Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ZustanSeMnou píše:
@Cimada
Proč by měli být bez úrovně?
Protože si dovoli zavolat, že přijedou do vlastního bytu?
Trochu divné přirovnání.
Dost možná jim jde o to, aby holka taky jednou něco uměla a ne si jen zadarmo bydlela v jejich bytě
Prostě proto, že v tom bytě bydlí lidé, kteří tím pádem mají mít svoje soukromí. Nepřipadá mi normální, že bych vlezla do bytu, který jsem přenechala synovi, když vím, že tam bydlí s holkou. A ještě mít poznámky, jestli ona v 8 ráno vaří nebo ne - vždyť bych musela sama sobě připadat trapná.
To přece nemůžeš myslet vážně.
O to, čí je ten byt, přece nemůže v téhle diskuzi jít.
Buď se babce nelíbí, kdo tam bydlí, tak ať si to s bytem zařídí jinak, nebo ho teda z dobré vůle nechala vnukovi, ale fakt nemá úroveň si pak myslet, že tam může všechno dirigovat.
A nemyslím si, že by můj chlap získal „body“ u zetě, kdyby ho nutil sekat sekyrou nevímco a nutil ho lézt pod auto proto, „aby kluk, ajťák, něco uměl“.
To je fakt uhozené.
Hele, bydlím u přítele, a kdyby mě jeho matka chodila kdykoliv do kuchyně poučovat o tom, jak mám krájet cibuli, aniž by respektovala, že v té chvíli třeba chci být sama a sedět u PC, rozhodně bych tu nezůstala. A ty taky ne, ani žádná z vás, co tady obhajujete prakticky neslušné chování starší generace.
@Cimada
Oni se předem ohlásí, neohlášeně tam nechodí a navíc slečna píše, že ty návštěvy časté nejsou.
@ZustanSeMnou píše:
@Cimada
Oni se předem ohlásí, neohlášeně tam nechodí a navíc slečna píše, že ty návštěvy časté nejsou.
Píše např.: často sem přijedou o víkendu brzo ráno dají vědět tak že zavolají v 6.30 že v osm jsou zde.
To musí být strašné.
Zaprvé bych se postavila na zadní, kdyby mě někdo o víkendu budil telefonátem v 6,30 h., to bych rozhodně sjednala nápravu, toto přece normální člověk nedělá. A zadruhé v 8 ráno abych otvírala takové návštěvě, která veze králíka, když já ani ne ve 20 opravdu o toto zájem nemám, a neodpustí si vůči mně kecy, jestli ho umím uvařit nebo proč už v té době nevařím, no to se na mě nezlob, ale…, tak - prostě staří nerespektují mladé, tečka.
A předtím zmiňuje, že tam bydlí SKORO zadarmo. Takže úplně zadarmo tam nebydlí.
@Cimada
Takhle doslovně jsem to přehlédla.
Každopádně pořád mi z toho vychází nejschudneji se odstěhovat zpět k rodičům, když její přítel nejí schopen to s babi vyřešit, což očividně není.