Bydlení v Brně na Kamechach

2
21.2.20 17:39

Bydlení v Brně na Kamechach

Milé ženy,

rozhodujeme se o koupi bytu v Brně na Kamechach v nové etapě Pod Chvalovkou..ráda bych se zeptala těch z Vás co tam už bydlí..jak jste tam s bydlením spokojene po všech stránkách?
A je tam na té ulici Vejrostova velký provoz? měli bychom okna přímo do cesty..takže sice zatím s výhledem do zeleně ale obávám se aby to nebylo vykoupeno tím, že budou muset být pořád zavřený kvůli hluku a smradu z aut a MHD :D a jaké jsou vaše zkušenosti s hospodou Putyka? Nebývají tam problémy s rušením večerního/nočního klidu a nebo jiné potíže? :mrgreen: taky bychom ji měli hned ve vedlejším baráku ????děkuji předem za všechny postřehy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20905
21.2.20 17:56

Tak provoz tam zatím není nijak hroznej. Ale celé Kamechy vyrostly taky během 10 let nebo kolik. Takže za dalších 10 let můžete koukat na samé paneláky a provoz tam může být šílenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 19:59

Ahoj, za mě Kamechy jsou parádní, bydlí tu spousta mladých rodin, Vejrostova tady je řekla bych úplně v klidu (rozhodně ji bez problémů prejdeš bez přechodu, což si myslím že je provoz fakt v pohodě). Putyka je skvělá minihospudka, má to atmosku a hluk z ní jsem nezažila a to jí mám přímo v baráku😊

• Citovat
  • Upravit
2
23.2.20 18:18
@Anonymní píše:
Ahoj, za mě Kamechy jsou parádní, bydlí tu spousta mladých rodin, Vejrostova tady je řekla bych úplně v klidu (rozhodně ji bez problémů prejdeš bez přechodu, což si myslím že je provoz fakt v pohodě). Putyka je skvělá minihospudka, má to atmosku a hluk z ní jsem nezažila a to jí mám přímo v baráku😊

Moc děkuji za info to zní dobře 👍 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.23 15:29

Bydlení Brno - Pod Chvalovkou (Kamechy)

Dobrý den,

uvažujeme s přítelkyní o koupi nového bytu v komplexu Pod Chvalovkou na ulici Lišejníkova, sektor 42 (je to ten dům v zatáčce). Dohledal jsem že tuto stavbu realizuje nejspíš společnost REKO a. s. Ve zdejších diskuzích jsem se dočetl, že některé domy mají problém s kvalitou provedení a odhlučněním. Chtěl bych se zeptat zda někdo náhodou nevíte, jak je na tom kvalita a odhlučnění tohoto domu. Resp. zda se dá očekávat lepší provedení než u dřívějších staveb v této oblasti, vzhledem k tomu že se jedná o doprodej a moc lidí zde asi ještě nebydlí.

Děkuji moc za rady :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová