Byl někdo s dítětem u slovenské doktorky v Egyptě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
8.3.14 10:10

@Sluka syn má po fyzické stránce diskrétní formu DMO, takže jsme, když byl malý, cvičili Vojtovku. Teď cvičíme jen podle potřeby. Větší problém byl s hyperaktivitou, řečí a myšlením (v předškolním věku potvrzená LMR). Takže jsme se zaměřovali na podporu soustředění. Jednu dobu užíval Geratam, rybí olej, vitamíny atd. Z terapií jsme zkoušeli kineziologii a EEG biofeedback. Obě tyto terapie měly určité výsledky. Ono se to špatně hodnotí, protože jsme měli to štěstí, že se syn naštěstí v přirozeném vývoji nezastavil. Teď už je syn velký (9.třída), jeho stav je dá se říct „stabilizovaný“. Na úpravu chování teď drží gfcf dietu (náhodou jsme zjistili, že má pozitivní opioidní peptidy). Má na dietě lepší náladu a míň se vzteká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlahl
8.3.14 10:46

Osobní zkušenost...!!!

Paní Karol znám osobně a jejího syna Nikýska také, žiji v Hurghadě a paní doktorku Augustínovou znám rovněž osobně, není to žádná šarlatánka a její výsledky léčby velkého množství pacientů jsou skutečné. Nikýsek přijel do Egypta a změnilo mu to život (nezapomenu ten jeho nepřítomný pohled, když seděl v kočárku při příjezdu, kdy jsem ho viděla poprvé)z dítěte bez jakýchkoliv reakcí, bez emocí a bez radosti ze života se stal kluk co nyní chápe co je radost a co je jeho skvělý pocit ze života a z toho, že už mu jdou věci, které mu dříve nešly. A co se léčby paní doktorky Augustínové týká tak doporučuji těm co skutečně mají zájem o to aby se stav jejich dětí zlepšil-ptejte se lidí co mají s léčbou osobní zkušenosti a ne těch co tady v diskuzích pouze plivou oheň a špiní druhé bez toho aby měli vlastní zkušenost z výsledkem léčby (to jsou pouze závistivé kecy a nic jiného). Na závěr doporučuji jen jedno - zeptat se po emailu paní Karolíny R. na její zkušenosti s léčbou jejího syna a najít si na internetu další rodiče dětí, kteří již léčbu podstoupili. Zde máte odkaz na web paní doktorky Augustinové a toto jsou výsledky pacientů,
kteří osobně léčbu u paní doktorky podstoupili a tyto výsledky jsou pravdivé a skutečné a stojí za nima skuteční lidé se svojí osobní zkušeností.

• Citovat
  • Upravit
20916
8.3.14 11:03

Dobrý den,

smazala jsem některé citlivé příspěvky, které v tomto tématu fungovaly jako OT. Prosím dodržujte pravidla diskuse a respektujte právo diskutujících upravit zpětně citlivý příspěvek.

Děkuji a přeji pěkný víkend,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.3.14 11:30

Mile maminky,
prosim vas, nesudte pani doktorku, kdyz ji neznate. Chapu velmi dobre vase obavy, mela jsem je take.Nez jsme odleteli, shanela jsem, co se dalo a koho se dalo a presto jsem vedela a citila, ze tam ten kluk musi.
Byli jsme s nim 4× v Jankach, cvicili, vsecko bylo absolutne k nicemu. Ve ctyrech letech jen lezl po ctyrech. V zari jsme se k pani doktorce dostali, Niky zacal behem lecby chodit ve vode, po suchu za jednu ruku, jist lzici ( drive nemyslitelna vec) - v rijnu jsme prileteli z Egypta, do 14-ti dnu a v lednu Niky zacal CHODIT SAM BEZ POMOCI :srdce: :kytka:
Pani doktorka je navic uzasny clovek a verte mi, neni sarlatan a podvodnik - umoznila memu diteti zaclenovat se pomalu, ale jiste do zivota. Patri ji obrovsky dik a poklona az na zem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
8.3.14 13:37

@pipa.k Děkuji, ono je pravda, že při problémech je každé drobné zlepšení darem shůry, viděla jsem to u kamarádky, naštěstí tam nebyl vyloženě zásadní zdravotní problém, pouze po porodu špatná motorika - spíš na pohled to vypadalo děsivě.. Vojtovka u nich udělala ohromný kus práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková