bylinky povzbuzující chuť na sex?

23
1.3.06 09:50

bylinky povzbuzující chuť na sex?

Ahoj všichni, mám už rok od porodu a několik měsíců od ukončení kojení a chuť na sex je pořád nulová. Poradíte mi někdo nějaké bylinky, lektvárky nebo jiné prostředky, které by mohly povzbudit chuť na sex. Mému příteli už začíná docházet trpělivost :evil:, a mně to taky vadí. Před mimčem to bylo naprosto v pořádku, ale teď hrůza. Čas by byl, ale nemám na to vůbec žádnou chuť. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
1.3.06 12:56

Ahojky,

nemám pro tebe žádnou radu, sama ji potřebuji. Od porodu už mám 13 měsíců, takže dostatečná doba. Mě ale pořád při sexu napadají myšlenky jako třeba: spí? není odkopaný? musím uvařit sunar. zitra jdeme na očkování. jo ještě to prádlo do pračky..... :roll:
No prostě samé věci točící se kolem miminka. Rozhodně to nepomáhá k vzrušivému sexu… :oops:
Takže hoky raďte, ať kromě našich mimísků jsme spokojeny i my a naše drahé polovičky.
 Kamila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.06 13:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.3.06 13:49

Holky, a co ArginMax?
http://arginmax.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 14:03

Ahojky holky,
tak tohle důvěrně znám. Před otěhotněním jsme se s manželem milovali, nekecám, každý den (je totiž hrozně náruživý a mě to taky fakt bavilo). Jenže pak zapracovaly hormony, po porodu nervy - na sex absolutně žádné pomyšlení. Asi po roce se to začalo trochu zlepšovat, ale ani teď, kdy je malé už 2,5 roku a já znovu těhotná to není jako dřív. Manžel se kvůli tomu na mě pochopitelě dost zlobí a neuskutečněný sex je vlastně u nás hlavní důvod k hádkám.
Bylinky jsem nezkoušela, občas zabralo mrkout na lechtivý film (což mě poslední dobou bohužel jen vytočí). Většinou spolu spíme z mé strany z povinnosti, z čehož jsem zoufalá! Vážně bych mu chtěla dát víc, ale jak nejsem v pohodě a příjemně naladěná, prostě to nejde.
ZLEPŠÍ SO TO VŮBEC NĚKDY!?
 Petra

• Citovat
  • Upravit
493
1.3.06 14:35

A co takhle čaj Vakorai? Já s tím teda zkušenost nemám, ale když mu dělal reklamu dr. Uzel, tak snad bude fungovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.06 15:30

Ahoj,
reklame s MUDr. Uzlem bych moc neverila, maji za to odmeny a pritom si muzou myslet sve. Ikdyz Dr. Uzla jako lekare uznavam ma takove rekla bych zdrave nazory. Ja vseobecne reklamam moc neverim, radsi si vezmu radu od nekoho kdo to uz vyzkousel a ma s tim zkusenosti.
Tot muj nazor. Ale kdyz je clovek smutny nebo nestastny, tak vyzkousi cokoliv co by mohlo pomoci.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
1.3.06 16:59

Holky, mám stejný problém. Taky bych si něco potřebovala loupnout :lol: Jen ještě kojím. Nevíte o něčem co můžou i kojící matky????

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.3.06 17:56

čauvec,

co pomohlo nám (teda začíná pomáhat) je, a možná se budete smát, ale je to tak, prostě stanovení „plánu“ prostě jedenkrát za tejden, ted už jsme u 2× za tejden.....

Jak píšete před porodem pohodička, po porodu… do Vánoc … což je 10 měsíců - sex tak 5×…

Bohudík je manža trpělivej, ale je to prostě normální chlap, takže po něm nemůžu chtít, aby se postil… tak jsme se prostě domluvili a zatím to funguje..... ono jak jsem zjistila je totiž problémek jen překonat tu první „lennost“ nebo co to je … a pak už se jen nechat unášet…

takže tak to chodí u nás

teda za chvilku už možná zasejc nebude, jelikož jsme se začli snažit o druhý mimi:o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
1.3.06 20:40

Holky,
taky to mooooc dobře znám. Ale bohužel žádnou radu a ani bylinky neznám.

Ale jak psala Maka, tak me to nejak koplo, že je v tom u mě asi taky dost lenost, za celý den jsem unavená a večer se mi už nic nechce.
Kolikrát to fakt taky dělám z donucení a z povinnosti. Ale je to taky dost o tom překonat tu lenost. Budu muset na tom nějak zapracovat, už je mi to blby kvuli manzovi.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
1.3.06 21:01

Ahoj

Ahoj holky,

docela Vám ty Vaše náruživé manžílky závidím.U nás je to přesně naopak.Já mám chuť pořád,ale manžel je " stále unavený ".Už nevím,co s ním mám dělat.Přeci jen v 35 přestat se sexem mi přijde dost brzy.Poradíte mi ?

Ahoj Vlaďka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
1.3.06 21:25

Tak tohle je taky téma pro mě - a bohužel stále aktuální. Taky si připadám trošku divně, ale zrovna před týdnem jsme se taktéž domluvili na plánu 1 den volno 1 den spolu :lol: :oops: 8) Zní to hrozně, ale moje chutě jsou na bodu mrazu a lenost a únava převažuje, zatímco manža není líný ani když má chřipku 8O Někde jsem slyšela, že je hlavní udržovat frekvenci, že jinak se pak těžko začíná, tak udržujeme a budu doufat v lepší zítřky :)
Dobrou,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
2.3.06 13:34

Já sice takové problémy nemám, ale poradit můžu. Zkuste se obrátit na Bylinářství-kořenářství B.Jukl, Sádek 98, Polička, tel 461721800, e-mail: bylinarstvi@jukl.cz , je to vyzkoušený léčitel a vím, že jeho bylinkové preparáty fakt fungují, Na zvýšení chuti na sex by měly být bylinné tablety Fyprosan H, 100 ks za 95,–- Kč, berou se 3× denně jedna před jídlem. A čaj by Vám určitě taky poradil, ale fakt nevím, jak to má s posíláním zboží třeba na dobírku, ale za zkoušku to určitě stojí, mně fakt pomohl.
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
18.3.06 08:03

Ahojky

Karkule u nás je to taky přesně naopak už dva roky.Někdy už mám pocit že půjdu zaklepat na souseda.Taky pořád tvrdí že je děsně unavenej.Což já chápu chodit do práce a pak ještě podnikat.Ale myslím že aspon 1× za 14dní by se to dalo zvládnout. :cry:

Takže mě by se taky něco hodilo abych mu to nenápadně podstrkávala :lol:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.3.06 16:43

Ahojky. Tak ja tiež patrím k tým babám - maminám , čo ich chuť na sex sa pohybuje väčšinou niekde okolo nuly. Aj keď - s vekom mojej dcérky sa to dosť zlepšilo - má 14 mesiacov, takže už to nie je len samý zhon okolo bábatka. / Našťastie to nebolo každý deň :wink: / Keďže som si myslela, že normálne to nie je z mojej strany, tak som často jednoducho akceptovala manželovu chuť na sex. Niežeby mi pri tom nebolo dobre, ale ja by som sa bez neho zaobišla. Ale teraz sa už naň aj teším, a viem ho aj vychutnať. Ale tých myšlienok na malú sa neviem zbaviť. Niežeby som rozmýšľala, čo spí, aebo či sa neodkryla, ale skôr sa mi v každej myšlienke vyskytne moja dcérka. Našťastie je to podobné aj u manžela, takkže sa potom dosť nasmejeme, keď ju napr. napodobňujeme, ako rozpráva. Čo by som Ti ale poradila - tak naskôr na chuť tomu prídeš vtedy, keď nebudeš unavená - čiže ak sa dá, tak cez deň, keď mimčo spinká. Aj keď sa Vám to pošťastí možno len 1× za týždeň, aj to je dobrý začiatok.
Mužom k chuti viem že pomáha ZELER / pár kamarátov to má odskúšané/, výborný je waldorfský šalát, ktorý sa zapije ľahkým bielym vínom.
No a mne - aj mojim kamoškám- sa zas dosť osvedčilo dať si rozpustenú, horúcu dobrú čokoládu + s trochou vodky a čili. Nie tak, aby to pálilo na jazyku, ale aby to trochu zohrialo v žalúdku. To teplo sa akoby prenesie aj niekam nižšie … :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí