Bylo další těhotenství po mimoděložním v pořádku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.2.19 09:38

Bylo další těhotenství po mimoděložním v pořádku?

Ahoj holky, jsem třetí měsíc po mimoděložním těhotenství, byla jsem akutně operovaná kvůli prasklému vejcovodu a krvácení do břicha, vejcovod mám odebraný. Máte to někdo podobně? Jaké bylo další těhotenství a za jak dlouho jste otěhotněli znovu? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.2.19 09:44

Ahoj, měla jsem to dost podobne, ráno Mě vzala křeč do břicha a oak jsem byla na sále ani nevin jak…vše v březnu 2017, odebrány pravý vejcovod, ale to hlavní v červů 2018 jsem nečekane otěhotněla a za 3tydny mám termín porodu a dle všech vyšetření je vše v pořádku, ani mě nějak extra nehlidaji, jen je nepříjemné všude říkat “těhotná podruhé, porod poprvé” :nevim: takže přeju hodně štěstí a zdravy ať už je vše jak ma :hug:

• Citovat
  • Upravit
100
12.2.19 09:50

U mě se to stalo všechno tento rok.. V květnu operovana a v srpnu opět těhotná.. termín mám na konci března a taky není nějaká extra větší kontrola… jen ze zacatku bylo vic ultrazvuku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 09:51
@Anonymní píše:
Ahoj, měla jsem to dost podobne, ráno Mě vzala křeč do břicha a oak jsem byla na sále ani nevin jak…vše v březnu 2017, odebrány pravý vejcovod, ale to hlavní v červů 2018 jsem nečekane otěhotněla a za 3tydny mám termín porodu a dle všech vyšetření je vše v pořádku, ani mě nějak extra nehlidaji, jen je nepříjemné všude říkat “těhotná podruhé, porod poprvé” :nevim: takže přeju hodně štěstí a zdravy ať už je vše jak ma :hug:

Děkuji, a preji rychlý a bezproblémový porod :) bojím se právě zvýšeného rizika potratů a nebo opakovaného mimodelozniho. Tak snad to bude uz dobré. Ano,chápu to ja bych musela říkat těhotenství třetí,porod druhý ale tak chápu že je to nepříjemný ale hlavní je.zdravý miminko. 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.19 09:52

@Lenulka211 děkuji, uklidnili jste mě :) asi berou hned krev po vynechani ms,ze ?

• Citovat
  • Upravit
100
12.2.19 09:54

Ano..Mě hned brali krev..A šla jsem ještě na nějaký speciální ultrazvuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.2.19 09:55

Hlavně nepropadat panice… bude to všechno dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 09:56

@Lenulka211 děkuji, budu tomu věřit :srdce: ono stejně člověku nic jiného nezbývá :?

• Citovat
  • Upravit
100
12.2.19 10:18
**@Anonymní*děkuji, budu tomu věřit :srdce: ono stejně člověku nic jiného nezbývá //
Hlavně se nestresuj.. moc nečti na internetu.. píšou hlavně negativní věci.. těch pozitivnich se moc nepíše..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.2.19 10:42

V listopadu mi odebrali pravý vejcovod - mimoděložní. 3. 2. 2019 jsem počůrala papírek a byly tam dvě čárky. O dva dny později odběr krve - hCG v pořádku (984), ale nebylo nic vidět na utz a po 3 dnech byl na utz už vidět plodový váček. Teď v pátek mě čeká další utz. Věřím, že bude vše v pořádku, ale mám strach, aby se nám drobeček vyvíjel a zase jsme o něj nepřišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
12.2.19 10:49

Ahoj holky, já měla mimoděložní v dubnu 2017, taky odebrán pravý vejcovod. Hned v červnu jsem otěhotněla, ale ihned potratila…pak jsem otěhotněla v lednu 2018, ale z toho bylo molární těhotenství, po kterém byla půlroční léčba. Do toho mi zjistili špatnou srážlivost krve, která právě může způsobovat potraty i v druhém trimestru… teď jsem otěhotněla znovu v listopadu, nyní jsem v 18.tt a zatím vypadá vše v pořádku…ale jak už mám tolik špatných zkušeností, tak mám pořád strach. Doma mám jedno dítko,které se taky narodilo s komplikacemi, ale naštěstí je vše v pořádku.....takže já momentálně jsem těhotná popáté, dítě mám jedno…ale to je asi to poslední, co by mě trápilo, že někde musím říkat :-D Všem vám přeji, ať se svých miminek po mimoděložním už dočkáte a vše probíhá v pořádku… Ono jsou horší věci, než to mimoděložní…tady sice může trvat déle otěhotnět, ale pak se bude nejspíš miminko vyvíjet v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 11:08

Já v říjnu 2018 zamlkle těhotenství,teď jsem tři týdny po operaci , mimoděložní.Jeste jsem ani nevěděla že jsem těhotná,měla jsem týden do ms 8o Ale strašně bolesti a už to jelo.Vejcovod mi nevzali.Ted zrovna čekám …chceme to zkusit až tak duben květen ale taky mám hrozný strach.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.19 11:15

@Lenulka211 to je pravda. S prvním těhotenství jsem nic neresila,necetla vubec a vse bylo ukázkové. 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.19 11:16

@-KK-541995 budu držet palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
49
12.2.19 11:24

Anonymní - Moc děkuji. Mám strach, ale snad nejsem takový smolař, že by se něco podruhé pokazilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty