Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nimie my jsme se odstehovali. Bydlime cca kilometr od cedule Praha
. A rozdil moc nevidim. Leda v tom, ze mame obe auta v provozu kazdy den a projedeme klidne 10-12.000. V Praze jsme bydleli ve skvelych bytech, ale neda se to srovnat s barakem.
@Pincenza píše:
Hlavne nezapominej na uklid! POKUD SES LENOCHOD, BUD RADA, ZE JSI V BYTE. MY BYDLIME OD PROSINCE V BARAKU, NEDELAM NIC JINYHO NEZ ZE UKLIZIM A NADAVAM MUZI ZA BORDEL!!! JAKO JE TO KRASNY, MAME OPRAVDU HODNE MISTA, ALE NECHAM TU RUCE A ZBLAZNIM SE PODLE ME ZEJTRA.
A jak velké to máte? Barák bychom chtěli spíš jednopatrový (max 2) a ne o moc víc než 150m2
ale je pravda, že teď máme byt třetinový a stejně se to občas nestíhá ![]()
@Šarlota4 píše:
@Nimie my jsme se odstehovali. Bydlime cca kilometr od cedule Praha. A rozdil moc nevidim. Leda v tom, ze mame obe auta v provozu kazdy den a projedeme klidne 10-12.000. V Praze jsme bydleli ve skvelych bytech, ale neda se to srovnat s barakem.
tedy projet měsíčně takovou částku je ![]()
@Burj Chalifa píše:
tedy projet měsíčně takovou částku je
No jo no. A co mame delat
neboj nekradem. Vydelame si na to
Za mě jednoznačně nový barák, hlavně s dětma.
Jsme v bytě který by mi naprosto vyhovoval, ale ne s dětmi a psem. Neustále se spolu perou, něčím bouchání, malý má záchvaty řevu kvůli všemu, se psem neustálé oblékání a venčení místo otevření dveří na zahradu..,
Naštěstí už začínáme stavět, nemůžu se dočkat ![]()
@Nimie píše:
Abych to upřesnila, zahradu máme i teď a plánovali bychom to i do dalšího bytu - je sice menší, ale člověk si tam něco i vypěstuje, gril není problém, pes není problém, zahrajeme si tam běžně i badminton a do něčeho podobného bychom chtěli i do budoucna.S mužem to probíráme už asi rok a jsme na tom oba dva úplně stejně, tak to necháváme teď chvilku vychladnout, zkusit si utřídit nějak myšlenky, protože potom už to bude potřeba to začít řešit na ostro
Tak to bych vůbec o baráku neuvažovala, tohle by bylo pro mě ideální. ![]()
@Nimie 180 M2. VSECHNY MISTNOSTI VELKY JAK KRA.VA. SATNU, POKOJ PRO TRETI DITE, KTERY ASI NEBUDE, HOLKY MAJ KAZDA SVUJ POKOJIK, LOZNICE, MEGA KUCHYN S JESTE VETSIM OBYVAKEM. TUHLE JSEM SI TO STOPOVALA, JENOM OBYVAK JSEM VYTIRALA 19 MINUT.
JAK JE TO NOVY, TAK NESNESU BORDEL, NO ALE KAZDEJ DEN LITAT S VYSAVACEM A HADREM JE FAKT NA PALICI S DETMA (2 a trictvrte a 9 mesicu). Uklizet barak ve kterym jsou deti je jako cistit si zuby a z.rat pri tom fidorku.
![]()
@Nimie bydlela jsem u v bytě i domě i když ne novém…Teď bydlime v pěkném bytě, parkováním, zahradou, kdyby měl o pokoj navíc, řekla bych ideální…
Ale mám chlapa, co potřebuje být na baráku - něco kutit tvořit dělat, takže shanime barak, ale moje podmínka jsou - dojezd max 15 minut autem do krajského města (lepší školky, školy, krouzky),dobrá dopravní dostupnost (at nemusím deckam dělat do 18ti taxíka nebo nemusí být dlouho v druzine),plus samozřejmě cena
Nevýhody v baraku vidím ve financích, a v tom, ze můj chlap přijde dom max na jídlo a bude pořád někde něco upravovat a opravovat
Výhody - výběh pro decka (ale za pár let se na me vyprdnou),můžu mít zvířata, nemám tolik sousedu
@e008 píše:
Podle me je dulezite si take uvedomit, jestli pritel je barakovy typ. S domkem je vice starosti. Vetsi pozemek znamena sekani travy nebo jine obhospodarovani. Pokud je pracovity, klidne dum, pokud PC typ, radeji byt…
Přítel je na tom dost podobně jako já až na to, že v baráku nikdy nebydlel. Je to PC typ, pracovitost a lenost se střídá podle nálady, ale teď máme vcelku dost mazlíků, menší zahradu a nemá problém s posekáním, zajištěním. Vyloženě velký barák by nechtěl určitě, ale to asi ani já kvůli úklidu
on je i dost nakloněný tomu, že bychom šli do baráku, jen to furt přeskakuje sem a tam.
Hlavně mi z toho zatím vychází, že by barák na pořízení vyšel levněji než byt, který bychom chtěli. Ale to se právě může teoreticky tak do 2 let změnit, ale nemusí, takže těžko říct jak moc se o to opírat.
@Pincenza píše:
@Nimie 180 M2. VSECHNY MISTNOSTI VELKY JAK KRA.VA. SATNU, POKOJ PRO TRETI DITE, KTERY ASI NEBUDE, HOLKY MAJ KAZDA SVUJ POKOJIK, LOZNICE, MEGA KUCHYN S JESTE VETSIM OBYVAKEM. TUHLE JSEM SI TO STOPOVALA, JENOM OBYVAK JSEM VYTIRALA 19 MINUT.JAK JE TO NOVY, TAK NESNESU BORDEL, NO ALE KAZDEJ DEN LITAT S VYSAVACEM A HADREM JE FAKT NA PALICI S DETMA (2 a trictvrte a 9 mesicu). Uklizet barak ve kterym jsou deti je jako cistit si zuby a z.rat pri tom fidorku.
![]()
Pani na uklid, alespon na plochy.
@Šarlota4 píše:
No jo no. A co mame delatneboj nekradem. Vydelame si na to
já se nebojím, že kradete, neboj ![]()
@Pincenza píše:
@Nimie 180 M2. VSECHNY MISTNOSTI VELKY JAK KRA.VA. SATNU, POKOJ PRO TRETI DITE, KTERY ASI NEBUDE, HOLKY MAJ KAZDA SVUJ POKOJIK, LOZNICE, MEGA KUCHYN S JESTE VETSIM OBYVAKEM. TUHLE JSEM SI TO STOPOVALA, JENOM OBYVAK JSEM VYTIRALA 19 MINUT.JAK JE TO NOVY, TAK NESNESU BORDEL, NO ALE KAZDEJ DEN LITAT S VYSAVACEM A HADREM JE FAKT NA PALICI S DETMA (2 a trictvrte a 9 mesicu). Uklizet barak ve kterym jsou deti je jako cistit si zuby a z.rat pri tom fidorku.
![]()
skvěle napsaný naprostý souhlas
@Pincenza píše:
![]()
@Šarlota4 to bych se citila jako totalni de.bil, ze jsem doma s detma a nedokazu si uklidit. ![]()