Bývalá kamarádka pomlouvá

55
13.6.16 20:22

Bývalá kamarádka pomlouvá

Ahoj holky, omlouvá se, měla jsem kamarádku, seznámily jsme se v práci, kam jsme nastoupily ve stejný den. Vše bylo úžasné, rozuměli jsme si. Říkaly jsme si úplně vše, vše prožívaly spolu. Bohužel časem jí začaly vadit mé další kamaradky a nakonec ji byl ma obtíž i můj manžel. Snažila jsem se jí nějak usměrnit, ale vše chápala jako útok na ní. Vše vygradovalo ve chvíli, kdy jsem v práci přešla na vyšší pozici a stala se její nadřízenou. Nikdy jsem se tak k ní nechovala, ale ona mi začala dělat naschvály. Pak jsem odešla na mateřskou a tím vlastně vše skončilo. Je to už dva roky. Když ji potkám hezky ji pozdravim, ona má problém i odpovědět. Napsala jsem jí i sms zda bychom si mohly promluvit, na tu vůbec nereagovala. A navíc mě stále a všude pomlouvá. Vážně už nevím, jak to řešit. Mě mrzí, ze vše takto skončilo, nechci věřit, že je tak strašně zlá. Holky poraďte. Jak se chovat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13714
13.6.16 20:32

Se na ni vy#er a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413

@Lenkate Zapomenout na ní a věřit tomu, že nad každou sviní se vaří voda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Nijak. Vykašlat se na ni :roll:

• Citovat
  • Upravit
74217
13.6.16 20:42

Ty se po mateřské vrátíš na pozici její vedoucí?
Jestli jo, tak si to vyrikejte a nějak korektně uzavri, pokud o to stojíš.
A pokud ne hod to za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
13.6.16 20:44

Mám podobnou zkušenost. Od dětství jsem vyrůstala se dvěma kamarádkami. Naše mamky se taktéž znaly odmala. Jakmile jsem si našla manžela, vše se změnilo. Dodnes dělám, že se neznáme, ačkoliv už máme každá své. A podotýkám, že to je už deset let. Kašli na to, žij si svoje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.6.16 20:53

Ahoj. No možná Ti závidí (manželství, pracovní místo, dítě). Možná si jí nevědomky něčím provokovala a dávala třeba najevo že se Ti daří a jí možná tolik ne. Napadá mě toho víc, taky to znám, lidi někdy prostě nepřejí druhému štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.6.16 21:05

A nemohla se do tebe zkrátka zamilovat? Každopádně je její chování nepříjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
13.6.16 21:23

Jak píšeš..BÝVALÁ.. Povznes se nad to, nezybývej se tím a nekontaktuj ji. ONA má problém, ne ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.6.16 21:26

Hrabáním se v hnoji nic nevyřešíš jen se ušpiníš. Jdi dál, když ona to nedokáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.6.16 22:20

Holky, díky!!! Asi jsem potřebovala slyšet nestranné názory. Já se na pozici vracet budu, ale ona mezitím dala výpověď, takže se naštěstí ani v práci už nepotkame. Máte pravdu-kašlu na ní! Budu jen doufat, ze jí někdy přestane bavit šířit o mě pomluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.6.16 22:22

@zrza8 tato možnost mě nenapadla. Je fakt, ze se pak chovala jak ublizenej chlap… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.6.16 22:23

@zrza8 tato možnost mě nenapadla. Je fakt, ze se pak chovala jak ublizenej chlap… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
14.6.16 06:08

@Lenkate nebo žárlí…taky sem měla dlouholetou kamarádku, ktera úplně vobratila ve chvíli kdy jsem ji řekla, ze jsem těhotná, od té doby jsme se viděli 3×, těžce vyváděla kvůli blbostem a skončilo to. :roll: :,( s tim nic neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová