Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych se vykašlala na hlupáka, co mě před lety poslal do háje.. Asi tak… Taky se mi po letech ozval bývalý, sladký jak med a kdesi cosi.. poslala jsem ho někam, protože mi tehdy hodně ublížil.. až časem jsem zjistila, že si myslel, že mě může mít kdykoliv pískne
Jestli si to nechceš pokazit u manžela, tak na něj dlabej, mě osobně by to za to nestálo.. co budeš dělat ve chvíli, kdy to praskne a dozví se to manžel (náhoda je fakt blbec)… stojí Ti to za ztrátu důvěry, popř manželství?
Ty by jsi byla rada, kdyby se tvuj manzel sesel s ex a ukazoval ji deti?
Ne, nesesla, neni duvod.
Já bych se na něho asi vykašlala, jak on před léty na tebe.Ale kdybych se hodně chtěla sejít, tak bych to udělala na tajnačku ![]()
Anonymní, podle toho co píšeš, máš s manželem moc hezký vztah a já být na tvém místě, tak bych si ho nenarušovala kvůli kontaktu s bývalým přítelem. Když se tajně sejdete, budeš mít výčitky, když doposud jsi manželovi vše říkala, když mu to řekneš, manžel to bude těžce rozdýchávat, třeba se kvůli tomu budete dohadovat…za mě… nedělej to, nepotkejte se. Bude se ti žít v současném vztahu lépe a bez výčitek ![]()
Nevím co řešíš vůbec bych nad takovou hloupostí
ani nepomyslela zda jsi šťastná v manželství tak bych se s ním nesešla proč taky. a když by Ti to nedalo zdělila bych to manželovi. asi tvůj bývalí není spokojen s manželkou a hledá povyražení jinde. já bych to manželovi neudělala vážím si ho a hledat něco jiného mě přijde hloupost.
Nescházela bych se. Dávné lásky můžou snadno znovu ožít a způsobí to jen problémy - něco obdobného jsem zažila. Jestli si chceš ušetřit problémy, vykašli se na to. Je to minulost, teď máš svého manžela a rodinu - škoda si kvůli někomu kdo tě kdysi poslal do háje dělat problémy doma. Kdyby tě měl opravdu rád, dal by ti tehdá prostor si věci vysvětlit. Jestli má ještě tvoje fotky a chce se scházet, skoro jistě touží po bokovce… Jdi místo toho radši s kamarádkou na kafe nebo na drink ![]()
Tajně se sejít je risk, může Tě někdo potkat, nejlépe kamarád manžela a průser je na světě. Stojí Ti za to blbec, který neměl odvahu Ti říct do očí, že je konec, a ještě Tě nazval kravkou? Má manželku, děti. Že by nebyl spokojený? Tak hledá útěchu jinde? Já bych se na něj vys.. Nestojí Ti to za problémy a k ničemu to není. Max Ti zamotá hlavu..
Koukám, jak se všechny shodujeme v názoru
Snad to zakladatelce pomůže ![]()
Máte pravdu. Chtěla jsem jen znát jiné názory. Akorát už jsme si dost psali, ukázali si fotky, schůzku jsem mu žádnou neodkývala, tak co teď? Mám mu najednou napsat, ať už mi nepíše? Nebo zůstat jen u psaní a napsat, že nemám zájem o osobní schůzku?
@Anonymní píše:
Máte pravdu. Chtěla jsem jen znát jiné názory. Akorát už jsme si dost psali, ukázali si fotky, schůzku jsem mu žádnou neodkývala, tak co teď? Mám mu najednou napsat, ať už mi nepíše? Nebo zůstat jen u psaní a napsat, že nemám zájem o osobní schůzku?
zůstala bych u psaní, pokud by moc naléhal, tak bych mu řekla, ať už mě nekontaktuje.. ![]()
Nechoď. Ještě se ti bude líbit, znovu se do něj zakoukáš…člověk to zlé rychle zapomene…
S manželem si taky říkáme vše, a jelikož vím, že by to taky nerozdýchal, rozhodně bych se s bývalým nescházela. ![]()
Zakladatelko prdni na to. Teď máš manžela, kterého jsitě miluješ a nechceš ohrozit vztah a důvěru jen proto, že nějakýmu „blbovi“ po letech došlo, že se choval jak úplnej kretén.
Mám takový neblahý pocit, že ti ten člověk není úplně lhostejný a ty jemu asi také ne, jinak bys to myslím takhle moc neŕešila
Můj názor, nepsat si s ním, ukončit to, hlavně se sním nescházet. Myslím, že by to mohlo narušit váš vztah s manželem. On ví, že jsi s ním stále v kontaktu? Já bych tedy rozhodně nesnesla, kdyby můj muž kontaktoval svojí bejvalku ![]()
Ahoj, raději anonymně, nezlobte se.
Před 14 lety jsem měla 2 roky přítele, pak se se mnou rozešel, dost trapně, poslal mi jenou sms že jsem kravka a že končínáš vztah a pak asi po půl roce jsem poznala mého současného manžela. Byla jsem z toho rozchodu dost špatná(byl to můj první kluk)a mrzelo mě jak se zachoval, takže manžel tohle všechno věděl. S bývalým jsem nebyla od té doby v kontaktu(bydlí 30km od nás, takže jsme se ani neměli kde potkat) a až před týdnem se se mnou spojil přes Facebook (někde zjistil i mé nové příjmení), napsal mi zprávu, že ho mrzí, jak trapně náš vztah ukončil a že má pořád moje fotky, že mě měl hodně rád, že mu na mě něco nakecali kamarádi a on že byl hloupej a poslechl je a jestli se můžeme sejít teď někdy a popovídat, ať mu dám šanci být mi aspoň kamarádem. Že už má taky manželku a děti, stejně jako já a že by chtěl být kamarád, že za mnou i s prckama přijede, že půjdem někam na procházku. Když jsem to pověděla manželovi (říkáme si vše), začal se hrozně rozčilovat, že to nepřipadá v úvahu, že s ozval až teď a proč jako až teď a že je to de..l, ať jde někam a že doufá, že se s ním nesejdu.Tak jsem mu síbila, že se s ním nesejdu. Jenže jsme si začali nějak psát, posílat fotky jak teď vypadáme s fotky dětí a ráda bych se s ním sešla. Ale manžel by to si nerozdýchal. Co byte vy dělaly holky? Vykašlaly byte se na to nebo byte se s ním sešly? A jak? Tajně, aby manžel nevěděl, nebo byste si za tím stály, že je to vaše věc s kým se scházíte? Moc díky za radu