Čaj pro miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Tableta ja vim. Ale ona krome mlika 3× za den (600ml) nevypije nic.. ani vodu, caj, zkousela jsem ruzne druhy.. podle dr je to malo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak malemu diteti bych urcite nic neprislazovala.
Mam skoro 11mesicniho a pije jen cistou vodu a poslednich par dni i detsky ovocny caj, bez cukru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jogrr ja to chapu, ale ona to nechce.. jedine uplne teple a to 30ml nez zjisti co to vlastne je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprislazuj, i ten Glukopur je proste cista glukoza, nic vic. Co zkusit hodne naredit mliko? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal to bude asi hnusny ne? Ona by tech flasek UM vypila klidne 5, ale to bych ji nemohla dat uz ovoce a obed..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolarkaa Tak caj ji prijde hnusny, tak naredeny mliko treba ne
Jinak, co bys dala navic, by byla prece jen voda, ta snad nesyti. Mliko u kojeni ma taky ruzne mnozstvi vody…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucika.k
My dáváme fenyklový čaj, pač náš klouček měl problémy s prdíky aod te doby co mu ho dáváme, nemá problém:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@uška píše:
ahoj, chci se zeptat jestli dávat 7 týdennímu mimi čaj.Kojím a přikrmuji nutrilon.Doktorka nám řekla že čaj nepotřebuje.Mám doma fenyklový čaj kde píšou že je pro děti od 1 týdne.Tak nevim, každý mi radí něco jiného.Může mi někdo napsat své zkušenosti?díky
Ja si myslim ze kdyz si cucne mezi kojenim cajiku nic se nedeje. Nekdy ma proste jen zizen treba jen z toho ze dite place a tim se zpoti.
- Citovat
- Upravit
@uška píše:Ja si myslim ze kdyz si cucne mezi kojenim cajiku nic se nedeje. Nekdy ma proste jen zizen treba jen z toho ze dite place a tim se zpoti.
ahoj, chci se zeptat jestli dávat 7 týdennímu mimi čaj.Kojím a přikrmuji nutrilon.Doktorka nám řekla že čaj nepotřebuje.Mám doma fenyklový čaj kde píšou že je pro děti od 1 týdne.Tak nevim, každý mi radí něco jiného.Může mi někdo napsat své zkušenosti?díky
@Lusie píše:
Jdu znovu otevřít otázku čaje - co když krmím jen UM - malá má měsíc… je pak vhodné třeba při škytavce dát trošku čaje?
Moje dcera ma 4 mesice ale od 2 mesice jsme na UM a bez caje nebo loku vodicky pri skytavce se neobejdeme. Konzultovala jsem to i s doktory behem hospitalizace a urcite ano. Tekutiny nikdy nejsou na skodu
- Citovat
- Upravit