CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
16.1.19 20:03

@Mišuta29 moc gratuluji :) :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
16.1.19 21:54

@Mišuta29 Velká gratulace k vytouženému miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.19 17:31

Ahoj holky,
chodim kratce do Reprogenesis. Jsem prijemne prekvapena, vsichni jsou tam neuveritelne moc mili a prijemni. Je tam fakt rodinna a klidna atmosfera oproti jinemu CAR. Jsou moc ochotni, 2. konzultaci mi zrusili z duvodu nemoci lekarky, ale telefonovala mi jina zastupujici lekarka a vse se mnou dlouho probirala, ani naznak, ze bych ji otravovala nebo ze by nemela na me cas. Vstupni vysetreni bylo takove, ze mi vzali krev jen na AMH, prolaktin a stitnou zlazu… Asi rok zpatky mam z jineho CAR vysetreno AMH, hormonalni profil, stitnou zlazu a imunologii. Myslite ze to staci? 8o Cetla jsem nekde, ze cim vic je toho vysetreno, tim lip. Jo a mela bych jete jeden dotaz, dali vam cenik? Na strankach jej nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
20.1.19 18:01

@luciluciluc Ahoj,jsou tam moc fajn,proto tam i přes uz dva neúspěchy zůstávám.Ceny ti na požádání sdělí.Mne taky teda skoro žádné vyšetření neudělali,ale presla jsem z jiného centra,kde uz jsem některá vyšetření mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
20.1.19 19:12

@luciluciluc Ahoj ceník mi vytiskl doktor, když jsme se domluvili na stimulaci. Vyšetření co ti udělali zatím stačí, podle výsledků sestaví stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.19 20:10

Dekuju moc za odpovedi, priste se na cenik poptam  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 19:34

Ahoj, muzu se zeptat, jake mate zkusenosti s MUDr. Sochorovou? Ptam se, protoze na netu je o Reprogenesis malo informaci

• Citovat
  • Upravit
3346
4.2.19 19:42
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se zeptat, jake mate zkusenosti s MUDr. Sochorovou? Ptam se, protoze na netu je o Reprogenesis malo informaci

Já u ní byla jednou na utz před OPU a působila na mě mile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
4.2.19 20:22
@Anonymní píše:

Chodím k ní už rok a jsem celkem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
5.2.19 11:44

@Potkyš ahoj jak se vede? Co je u tebe nového? Porad čekám na ten tvůj pupik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.2.19 16:57

@Mišuta29 Ahoj, pupík sice mám, ale je to jen pozůstatek z lednové simulace… :mrgreen: Poslali jsme 5 blastocyst na PGS, tak čekám až budou výsledky. Doufám a modlím se, aby aspoň 2 byly zdravé. Jak se má Valentinka? Už jste se sladily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
5.2.19 19:45

@Potkyš bože budu na tebe myslet… už to sakra musí vyjit… Valentinka je bozi je hodna máme ji asi opravdu za odměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.2.19 19:54

@Mišuta29 To je bomba! A ty jsi úplně rozzářená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
6.2.19 02:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.2.19 14:36

@Mišuta29 Ahoj Mišutko, tak už mám výsledky PGS. A máme 2 zdravá embryjka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.