Časem nová práce! :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Katchus píše:
Vaří kafe, občas něco ťukaj do pc a nosí šanony sem a tam
mám chuť sem loupnout ten odkaz na místo od nás z uzavřenky.. víš kterej?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:
no to si piš
budeš mi dodávat palivo do rakety joo?
to si piš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Tak já bych zkusila obsluhovat jaderný reaktor v Dukovanech.Jsem sice humanitní typ, ale zase by mi to na velínu slušelo.
Holky, vůbec nemáte nestandardní požadavky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:![]()
![]()
mám chuť sem loupnout ten odkaz na místo od nás z uzavřenky.. víš kterej?![]()
![]()
![]()
per to sem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:![]()
![]()
mám chuť sem loupnout ten odkaz na místo od nás z uzavřenky.. víš kterej?![]()
![]()
![]()
Jo ten dnešní inzerát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lette píše:
Být tebou, tak bych se začala ucházet o pozici mistrové, z mistrové by nejspíš mohlo být možné postoupit na pozici technologa (pokud něco takového máte), nebo kvalitářky.Je to o píli, šikovnosti, zápalu, štěstí, inteligenci, dravosti…atd. Pokud máš nějakou mistrovou s níž si rozumíš, tak za ní zajdi a zeptej se jí, co si o tom myslí, popř. jaké bys měla šance. Taky by ti mohla dát zpětnou vazbu na tvou osobu, tzn. na čem bys měla zapracovat a co zlepšit.
Pokud budeš hodně chtít, nic není nemožné. Ale je důležité stát nohama pevně na zemi.
Jj technology mame taky. Kvalitarky jsou v laborce. A jedna u masiny a ta co je u masiny tak to neni nic extra. Samozrejmne vim ze ja taky nemuzu chtit hooodne.
- Citovat
- Upravit
@Katchus píše:
Jo ten dnešní inzerát![]()
![]()
jo..jdu to vyštráchnout
momééént
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
@Burj Chalifa no jasne, ja popisovala ciste hypoteticky pripad, kdy se sikovna zenska jen s vyucnim listem jako jedina prihlasi na vysnenou pozici, tak ji sanci daji a ona se nauciBohuzel by si zakladatelka mela pripustit, ze realita je nekde jinde.@myshatko mam pocit, ze jsem mela takove konkurentky pri pohovorech vsecky
Z pohledu zamestnavatele jsem ale pozorovala velke vykyvy, byla doba, kdy jsme mohli vhodne kandidaty prehazovat vidlema, kolik jich bylo, a pak takove hluche obdobi, kdy jsem mela kandidaty na tutez pozici dva, z cehoz jednoho totalne mimo. Dnesni doba ovsem odpovida te prvni situaci.
no me se chtelo pri pohovorech brecet… veris mi to? ![]()
- Citovat
- Upravit
@myshatko Teď jsem se úplně orosila, když jsem si vybavila, jak jsem patlala CV
a mám tam napsat to a to? Umím to dostatečně, abych se s tím mohla chlubit?
Za 2 roky mě to čeká znovu
Nevím, ale myslím, že je lepší napsat pouze to, čím si je člověk opravdu jistý, než aby ze sebe udělal deb*la
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak nejak vim i nevim. Jak jsem psala kazdy dela neco a tech lidi tam je opravdu dost..Kdybych mela vedet u kazdyho co dela, tak mam hlavu jak balooon. nekdo se venuje ucetnictvi, nekdo ma na starost personal, nekdo dela ohledne kvality neco, je toho opravdu dost.
Ridicak mam, jazyk bohuzel, ucila jsem se nemcinu, ale ale…Neumim kloudne. A na pc exel apod vim.
Takže udělat tabulky pro tebe nebude problém, součty a vzorečky zvládáš, napsat a upravit objednávku nebo napsat nějaký obchodní dopis taky není problém, víš, jak to má vypadat, jakou formu, co se kam píše? Napsat adresy a vytisknout je na obálky? Jiné programy, které u vás používáte, taky ovládáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno tak zde…
o potřebné kvalifikaci necht si každá udělá obrázek sama
http://cz.indeed.com/viewjob?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@myshatko píše:
no me se chtelo pri pohovorech brecet… veris mi to?
Hele věřím. Když vidím rozumovou a gramatickou úroveň některých zdejších příspěvků na EM, tak zírám, jaký materiálek je k dispozici na pracovním trhu. A kladu si otázku, jaký je o něj asi zájem. Zda jsou takový trdla vůbec zaměstnatelný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 píše:
@jdukolem![]()
![]()
já nic soudruzi já nic ![]()
já jen ctrl+c a ctrl+v ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit