Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Párkrát jsem změnila za své působení tady. Tuhle mám chvilku. Už mě nebavilo ukazovat obličej
@lleennttiillkkaa píše:
@sissi79 jo taky jsi mě onehdá zmátla, když jsem tě někde potkala a ty jsi měla jinou ksichtu
@SIMONA1234 píše:
Když jsem tu byla jako „Já“…tak jsem párkrát měnila fotku…Teď konečně mám opravdovou profilovku…moje fotka, moje duše
![]()
![]()
Viď @sissi79???
JJ, taky jsem dlouho hledala. Vaše je úžasná- prostě zašlá učitelka
, já jsem jenom zašlá.
@Kočislava Teď mě napadlo - doufám, že ty osobně neuvažuješ o poslání mé oblíbené růžové číči do důchodu? Protože v tom případě zapomeň, co jsem psala, tohle by mi asi zlomilo serdce.
Příspěvek upraven 20.10.14 v 22:13
@jdukolem píše:
Nezměnila jsem co jsem tu.. a vypadá to že jsem si zvykla a někteří kteří mě oslovují Kozo taky![]()
No ty jsi proste nasa „kozenka“
![]()
@avm3 no dobře, na všech nééé
, ale na té profilovce nynější opravdu dost ![]()
@blecha72 píše:
JJ, taky jsem dlouho hledala. Vaše je úžasná- prostě zašlá učitelka, já jsem jenom zašlá.
Ne, ne…jsme krásné odrazy své duše…
Obě megery… ![]()
@sissi79 píše:![]()
tahle byla skvela
![]()
Já vím
Že bych tam lupla hvězdičku a vrátila ji do hry? ![]()
@SIMONA1234 píše:
Když jsem tu byla jako „Já“…tak jsem párkrát měnila fotku…Teď konečně mám opravdovou profilovku…moje fotka, moje duše
![]()
![]()
Viď @sissi79???
Jo o kozách mluvíme hodně často. ![]()
@SIMONA1234 píše:
Ne, ne…jsme krásné odrazy své duše…Obě megery…
Já byla v jedné diskuzi označena za starou megeru. Ještě jednou a jdu do toho jako @sissi79 ![]()
@omites píše:
Párkrát jsem změnila za své působení tady. Tuhle mám chvilku. Už mě nebavilo ukazovat obličej
No ja te dneska nemohla poznat, sem se vratila a mrkla znova.. tak ukazuj ten druhy oblicej jako ja
![]()
Já mám stejnou
Fotím se furt, ale tady na té jsem nejhezčejší