Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucinkal.lh
Taky to necítím na 100 % každý měsíc, ale vždy, když mám ovulační test pozitivní, tak se docela pozoruju a většinou ty bolesti fakt dorazí. Buď ten den večer nebo před tím brzy ráno. To se pak cca 5 minut kroutím, vydýchávám a pak už je klid ![]()
@Any219
Ja se teda nekroutim, ani nevydychavam. Jen proste vim, ze se mi tam neco deje
Tetno mesic jsem si ovu testy udekala poprve, abych opravdu vedela, ze je to ovu a mela vnitrni klid ![]()
@new
No já jsem právě koukala na tu tvoji fotku ovu testů a mně ta testovací čárka přijde dost slabá. Já teda nevím, jaké značky testů používáš, ale věřím, že jste se trefili ![]()
@Any219
Já mám taky zkušenost, že ta bolest u mě trvá minuty max hodinku dvě. ![]()
@Lucinkal.lh
No někdo to má prostě bolestivější. Hlavně, že to netrvá dýl. Znám holku, která se svíjela třeba celý den a chodilo to ve vlnách, ale po porodu už má klid 🙂
@Any219 píše:
@new
No já jsem právě koukala na tu tvoji fotku ovu testů a mně ta testovací čárka přijde dost slabá. Já teda nevím, jaké značky testů používáš, ale věřím, že jste se trefili
Taky mi neprijde tak silna, ale hlavni je, ze se neco ukazalo a ze se tedy neco deje. Lepsi nez kdyby nebyla zadna..
@Anicka2888 píše:
@NickyV1 Jenze na testech jen nepatrně dusici zatím tak zkusím testovat dal ráno no a uvidim
Ahoj Ani tak dnešní testik z rána 32DC tak snad to bude v pořádku. Co ty zesiluje testik? ![]()
@Mia14 Me se zda ze jo ale jde to pomalu tak me zachvátila panika
Testuju uz jak magor fakt
U tech biochemek jsem.mela ducha max dva dny a pak negativ a prislo krvaceni…Ted sice dusici jsou a cb vysel v utery ale stále jsem na vazkach ![]()
@Mia14 To mas mamatesty? Ja mam sluníčka ale. prvni co mi ukázal ducha byl mamatest.Tak pockam na pritele až dojde z práce a vezme mi pro jistotu mamatest. A uvidim no.Tobe zesílil krasne ![]()
@Anicka2888 píše:
@Mia14 To mas mamatesty? Ja mam sluníčka ale. prvni co mi ukázal ducha byl mamatest.Tak pockam na pritele až dojde z práce a vezme mi pro jistotu mamatest. A uvidim no.Tobe zesílil krasne
Jj mamatesty ale chtěla bych zkusit ještě jinej neboť už mi vše došlo doma
taky to tam vidím že to zesiluje.
jen musíme ještě počkat. Já se bojím toho 37DC. To jsem vždy začala spinit a dopadlo to špatně.
Porovnavam tady fotky testu z predeslich těhotenství a už si připadám jak blázen. ![]()
@Mia14 Neboj máme to naprosto stejně. Ja jsem naštvaná na sestru z gyndy…podle ní si asi neumím udelat testy a předchozí ty dva mesice s těma testama jak jsem ji rikala ze se bojím že se to bude opakovat tak mi řekla ze tam chodí ženy se slabým testama a nakonec mají krev negativni a ze tehotna jsem nebyla říkám jasne ze ne když byl pak test negativni a prislo krvaceni a vy jste mě chtely i tak videt
.Rikam aha a teď 4 značky testu i digital je všechno falesne? A ona to neříkám přijďte 15.10.Takze uz jsem obvolala jinou gyndu a vzali by me i dceru. Takze toho začínám mít dost
Jsem tam u ni pres 20 let a tohle mi nepřijde uz ok
Zas čekat jestli se něco stane nebo ne jako des, uz by jsme si přáli aby to melo šťastný konec. ![]()
@Anicka2888 no to máš teda sestřičku. Já mám tady gyndare vyhlášeného naštěstí. Já volala sestře že mi vyšel test ale že zatím slabá čárka a ona mi řekla že jsem těhotná. ale hned po telefonátu se sestrou jsem si dělala digitální test a vyšel 1-2 +. Řekla jsem ji že se bojím abych nepotratila a poslala mi hned recept na utrogestan ať go beru 1tb 2× denně. Dřív jsem ho ani nebrala tak snad to pomůže. Nikomu jsem zatím nic neřekla nechci zatím dokud nebude to potvrzeno od mudr. Držím ti palečky kočko ![]()
@Mia14 Utrogestan jsem chtěla taky a nic
Bojim se ze se budou opakovat ty předešlé měsíce vůbec me nechápe a ještě ze me udělala blbou ze si neumím udělat asi testy. Prosila jsem i obvodni jestli by nemohla udelat výjimku a napsat mi ho ale nemůže ze musim řešit s gynekologem ale jak když mi ho nenapise? Nechapu tenhle přístup pritel se nechce ani těšit nebo se taky bojím jak to dopadne a stále jen to cekani ![]()
@Mia14 Moc ti děkuji ale třeba nebude k cemu
Třeba to zas dopadne spatne.