Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, podala jsem si žádost o svěření dítěte do péče.
Moje otázka je, na koho se mohu obrátit, aby mi poradil, zdali mám dostatečné zázemí pro dítě? Předpokládám na sociálce, ale nevím si rady kde, jsem z Brna.
Děkuju
Na OSPOD. A s tím zázemím-pokud má dítě vlastní postel, skříň na věci a máš kde uvařit jídlo a vykoupat ho, tak to postačí. Nevím ale věk tvého dítěte ![]()
@bejbyn píše:
Na OSPOD. A s tím zázemím-pokud má dítě vlastní postel, skříň na věci a máš kde uvařit jídlo a vykoupat ho, tak to postačí. Nevím ale věk tvého dítěte
Já mám pokoj kde má svoji postel, skříňe také i svůj koutek, jen kuchyně je o patro níž…malá má 4.roky. Školku už navštěvuje.
Díky
Buď bez obav. Švagrová spala s mou po známých, svoje bydlení neměla, otec malé vlastní barak a přesto to nebyl důvod k odebrání dítěte z péče matky. Takže kuchyň o patro níž bych tuplem neresila.
@Raduš.ka44 píše:
Buď bez obav. Švagrová spala s mou po známých, svoje bydlení neměla, otec malé vlastní barak a přesto to nebyl důvod k odebrání dítěte z péče matky. Takže kuchyň o patro níž bych tuplem neresila.
Ja totiz nasla práci na hotelu, kde prozatím bydlím, než si najdu byt…ale do ted jsem byla v azylovém dome a tady mam wc a koupelnu v pokoji, tam jsem ho nemela…
@janaandela tohle je úplně v pohodě
neboj se toho.. to bys musela být v polorozpadlém baráku, kde nic není…
@martina.se píše:
@janaandela tohle je úplně v pohoděneboj se toho.. to bys musela být v polorozpadlém baráku, kde nic není…
Ne tak to nejsem, ja mam přítele, ale jen 4.mesice tak se mi k nemu jeste nechce a sama platit byt, to musim nejdriv nasetrit. Vsak víte jak to je holky.
Díky moc vsem za rady.To je ůleva uffffff