Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1771
9.2.11 11:57

budu se snazit holky rikaji nemyslet nato hladit si brisko a uvidime byla bych moc rada aspon jednoho maleho prcka ktereho budeme s manzelem milovat a rozmazlovat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
9.2.11 18:03

ahoj holky,taky zrovna cekam :-) na IUI jsem byla v pondeli a od te doby musim jen lezet,tak mi to vubec neutika :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.2.11 19:09

ahoj katy, jakto že musíš jen ležet? jinak držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
9.2.11 19:12

loka

kvuli samovolnym potratum :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.2.11 20:35
katy001 píše:
kvuli samovolnym potratum :-?

je, tak to mě mrzí. Ale inseminace ještě zdaleka není zárukou úspěchu dokonce co se týče procent úspěšnosti tak ji má ještě menší než klasický styk :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
9.2.11 21:56

loka

to ja vim,ale nam se zadarilo i jen se samotnym pregnylem bez IUI a i pri IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
10.2.11 09:10

Katy, tak pěkně lež a přeji ti, aby ti to vyšlo. A proč potrácíš? Řekli ti něco dokroři proč to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.2.11 09:17
katy001 píše:
to ja vim,ale nam se zadarilo i jen se samotnym pregnylem bez IUI a i pri IUI

Mě spíš napadá jestli řešili příčinu potratů, otěhotnět takhle můžeš mockrát, ale pje potřeba, aby věděly proč to nikdy nevyšlo, protože pokud to má třeba nějakou genetickou příčinu, tak to ani ležení nezachrání. Ale samozřejmě přeji aby to už konečně proběhlo v pořádku a vy jste se dočkali vytouženého miminka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
10.2.11 09:21

dobré ránko
katy přeju ti aby to vyšlo a miminko se udrželo.

já jsem už od pondělka nervozni a to jsem si říkala že budu v klidu, zítra jdu na UTZ a nevím proč, ale tentokrát mám nervy, asi i protože to bude už třetí IUI a je to můj asi poslední cyklus s clostíkem, mám šestý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.2.11 09:25
cibi píše:
dobré ránko
katy přeju ti aby to vyšlo a miminko se udrželo.já jsem už od pondělka nervozni a to jsem si říkala že budu v klidu, zítra jdu na UTZ a nevím proč, ale tentokrát mám nervy, asi i protože to bude už třetí IUI a je to můj asi poslední cyklus s clostíkem, mám šestý :-)

Tak to je určitě Tvůj poslední cyklus s slostíkem, vyloženě tam i píšou že další léčba nemá význam. Ale uvidíš, zase třetí IUI bývá nejúspěšnější. Hee cibi a Ty jsi po laparce nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
10.2.11 09:29

ne byla jsem tam před touhle stimulací, že bych asi chtěla tu laparku a genetiku, imunologii, to mi vůbec nedělali, ale prý až po druhém IVF.

ale jsem odhodlaná zkusit maxi jedno a pak si to nechat udělat, nemůže mě někdo nutit platit peníze a podstupovat to všechno, když není jisté, že jsem v pořádku, doufám, že ano, ale kdo ví ne?

jsem z toho všeho tak nějak nervozní.

nevíte kdy dělají laparku jinde? já chodím do IVF Institutu v Plzni a mě tam pokaždý řekne Mudr. něco jiného. naposledy tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
10.2.11 09:35

Cibi, ale já se ptala na laparku a dokror mi vysvětlit, že pokud jsem neměla nějaké záněty dělohy s antibiotiky nebo slepák nebo nějaké srůsty atd. a podle ultrazvuku to vypadá dobře, tak není potřeba laparku zbytečně dělat. Je to přece jen zásah do těla a zbytečně to dělat není pro tělo dobré. Oni to vidí i na ultrazvuku, kdyby tam něco nehrálo. Takže myslím, že to opravdu stačí až po např. druhém IVF, i když při IVF to přece musí zjistit, že nejdou odsát vajíčka, protože se tam nedostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
10.2.11 09:36

jo a genetiku mi dělali v CARu hned, i manželovi. Při prvním sezení. Tak cca do měsíce byly výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
10.2.11 09:38

já fakt nevím, sice se snažíme rok, ale co CAR chodím od září a nejdřív mě první dva měsíce rovnaly hormony, než se začalo něco dít, takže toho fakt moc o tom nevím.

takže když mi budou brát vajíčka, tak by viděli, že vejcovody jsou neprůchodné?

a je po pregnylu jistota ovulky?

omlouvám se za ty dotazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
10.2.11 09:39

no já zítra tam jdu na ten UTZ, tak se ho zeptám znova řeknu mu, že mě to znervozňuje, tak je snad i v jejich zájmu abych byla klidná a povedlo se to ne?

minule mi sliboval, že mě oplodní ať tomu věřím nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí