Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Po takovych castkach uz by to muselo být davno zaplacený ne? Teda nevim, kolik je dluh.
Ale je to divný, nekomu zase ty penize musí chybět a je divný, ze se už dávno nikdo neozval
Skutečný centrální registr dlužníků neexistuje ani existovat nemůže, protože věřitelé nemají za povinnost dlužníky nikam registrovat. CEDR je soukromá aktivita, údaje nemají oficiální platnost. Rozhodující je to, co přijal exekutor.
@Máca-Míša píše:
Po takovych castkach uz by to muselo být davno zaplacený ne? Teda nevim, kolik je dluh.
Ale je to divný, nekomu zase ty penize musí chybět a je divný, ze se už dávno nikdo neozval
No právě že muselo, dohromady mám dluh 300 000 Kč, a už to dlouho splácím. A i kdyby tam dohromady někdo vložil těch 200 000 Kč, tak mám po dluhu. Ale stále mi jdou z mého účtu splátky na ucet exekutora. A hlavně, pokud to někdo posílá omylem, tak se nechci dostat ještě do takových zbytečných problémů.. Ale dle toho výpisu to posílá už někdo fakt těch půl roku, tak že by na to nepřišel?.. ![]()
@Monchichik píše:
@tessa2323 V bance je vyloženě vidět, že jsi to vložila osobně ty pod svým jménem a občanským průkazem?
No já to zatím vím jen z toho výpisu dlužníků. A tam je že mým jménem ty peníze byly přes banku vloženy na účet exekutora. Já hlavně nevím z jaké banky by to mělo být vloženo. To už tam neni uvedeno.Ted nevim zda po svátcích napsat exekutorovi, nebo snad rovnou zajít na policii..
@JTom píše:
Skutečný centrální registr dlužníků neexistuje ani existovat nemůže, protože věřitelé nemají za povinnost dlužníky nikam registrovat. CEDR je soukromá aktivita, údaje nemají oficiální platnost. Rozhodující je to, co přijal exekutor.
Aha..Takže myslíš že to může být pitomost..Ale proč by to tam bylo pod mým jménem?
Ja tě chápu, my se tu můžeme jen dohadovat. V úterý si zavolej k tomu exekutorovi a uvidis, co ti řekne. Omyl se stát může, jen je divný, ze to nekdo vkládá tvým jmenem? A ten CEDR je opravdu neduveryhodnej, je na něj spousta diskuzi, ze jen tahaj z lidi penize
@tessa2323 nejdřív bych se zeptala rodičů, sourozenců a milenců třeba tě někdo tajně miluje a sponzoruje ![]()
@Máca-Míša píše:
Ja tě chápu, my se tu můžeme jen dohadovat. V úterý si zavolej k tomu exekutorovi a uvidis, co ti řekne. Omyl se stát může, jen je divný, ze to nekdo vkládá tvým jmenem? A ten CEDR je opravdu neduveryhodnej, je na něj spousta diskuzi, ze jen tahaj z lidi penize
No právě to mi nejde do hlavy že to jde pod mým jménem..Určitě zavolám a uvidím co mi řekne. Dík za rady.
@tessa2323 píše:
Aha..Takže myslíš že to může být pitomost..Ale proč by to tam bylo pod mým jménem?
Nemá vůbec žádný smysl se tím zabývat. Rozhodující je to, co platíte a co potvrdí exekutor.
@ka2ka píše:
@tessa2323 nejdřív bych se zeptala rodičů, sourozenců a milenců třeba tě někdo tajně miluje a sponzoruje
Tak celá rodina obvolána a nikdo teda nic neposílá. Pokud milenec, tak mě musí teda hodně milovat, že mi tam posílá takový částky
Ale i tohle je vcelku vyloučené..Mám spíš bývalé zhrzené milence
No uvidím to úterý, až tam zavolám. Ale vrtá mi to hlavou teda dost..
@JTom píše:
Nemá vůbec žádný smysl se tím zabývat. Rozhodující je to, co platíte a co potvrdí exekutor.
Tak děkuju. Tak snad to tak je. A omlouvám se za předchozí tykání, jsem zvyklá že si tu všichni tykáme ![]()
@tessa2323 jak to dopadlo s tím dluhem? Kdo tam za vás vkládal peníze? Jsem baba zvědavá
![]()