Černá menstruace a bazální teplota

Anonymní
1.10.20 15:36

Černá menstruace a bazální teplota

Ahoj :) snažím se cca 5 let o první dítě. Jsem teď 3 měsíce po operaci myomu (řez jak císař) o dítě se můžeme snažit hned ( myom nebyl v děloze) tak už 3 cyklus zkoušíme. První menstruace byla taková všelijaká…tak jak po operaci. Pak normálka. No a k otázce. Teď tahle menstruace byla černá, opravdu jak ter. A velké kusy černé sliznice. Ke konci šedá plus černé kusy sliznice, ale co je nejpodivnější na tom je bazalni teplota. Léta ji mam před ovulační 36,0-3 po ovulační36,6-7. Včera 4dc a dnes 5dc jsem naměřila 36,5 a 36,6. Což není ani vyšší na těhotenství, tak proto i právě vylučuji i proto, že mě přestali bolet přes, která mě do tehle podivné menstruace bolely. Na netu čtu, že černá je v pohodě, ale s tou teplotou? Spíš nějaký zánět? Po kontrolách záněty vyloučeny. Ale ja tomu moc nevěřím, jako by mě skrabká v děloze, při té menstruaci mě taky řezal podbřišek, víc při dočurávání (ale ne močová trubice jak u zánětu močáku) připomínalo mi to trochu jak po odběru vajíček, podobná bolest, nebyla jak při normalni menstruaci. Co si o tom myslíte, otázka spíš jestli to někomu něco osobně připomnělo nebo to měl stejně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
1.10.20 16:09

Mně by teda zarážela ta černá barva. Jakože ano, před spuštěním nebo na konci to někdy je do černa, ale že by celá ms byla černá, šedá - to neznám a tohle by mi přišlo divné.
Bazální teplotu bych asi neřešila - někdy trvá déle než klesne. A jak píšeš, na těhotenství je nízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.20 17:19

No, tak to asi bude nějaký morimburus pooperační. Protože moje teploty po prvních dnech po ms jsou spis k 36,0-2

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex