Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně by teda zarážela ta černá barva. Jakože ano, před spuštěním nebo na konci to někdy je do černa, ale že by celá ms byla černá, šedá - to neznám a tohle by mi přišlo divné.
Bazální teplotu bych asi neřešila - někdy trvá déle než klesne. A jak píšeš, na těhotenství je nízká.
No, tak to asi bude nějaký morimburus pooperační. Protože moje teploty po prvních dnech po ms jsou spis k 36,0-2
Ahoj
snažím se cca 5 let o první dítě. Jsem teď 3 měsíce po operaci myomu (řez jak císař) o dítě se můžeme snažit hned ( myom nebyl v děloze) tak už 3 cyklus zkoušíme. První menstruace byla taková všelijaká…tak jak po operaci. Pak normálka. No a k otázce. Teď tahle menstruace byla černá, opravdu jak ter. A velké kusy černé sliznice. Ke konci šedá plus černé kusy sliznice, ale co je nejpodivnější na tom je bazalni teplota. Léta ji mam před ovulační 36,0-3 po ovulační36,6-7. Včera 4dc a dnes 5dc jsem naměřila 36,5 a 36,6. Což není ani vyšší na těhotenství, tak proto i právě vylučuji i proto, že mě přestali bolet přes, která mě do tehle podivné menstruace bolely. Na netu čtu, že černá je v pohodě, ale s tou teplotou? Spíš nějaký zánět? Po kontrolách záněty vyloučeny. Ale ja tomu moc nevěřím, jako by mě skrabká v děloze, při té menstruaci mě taky řezal podbřišek, víc při dočurávání (ale ne močová trubice jak u zánětu močáku) připomínalo mi to trochu jak po odběru vajíček, podobná bolest, nebyla jak při normalni menstruaci. Co si o tom myslíte, otázka spíš jestli to někomu něco osobně připomnělo nebo to měl stejně.