Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
eshta píše:
radka, beruuundaA krásný fotky obě dvěa sranda jak jsou stejně staří
já pak zkusím vyhrabat fotku kluků, když jim byly necelé 3měs…my teď už jedeme příkrmy, plazej se, skoro přes den nespinkají a když už tak jen na chvíli..
Radko a jak to zvládáš s těma 3 staršíma klukama? To je musíš mít pěkně vycepovaný ne? já vlastně pak budu mít něco podobného doma![]()
jak to že to budeš mít podobné doma?
radko ty máš jednovaječné viď? a berundoo ty- vypadají jako dvojvaječní
![]()
eshta píše:
radko ty máš jednovaječné viď? a berundoo ty- vypadají jako dvojvaječní![]()
ano já mám jednovaječné ![]()
Radkamysacek píše:
Jaeshta píše:jak to že to budeš mít podobné doma?
já pak zkusím vyhrabat fotku kluků, když jim byly necelé 3měs…my teď už jedeme příkrmy, plazej se, skoro přes den nespinkají a když už tak jen na chvíli..
Radko a jak to zvládáš s těma 3 staršíma klukama? To je musíš mít pěkně vycepovaný ne? já vlastně pak budu mít něco podobného doma![]()
no ty máš 11,10 a 7,5let a já budu mít za pár let 10,8 a 8let ![]()
díky, já si je hrozně užívám, jsou opravdu moc hodní, tak je to radost.. ![]()
eshta píše:Radkamysacek píše:no ty máš 11,10 a 7,5let a já budu mít za pár let 10,8 a 8let
Jaeshta píše:jak to že to budeš mít podobné doma?
tak to jo to já za těch pár let budu mít zase jinak,myslela jsem že čekaš další mimi ![]()
radko ne ne ne ne ne další mimi teď ne ne
ňák mi ty 3 zatím stačej ![]()
eshta píše:
radko ne ne ne ne ne další mimi teď ne neňák mi ty 3 zatím stačej
Tak ještě tu holčičku né ![]()
Radkamysacek píše:eshta píše:Tak ještě tu holčičku né
jj, a hned 2 nejlíp ![]()
my jsme řekli, že uvidíme a tema případná holčička otevřeme tak za 5let a uvidíme
proces otěhotňování mě ba, těhu mě ba, porod ok, ale taky se to nějak všechno musí uživit ![]()
eshta píše:Radkamysacek píše:jj, a hned 2 nejlípeshta píše:Tak ještě tu holčičku né
my jsme řekli, že uvidíme a tema případná holčička otevřeme tak za 5let a uvidímeproces otěhotňování mě ba, těhu mě ba, porod ok, ale taky se to nějak všechno musí uživit
naprosto s tebou souhlasím ![]()