Čerstvé mléko a Nutrilon v prášku

275
10.6.13 13:06

Čerstvé mléko a nutrilon v prášku

Ahoj holky,
máte někdo zkušenost s kombinováním UM a čerstvého mléka? Náš malej už půl roku bez problémů pije normální čerstvé mléko, ale teďka jedeme na víkend někam, kde není možnost lednice, tak jsem přemýšlela, že mu prostě koupím mléko v prášku (nutrilon 1+), aby alespoň nějaké dostal, jinak není šance…

Předem dík za Vaše zkušenosti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
10.6.13 13:11

Já jsem koupila na pobyt v nemocnici UM a teda moc mu to nejelo. Stejně tak jsem kdysi na dovču koupila mlíčko s kaší a moc se na to dítě netvářilo, jakmile je zvyklé na mlíko jako takové, tak ta chuť UM je trochu hnus :mrgreen: Záleží na dítěti, zrovna nutrilon prodává i nasáčkované jednotlivé porce, sice asi jen 1, ale můžeš ozkoušet.
Pokud je to jen na pár dnů, tak se to nezblázní, když mlíko nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
10.6.13 13:13

Zrovna nedávno mi doma došlo mléko a měla jsem ještě zbytek umělého, udělala jsem ho, klukovi nic neřekla, a jak si na něm pochutnával :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.6.13 13:17

Asi bych to nejdřív zkusila než pojedete:-) Mlík je spousta, neochutnávala jsem, ale asi mají i dost rozdílný chutě. Teď jsem koupila ale třeba Hami (2+) a to tak nádherně mlíkově voní, krásně se rozpouští a není drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
10.6.13 13:19

A co místo nutrilonu koupit obyč sušené plnotučné mléko? stojí kolem 85Kč 400gramová krabice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.6.13 13:19

Nám přijde, že nejvíc podobná je BEBA nebo SUNAR. Prodávají i malé vzorky třeba od Nutrilonu, abys nemusela kupovat celou krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
10.6.13 13:25

Ahoj, prodávají se i malé krabičky mléka se slámkou Nestlé Junior, chutná dobře. Vyjde na cca 22,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.6.13 13:30

Záleži hlavně na dítěti, jestli to přijme, ale každopádně na víkend bych to nehrotila, když malej má podle metříku už 18m. Pokud zkusíte UM, a malej to nebude chtít, tak prodávají třeba od Hami mléčný dezerty, jako jogurt, který nmepotřebujou lednici..nebo mléčný kaše..nic moc zdravýho, ale na víkend bych to neřešila..nehroť, to, zkus to um, a uvidíš :kytka:

Příspěvek upraven 10.06.13 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
10.6.13 13:32

Holky díky moc za reakce. My jsme vždycky měli Nutrilon a bez problémů, tak zase koupím krabici a uvidíme, vyhodit se to dá vždycky :) Když to klapne, bude to super alternativa (třeba do letadla apod.) Akorát my bydlíme v DE a tady žádný jednotlivý porce neprodávaj (ani vzorky, ty se dají sice objednat, ale už by asi do odjezdu nedorazily). Bohužel ani malý mlíčka s brčkem jsem zatím nikde neviděla. Takže opět nutrilon :)

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.6.13 13:35

Dělala jsem to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.6.13 13:35

Nebo Hipp prodává hotový mlíko v půllitrový flašce, ty u vás asi taky nemají co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
10.6.13 13:38

@78_Maja Koupila bych trvanlivé v krabici, to víkend přežije i bez lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
10.6.13 13:44

Prodávají se i menší obyč. mléka nejen litrová. Pak samozřejmě spousta „krabičkových“ s brčkem příchutí - kravík, lipánek atd. i v DE něco takového určitě mají ;). U 18M dítěte bych to vůbec neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
10.6.13 13:52

Kvůli víkendu bych asi nekupovala UM za kolik stovek, aby ti to nakonec prcek stejně nepil… :think:
co koupit mlíko v menším balení? dělají se půllitrová např. sice krabicák, ale zase vydrží i bez lednice, a otevřené ho může dopít někdo z vás…
Pokud sušené, tak už spíš klasické sušené mléko než „sunar“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.6.13 14:45

@78_Maja pockej v nemecku je mlecnych alternativ daleko vice - jednak existuje detske mleko v krabici nebo plastove lahvi a to nemusi byt v lednici (otevrene teda uz jo), ale delaji se i mala mlicka, nebo mlicka ochucena, jogurty ve skle a tak podobne…vzorky se teda shaneji blbe, to je fakt.

me dcera sypane um nikdy nepozrela, tak jsme byli na tom krabicovem a nedavno jsem ji koupila tusim od bebivity s jahodou a chutnalo ji to a to mleko moc nepije.

normalni susene mleko je taky moznost, ale to jsem tu teda jeste nevidela, to kupujeme v cr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová