Čerstvé těhotenství - termín porodu říjen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65294
24.5.22 05:51
@FraDeu píše:
Holky, všude čtu, jak by dítě mělo spát asi 11 hodin v kuse.
Ten můj od narození nespal ani jednou 6 hodin v kuse. Já už žeru dvoje antidepresiva, abych byla schopna fungovat. Jak vypadá vás režim včetně krmení? Nekojím.
Kaši má mít dle popisu 2× denně 160ml mléka a 5 lžic kaše. Houby. Pokud nemá dvojitou porci 6× denně tak smůla. Když mu dám přesnídávku, tu zhltne celou a za hodinu má zase hlad.
Má i jedno jídlo denně dle doktorky. Sní, za 4 hodiny zase hlad.
Naposled měl 8.5kg a 69cm.
Poraďte mi, co dělám blbě.

Vnoucek ani omylem nespi 11hodin v kuse, budi se na mleko, nekdy jde spat treba v osm a v pet rano je vyspany, chce si hrat. Vetsinou ale vstava kolem seste. Ji teda mene, ale poslední miry byly 72cm a 9100. Obcas hlidam a po presnidavce taky dlouho nevydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
24.5.22 06:23
@FraDeu píše:
Holky, všude čtu, jak by dítě mělo spát asi 11 hodin v kuse.
Ten můj od narození nespal ani jednou 6 hodin v kuse. Já už žeru dvoje antidepresiva, abych byla schopna fungovat. Jak vypadá vás režim včetně krmení? Nekojím.
Kaši má mít dle popisu 2× denně 160ml mléka a 5 lžic kaše. Houby. Pokud nemá dvojitou porci 6× denně tak smůla. Když mu dám přesnídávku, tu zhltne celou a za hodinu má zase hlad.
Má i jedno jídlo denně dle doktorky. Sní, za 4 hodiny zase hlad.
Naposled měl 8.5kg a 69cm.
Poraďte mi, co dělám blbě.

Já bych rekla, ze tam nic neděláte blbě. Proste mate jedlika a nespavce. Teda, spát 11 hodin, to jsou snad pohádky ne? Me když dcera prospi více jak hodinu v kuse, slavim. Dnes se vzbudila 14×, do postele šla v 8.
Míry a váhu ma stejne (je teda o 2 měsíce dřív) jen teda ji jen 5-6× denne včetně jednoho nočního krmeni.
Taky nekojim, po probuzení v 6 dostane mliko, tri hodiny na to kaši, za dvě hodiny oběd-velkou presnidavku, kolem 2 nebo 5 zas presnidavku, ale tu malou (záleží kdy měla slofika), ty svačiny moc nechce a v 19 mliko. Nocni mliko kolem 1. A to ani nedostává těch 210ml ale 180ml. Normální jídlo ještě ne, teprv začaly růst zuby a z kousku v potravě se ji navaluje.
Ale já dle mamky byla obr dítě a nikdo se nad tím nepozastavil. V půl roce jsem měla 9kilo a pak se to proste zpomalilo.
Jsem taky vyrizena, ale jak tady maminky vždycky zdůrazňuji PŘEJDE TO. Hlavně klid a čas od času se odreagujte bez mimca! Hodně zdaru! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.22 07:30

@FraDeu U nás se taky nespí déle než 5 hodin v kuse, máme taky nespavce. Večer nechce usnout, spí cca od 23 do 4 hodin (v kuse) a pak konec, přes den dá tak 3× hodinu šlofík. U nás převážně kojení, jídlo ho moc nebere, to sní sotva pár lžiček. Nemyslím si, že bys dělala něco blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.5.22 08:25

@FraDeu Nic špatně neděláš, opravdu to přejde. A navíc uteče jako voda a za chvilku půjde do školky 😅
Naše malá chodí vstává kolem půl 6,6 hodiny. To má mliko, občas dostane drobet bilyho jogurtu. Svačina ovocná presnidavka + dokojim, taky nestačí jen ovoce😊. Na oběd masozelenina, svačina kaše nebo co zbylo a na noc kolem 6 nakojim a jde spát. V noci se budí 1-2×.
Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.9.22 07:34

Špatně spaní

Ahoj holky, zase to spaní… Naše skoro roční princezna :andel: přes den je víceméně hodná, má samozřejmě i své dny :) od 6.mesice se začal zhoršovat noční spánek. A teď cca poslední měsíc, měsíc a půl hrůza. Klidně po hodine, po dvou, pak se jí v noci asi nechce spát, tak je vzhůru +- hodinu a klid a řev a klid a řev 🙈 sleduje nás skrz postýlku a když vidí pohyb, volá nás a když nic, tak zase řev… Teď jedeme třetí den homeopatika, nevím, kdy by mohli zabrat, ale jestli nezaberou, tak sem zvědavá, kdy se zase normálně vyspím aspoň 4 hodinky v kuse :mrgreen: člověk snižuje nároky… Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
19.9.22 09:21

@martinka147 nelezou jí zuby? Mi tohle dcera dělala když jí rostly zoubky, řvala klidně 2 hodiny v kuse, usla u kojení nebo na mě a jak jsem ji dala do postele tak znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.9.22 09:43

@Saidy občas ji to tam zkouknu, jestli to fakt nejsou zuby, zatím nic cítit není, je pravda že si semtam žvýká prsty… Ale trvá to už hrozně dlouho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.9.22 09:57

@martinka147 Ahoj! Kolik toho naspí za celý den? Moje Emča teď už spí max dvakrát denně a to zhruba půl hodiny pokaždé. Když pak spala víckrát a nebo dýl, tak byla taky v noci akční a nechtělo se jí spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.9.22 10:29

@nunanci Ahoj, právě, že přes den taky moc ne. Spinká 2× denně a 30-1,5 max :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.9.22 13:51

A to ještě kojím, takže ji pokazdy dám, aby rychleji usnula 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
9.11.22 15:09

Ahooooj

Ahoj holky, já tu dlouho nebyla! Doufám, že se máte všechny dobře a děti rostou a jsou zdravé ????. Ten náš malý satan mi dává zabrat. Kojim, nakonec už spím s nim.. už mě asi v 8 měsících přestalo bavit litat co hodinu ne li i méně do postýlky až do rána boziho 😂 🙄 🥴. V 7 měsících začal chodit kolem nábytku, ještě ani neseděl. Teď sme oslavili rok a od 10 měsíce chodí. Balzineeeec. V noci téměř nespim. Budí se, kojí se. Když rostou zuby tak je to dost podobné s tím pláčem, jak jste tu nějaká z Vás zmiňovala. V kuse mi také dlouho nespí, přes den jeden max dva spanky, ale jen v kočárku nebo u prsa.. takže masakr. Ale za posledních 14 dnů spal přes den dokonce bez nutnosti ježdění, takže sem se konečně v klidu třeba najedla, vyžehlila, uvařila. Jinak dost nereálný. Ale on je zkratka takovej od narozeni. Manžel zmínil druhé dítě, se mi naježily chlupy i tam, kde je nemám. Jinak je to láska největší. Obdivuji každou z Vás, která má více těch malých lásek.

Máme za sebou i dovolenou, tu zvládl na jedničku. Jinak je to fakt prudič, ale moc ho miluju.

Zdravím Vás! Je to taková nostalgie tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.11.22 09:49

@Lucile Lucile s kojením to mám stejné jen mám Teda k tomu ještě syna skoro 4leteho a jsem ve 21tt takže přeji hodně trpělivosti teď už bude jen líp a líp 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.11.22 22:49

@Adla608 tak to všechny klobouky dolu. Jsi úžasná! Moc gratuluji k těhotenství a přeji mnoho sil a zdraví. Však to je tak krásný, mít více dětí! ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
1.12.22 20:22

@Lucile Lucile moc děkuji za milá slova… Vždycky jsem si 3 děti přála ale Teda tohle těhotenství prislo jako blesk z čistého nebe… Bylo to zvláštní o syna jsme se snažili cca 6 měsícu a o dceru asi 13 měsíců a teď jsme neměli ani nehodu a jeden sex v měsíci protože 8o :srdce: jsem byla delší dobu pryč… Takže duše k nám asi moc chtěla… Do dnes tomu moc nevěřím :mrgreen: ale už se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí