Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dovolila jsem se zalozit tuto diskusi. Jsem na zacatku tehotenstvi a chtela bych sdilet vse s tim spojene a predevsim bych se rada seznamila s budouci mamcou z Prahy, s partackou. Je mi 32, jsem z Prahy 8 a bude se jednat o naseho prvniho potomka.
@Jogrr Ahoj, a v kolik tt jsi? Ja jsem take na zacatku, ale mam takove spatne pocity.
Ahojky @Jogrr
jsem take na začatku těhotenství.. Mám za sebou moje 1.IVF a doufám že i poslední. Je mi 25 a jsem z Prahy 4 ![]()
@soffi91 píše:
Ahojky @Jogrrjsem take na začatku těhotenství.. Mám za sebou moje 1.IVF a doufám že i poslední. Je mi 25 a jsem z Prahy 4
U nas to vyslo na prvni pokus
velike prekvapeni
Ahoj holky, já jsem teda 7+2, je mi 30, jsem z Prahy 5 a čekáme druhé
a už teď nějak cítím že to bude zase kluk ![]()
@Jogrr Protoze mam 6 těhotenství za sebou a z toho jen 1ho chlapečka. A vzdy kdyz mi nebylo spatne, spatne to dopadlo. ![]()
Jinak me TP vychází na 1.1., cekame take druhé, doma mam chlapečka, ktery ve středu oslavil 1 rok. Me bude na podzim 21 a jsem vdana.
Mě vychází termín na 2.1., při mém štěstí povalím do porodnice na silvestra
já mám doma kluka, kterému byli v dubnu 3, takže až se narodí druhé, bude chodit do školky, tak aspoň budu mít klid na to druhé ![]()
@Iwis To ja uz jsem touhle dobou si prala rodit, ale nejak to nevyšlo…to budes mit klid to je pravda a ja asi zahul
ja prvni rodila o 9 dni dřív, takze me by to mohlo vyjít na Stedry den pro změnu ![]()