Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katerina1102 Děkuji za povzbuzení
Jak to s tebou mává? Se mnou zatím moc ne…Ale pamatuji si, že poprvé jsem měla snad všechny příznaky a projevy
![]()
@Maci1987 no je mi jakoby na mě něco pořádného lezlo. Mám pořád zvýšenou teplotu, spala bych celý den, nic mi nechutná
ale nejvíc mě trápí ty bolesti v podbřišku. Každý den to bolí jinde a jinak a já jsem strachy bez sebe ![]()
@Katerina1102 Já jsem od ovulace už podruhé nemocná… Takže taky paráda. Ale jinak až na únavu jsem oukeej
A ty taky buď… všechno bude v pořádku ![]()
@Maci1987 zrovna jsem přišla z kontroly a naštěstí mimi roste (v patek 4mm dneska 6 mm), takže těhotenství pokračuje
akorát mám pořád ty teploty, tak musím k obvodní ještě… Děkuji za uklidnění
já jsem totiž děsná pesimistka ![]()
Ahojda. Tak jsem dneska byla u doktorky. Pocity mam takove smíšené podle aplikace bych mela byt v 6+2 ale je to mensi. A bylo to tam v zloutkovem vacku. Dostala jsem utrogestan. Tak snad to dopadne dobre.
@Katerina1102 No vidíš, mimčo roste a to je nejdůležitější
Snad ti brzy teplota ustoupí
A teď musíš myslet pozitivně víc, než kdy jindy ![]()
@sliiimkaa Bude to všechno v pohodě
Třeba na velkém ultrazvuku dožene růst a bude odpovídat stáří podle toho jak ti to vypočítala appka ![]()
@sliiimkaa ahoj, já jsem podle aplikace 5+3 tt, ale vím, že jsem měla ovulaci o týden později, takže vím, že je mimi mladší. Ty víš kdy byla ovulka nebo se řídíš jenom aplikací?
@Maci1987 jo snad jo. Mam dorazit za dva týdny na kontrolu..
Ridim se aplikaci ale doktorka to taky rikala ze mohla byt ovulace jinak nez vzdycky. Tak snad to bude dobry..
Tak holky, hlásím že jsem byla včera na kontrole. doktor mě objednal ještě na příští týden. gestační váček má prý jen 5mm, takže jsem ještě na úplném začátku ( nebo tak nějak jsem to aspoň pochopila) podle MS bych měla být 6+4 ale mám rozházené cykly, takže jsem nejspíš měla posunutou ovulaci. mám z té další kontroly strach. do středy to asi nevydržím ![]()
@Danullee vydrziiis, do stredy pekne povyroste. A to Ti potvrdil to 6+4 nebo nedokazal rict?
@Gaforia rekl mi akorat , ze to te dobe 6+3 neodpovida
Ja byla tak mimo, ze jsem se ho ani nedokazala na nic zeptat. No uvidime pristi stredu ![]()