červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17581
18.1.10 13:11

Terko, to já jsem už ráda za těhu věci, jsou mi větší, ale o to pohodlnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.1.10 13:12

Marye - 8-o ty jsi byla fakt nááádherná nevěsta :potlesk:
Verunko - copak se stalo?
Jinak zítra taky razím na kontrolu, tak se moc těším :dance:
Ivco - taky jsme rozhodovali mezi Apolinářem a Podolím a naprosto souhlasím s minonkou. My máme Podolí i blíž, ale to samozřejmě nebylo rozhodující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.1.10 13:16

než to dopíšu, je tu zase mraky novinek… 8-o
Takže Terko taky nádherná nevěsta!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
18.1.10 13:17

Holky krásné fotečky. Moc vám to sluší a byli jste nádherné nevěsty :palec: Já taky princeznovské šaty nezatracuji, ale měla jsem možnost si to vyzkoušet a na tu svatbu co jsme měli mi naplánovanou to nešlo. Špatně se v nich sedí. Ale mě by se líbilo mít svatbu na zahradě a pak zahrádní pátry a tam by to bylo pohodlnější. Ale v tom 19tt jsem se do těch šatů nechtěla rvát a ještě se tahat s kruhem a tak, tak jsem to vyřešila jednodušeji :-D

Holky děkuji. Už jsem rozhodlá. Taky se za týden v úterý půjdu zaregistrovat do Podolí a když to nevyjde tam, tak až potom zkusím toho Apolináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.10 13:28

Ivčo, dyť ti to taky moc seklo i bez nich :palec:
a Terka parádní nevěstinka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 13:31

marye,
hezké břuško.To svoje raději ukazovat nebudu,byste mi řekli,že patřím spíše do květnových holek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
18.1.10 13:34

Holky, děkuju ke gratulacím ke kontrole, i já na vás všechny moc myslím. Smeyo, držím na zítra palečky! :dance:

Jste moc hodný, že tady rozebíráte ty šatečky, rádi se s Nicky33 necháme inspirovat, že? :-D Je super, že nemám svatbu jen já, kdybys něco Nikčo potřebovala zkonzultovat, jsem zde.. :mrgreen:

Ivčo a Terko, moc vám to na svatebních fotečkách sluší, ale od tebe Maru se mi svatební nezobrazila, jen ta, kde už jsi převlečená a bříško. Jak se tady bavíme o těch princeznovských šatech, tak to není prašť jako uhoď. V salonu mě nacpali do princeznovskych s obrovskou vlečkou, ve kterých jsem se nemohla ani hnout, dokázala jsem si představit tak max. obřad. Byly neforemný, těžký, atd. Pak mi dali jiné princeznovské (ty, co jsem si vybrala) a ty fakt super. Vzdušné, lehoučké, jako když na sobě nic nemáte. Fakt záleží na výběru, i když je jasné, že každému je pohodlné něco jiného.

Verunko - nestresuj se, pokud to jen trochu půjde a mysli na mimi. I když vím, že se to lehko řekne… :-?

• Citovat
  • Upravit
696
18.1.10 13:49

jé a Ivco taky krásná nevěsta… :potlesk:
sakra :zed: prostě všechny jste byly krásné nevěsty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
18.1.10 13:53

Ivčo hlásim do tabulky že čekáme první miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
18.1.10 14:11

Holky sakra nedojímejte mě. Tolik zájmu jsem od Vás nečekala. Děkuji
Moc to rozebírat nechci, jen, že lidi jsou někdy pěkně zlí a o to horší když s nimi pracujete nebo kamarádíte se. Snažím se za tím udělat velkou tečku. Chci myslet jen na mimi a rodinu. :-) Plus, což mi udělá velkou radost do porodu by jsme měli mít opravený náš domek podle svých představ. :lol:
Ještě jednou děkuji jsem dojatá hormony a psychika pracuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
18.1.10 14:13

Mimochodem Marye moooooc krásné bříško!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.10 14:18

lukinko, ty jsi kecka, s květnovkama jsi mě dostala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.10 14:39
Verunka555 píše:
Holky sakra nedojímejte mě. Tolik zájmu jsem od Vás nečekala. Děkuji
Moc to rozebírat nechci, jen, že lidi jsou někdy pěkně zlí a o to horší když s nimi pracujete nebo kamarádíte se. Snažím se za tím udělat velkou tečku. Chci myslet jen na mimi a rodinu. :-) Plus, což mi udělá velkou radost do porodu by jsme měli mít opravený náš domek podle svých představ. :lol:
Ještě jednou děkuji jsem dojatá hormony a psychika pracuje :srdce:

Veru, tak držím palce, ať všechno dobře dopadne, ale kdyby ses chtěla vypovídat, aby se ti trochu ulevilo, tak jsme tu všechny s nastraženými oušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 14:46

Veru,
souhlasím s maryí,že jsme tady pro tebe a na zlé lidi se vykašli.Víš co se říká Boží mlýny melou.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 14:47

marye,
no to jsem ráda,že jsem tě pobavila,ale opravdu když si srovnávám své fotečky z prvního těhu tak vypadám na období mezi 6-7 měsícem,no asi budu mít malého sloníka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí