červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
19.1.10 13:29

ahojky, no vy jste toho zase naklábosily…moc si toho teda nepamatuju, gratuluju k úspěšným kontrolám, fotečkám a pohybům…

Smeyo: držím palce, at je to ta vysněná holčička…

Macicku: super metřík, vidíš, že jsi to zvládla…

tak uzamčení by bylo fajn, vytvoří se nová skpupina a pojede se od první stránky…diskuse pak bude pod SKUPINY…a tadyta tu zůstane a dál už nebude pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 13:31

lukinko mysli pozitivně…zitra si už doma na gauči budeš chrochtat, jak je ti faň faň faň :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 13:31

marye,
tiše závidím ten gaučík.V noci jsem nemohla spát,čumákovala jsem z okna co hodinu a vzhůru jsem už byla v pět ráno mě klepne,jestli to tak bude celé těhu tak nevím,buď už jsem přetažená nebo budu mít totálního nespavce až se narodí.Přitom mimís si spinkal.Tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 13:33

verunkonajdi si ve fotkách ten obrázek, co jsem sem dávala, to zaznačené si zkopíruj v nastavení do podpisu, ulož a jestli nemáš, tak si nad diskusí zapni zobrazovat podpisy a mělo by to fachat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 13:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 13:34

tAK UŽ JSEM to asi zvládla vidíte můj metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 13:34

Ellanis,
a víš co je nejhorší,že už se mi všichni vtírají na návštěvy a nikdo nechápe že chci klid,asi budu muset rázně zakročit a všechny poslat do prciny.Knížku co jsem dostala k vánocům nejsem schopná číst pořád někdo otravuje.A moje babi mě neustále oblažuje svou návštěvou a vykládá mi jak se nemohla přes hromady sněhu dostat na hřbitov,no mám já pech,zítra už se opět nahlásila,tak jsem řekla,že ne dřív než po 15 hodině.já bych tak potřebovala na 14 dní pustý ostrov a jen si hrabkat rukama v písku a totálně vypnout :roll: ,bez mobilu bez všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 13:35

Aha tak asi ne… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
19.1.10 13:38

Ahoj holky, koukám, že naše diskuse je opravdu nejobsáhlejší :-) Jsem taky pro uzamčení. Ve čtvrtek mě čeká ten NT screening v Genettu, tak mi držte palce. Jsem už druhý týden na neschopence a po pravdě se už těším zpátky mezi lidi do práce, snad od pondělí budu uschopněná :-) Uvidím jak dlouho mi to vydrží ;-)Je Vám některé ještě špatně od žaludku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 13:39

Veri,ale jednou ho vidím ten metřík i s fotečkou a pak už u dalších tvých příspěvku nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 13:40

lukinka tak to chápu … takové návštěvy mám taky ráda :roll: Někteří lidi nedokážou pochopit, že člověk chce mít chvíli vážně klid…mně se tohle samé stalo když jsme jeli z porodnice…já se tak těšila na doma, že si s mimčem lehnu do svojí postele ve známém prostředí..teď do toho ty obavy a první šoking co teď s tím mrňousem vlastně budu dělat…no dojedeme před barák, tam nastoupení tcháni a další půlka rodiny bez toho aniž by dopředu dali vědět, že přijedou nebo třeba zavolali, jestli se to hodí…no já byla tak vytočená, že se do 10 minut zdekovali a byli pryč… :oops: Chápu, že chtěli vidět vnouče (jakoby nebyli už v porodnici), ale taky mohli pár dní počkat, než se to všechno nové trochu usadí… chjooo…někomu to vážně nedocvakne…no a pointa, pak se sotva ukázali a malého viděli z 99% jen když jsme přijeli k nim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
19.1.10 13:40

Verunko, už skoro, jen to musíš uložit do podpisu, ne jen vkládat do textu. je to boj. vím… taky jsem bojovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 13:42

verunko tys to vložila totiž do odpovědi na téma…musíš si úplně nahoře vpravo v rohu najet na nastavení a tam ten kód vložit do tabulky podpis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
19.1.10 13:43

Ellanis a Lukinka, to chápu s těmi návštěvami, to by mi taky hráblo… mám ráda svůj klid a soukromí a přijet na návštěvu hned po opuštění porodnice mi připadá jako vrchol nevkusu a společenského netaktu… mně vadí i jen to, že mi chtějí cizí lidi sahat na břicho… já jim přece taky na břicho nesahám, tak kde oni berou přesvědčení, že oni můžou?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 13:45

Jo, protože jsem tam zkopírovala do textu. Nevím kam mám vložit ten odkaz a jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí