červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
25.11.09 13:57

Werco super napad :-) ja jsem z Prahy, rocnik 1975, TP 23.7.2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
25.11.09 15:11

Ahojik maminy čekatelky.
Hlásím se po dlouhé odmlce.
Jsme v pořádku,nebojte :-D :-D ,jen má doma už dvě slečny a ty mě slušně zaměstnávají :-D :-D .
Pravděpodobný TP mám 10.7.Jo a jsem 75 ročník :-) .Na kontrolu jdu za dva týdny.Zatím papa.

• Citovat
  • Upravit
174
25.11.09 15:19

Nene, weru, je to 25.7 a město je Odolena ne Odolená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.11.09 15:33
nativa píše:
Petronilo,
to vůbec neznám. To si kupuješ v lékárně nebo někde v bio prodejně. Mám také problémy s ekzémem - mám ho sice slabý, ale zlobí, protože se mi dělá na obličeji. To budu muset zkusit.

dá se to koupit v prodejnách se zdravou výživou i v lékárnách, já používám produkty od Green ways, to se dá koupit přes dealery, ale stojí to za to. Také jsem měla ekzén na obličeji a už 2 měsíce nic.. četla jsem, že se to v těhu může zhoršit, tak doufám, že to s chlorelou přežiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
25.11.09 16:02

Ahoj holky mohla bych sem se k vám přidat?Termín porodu bych měla mít 10.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.11.09 16:15

Ahoj nattali, jasně že můžeš, vítej a nechť ti společně s námi spokojeně roste pupíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaja77
25.11.09 21:45

ahojky

Ahoj holky, můžu se k Vám také přidat? Jana z Prahy 1977, PM 20.10. k doktorovi jdu v pondělí, tak jsme zvědavá. Zkoušela jsem asi 3 testy a // postupně sílí :-) Nevím v jaké tt bych mohla být a zda doktor něco už může v pondělí vidět-co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
3440
25.11.09 23:39

Ahoj Holky…az dnes jsem vas docetla… :srdce: Jsem z Ostravy,(jinak pocházím z Jižních Čech),ročník 1987,PM 18.10,TP:by měl být pravděpodobně 25.7.2010..na kontrolu jdu v pondělí.tak se zatim opatrujte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
26.11.09 06:09

Vítáme Jáju a Ivunku! :potlesk:

Jája - V jakém jsi tt jsi si spočítáš snadno. Počítá se to od prvního dne poslední ms, tzn. v tvém případě od 20. 10. = jsi 5+2 tt (pátý týden a dva dny). V pondělí dr. určitě něco uvidí, ale zda :srdce: , to se nech překvapit. Je možné, že ano, ale také je možná ještě brzy. Záleží, kdy jsi měla ovulaci a kdy došlo k oplodnění.

Ivunka - jdete s Jájou na ko stejně, já jdu den po vás, tak určitě dejte vědět, co je nového. Držím vám, holky palečky! :wink:

• Citovat
  • Upravit
5131
26.11.09 08:02

Ahoj holky a krásné ráno

koukám, že se to tu pěkně rozrůstá, to je dobře!!!
Já jdu na kontrolu až 7.12, zatím jsem ještě nebyla,tak doufám,že bude vše v pořádku a bude už vidět i :srdce: , to bych měla být 7+1tt.
Další testy jestli čárky sílí si raději nedělám, abych se zbytečně nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
26.11.09 08:10

Petulinda - asi je fakt lepší si je nedělat. Já taky čekám na první kontrolu poměrně dlouho, ale já jsem slaboch, nevydržela jsem to… :-P Pak jsem toho litovala, říkala jsem si, že jestli se ukáže, že slábnou, budu z toho akorát nešťastná, ale čárky naštěstí sílí krásně, tak jsem relativně v klidu…

• Citovat
  • Upravit
37
26.11.09 08:23

taky vítán nové… už se v nás nevyznám, ale to se časem uhladí. Taky si myslím, že dělat testy je stresující, já dělala jen dva, když ms nepřišla.. teď se samozřejmě strachuju, co bude, ale myslím, že na testu nic neuvidíme. Každopádně jsem moc zvědavá na vaše pocity z kontrol… příští týden se to většině z nás trochu posune do veselí či zklamání. Napadá mě takové seznamovací kolečko. Jak dlouho se o mimi snažítě? Povíte příběh zjištění těhotenství a reakci manžela či partnera? Klidně začnu:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.11.09 08:36

Když jsem se seznámila se svým manželem, chtěli jsme mimi od samého začátku. Ani nevíme proč, byli jsme tak nastavení… tak jsem tomu nechali volný průběh a já za půl roku otěhotněla. Jenže po týdnu přišlo špinění, hospitalizace a s mimoděložním těhu mi byl vyndán i jeden vejcovod. Po třech měsících zase pozitivní těhu test, velká radost, jelikož jsem si říkala, že to špatné už je za námi… po týdnu špinění, samovolný potrat, tudíž revize… zklamání. No a do teď to trvalo 3/4 roku, než test opět ukázal // Můj gynekolog, který je i naším blízkým přítelem mi řekl, že jsem v pořádku, že není důvod, proč bych nemohla donosit dítě.. o čem už jsem po těch neúspěších pochybovala… tak se teď trochu bojím a z větší části věřím, že se na nás usměje štěstí. No a jak jsem to zjistila? To bylo docela komické. Jela jsem do Prahy si něco vyřídit, věděla jsem, že ms už druhý den nepřichází, ale byla jsem naučená těmto věcem nevěnovat pozornost… ale najednou jsem měla ten pocit… šla do lékárny a koupila test do proudu moči a v jedné slavné cukrárně ho použila (na WC :-D ) a ejhle…// měla jsem z toho záchvat smíchu, třasu i pláče… manžel byl v podobném rozpoložení, když jsem mu to zavolala.. dnes je to týden, co to víme a každý den děkuji za tu šanci mít špunta… a čekám :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
26.11.09 08:38

ahoj Petronilo, takhle to bylo u nás: zjara jsem vysadila antiko a druhý měsíc otěhotněla. všechno jsem si malovala na růžovo, ale ve 12tt jsem začala špinit a doktor zjistil, že miminku přestalo bít srdíčko… musela jsem do nemocnice. ale protože všechno zlé je k něčemu dobré, partner mě v nemocnici požádal o ruku a v srpnu jsme se vzali. někdy v září pak vypršela lhůta, kdy jsme si ještě měli dávat pozor, abych neotěhotněla moc brzy… a záhy se objevily // :-D tak snad tentokrát se vše zadaří. manžel se ale zatím ještě trochu bojí těšit a hlavně se bojí, abych nebyla znovu zklamaná… na další ko jdu příští středu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.11.09 08:46

Ivunka87

tak spolu jsme stejně staré a máme uplně stejný termín :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí