červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
26.11.09 10:03

Cvalenko, tak to bychom se v Podolí mohly potkat… když nám to zatím vychází stejně…
jinak jsem slyšela, že ten Hradec zase tak moc dobrý není… to už bych doporučila Havlíčkův Brod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
26.11.09 10:14

Havlíčkův Brod je od ČB 170 km, mám okolo na výběr okolo x porodnic, tam se rozhodně nepotáhnem… :-)

• Citovat
  • Upravit
37
26.11.09 10:26

tak to jo, já měla dojem, že jsi z Hradce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.11.09 10:39

Ahoj holky, ráda bych se k vám taky přidala. Jsem po IVF, ročník 1971, poslední MS 15.10.,předpokládaný TP podle internetu 22.7. Už mám za sebou 1.utz a viděla jsem bít srdíčko. Je to krásný pocit. Jen se ještě bojím radovat, ještě je moc brzy. S partnerem jsme si pěkně po dlouhém snažení počkaly, tak jsem raději opatrná.Je to naše první mimi. Všem moooc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
26.11.09 10:52

Petronila - to je v poho a co jsi slyšela na Hradec špatného? To Podolí sis vybrala moc dobře.

• Citovat
  • Upravit
185
26.11.09 10:53

ahojky, taky bych se ráda k Vám přidala. Poslední MS byla 15.10., jsem ročník 1981, čekám 1.mimi a na kontrolu jdu 7.12.,jo a jsem z Klatov :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.11.09 10:54

Hlásím se také k těm, kterým už není moc dobře. Já mám několikrát za den pocity na zvracení, jsem hrozně unavená, motá se mi hlava. Řekla bych, že se to dá přirovnat stavu po těžkém flámu :lol: . Pravda je, že ještě užívám Utrogestan a ten některé tyto příznaky vyvolává. Ale říká se, že všechno špatné je pro něco dobré :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
26.11.09 10:55

Aartep - ahojky, vítej mezi nás! :dance: Neboj se vlka nic :mrgreen: , určitě bude vše v pořádku! Hlavně se nenervuj a hodně odpočívej! Kdy přesně jsi byla na IVF?

• Citovat
  • Upravit
wewik86
26.11.09 10:56

Ahojte budoucí maminky! :-) Tak se k vám taky přidávám. Poslední menstruaci jsem měla 7.října a teď v pondělí mi na gyndě dali obrázek. Jsem šťastná jako blecha ale taky se moc bojím…Holky slyšely jste o programu MANAŽERKA MATEŘSTVÍ? Sestřička mi o tom něco říkala- 4500 kč pro těhu a čerstvé maminky

• Citovat
  • Upravit
2429
26.11.09 11:02

ahoj Macicku,IVF stimulaci jsem začala dlouhým protokolem 23.9., kdy ET proběhl po 4denní kultivaci embrya 30.10. Máš taky nějakou takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
26.11.09 11:04

Ahoj Holky.Mi s přítelem jsme spolu 5let doma mame 3apul leteho klucinu pred rokem a pul jsmese rohodli pro duhe mimi poradse nedarilo az ted v cervnu a v srpnu to skoncilo samovolnym potratem.a ted po 3mesicich se to povedlo…Holky nebojte se porodu ja jsem sito poprve ani nak neuvedomovala a pak jsem si rikala uz nikdy nechci a ted se tesim jak vykoukne ten maly uzlicek vsechno je zapomenuto :-) Cvalenko tak toje super pokud tohle tehu bude jako moje prvni tak budu nejspis rodit aztak v srpnu maly mel byt zacatkem června a je až 19 musela jsem na vyvolaní.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
26.11.09 11:05

Wewik, Klostermanka - holky, dneska se k nám hlásíte jako o život, to je super! Werča si vás pak určitě ráda zapíše do tabulky.

Wewik - já osobně o tom slyším poprvé, co to obnáší? Poučíš mě (nás)? :-D Jinak jsme měli poslední ms ve stejný den. Gratuluji k fotečce. Už bylo vidět :srdce: ?

• Citovat
  • Upravit
2429
26.11.09 11:10

wewik: vítám tě mezi námi a gratuluji k fotce. Mám podobnou a radost šílenou :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewik86
26.11.09 11:20

Srdíčko ještě nešlo vidět ale jdu na kontolu příští pondělí tak snad uvidím víc. Jinak ten program Manažerka mateřství nabízí půmyslová zdravotní pojišťovna. tady je stránka : http://www.cpzp.cz/main/clanek.php?… Jsou tam všechny informace jak se to dá čerpat ale myslím že mi sestřička říkala že to platí jen do konce roku tak to už moc času nezbývá, doufám že stihnu aspoň něco nakoupit…

• Citovat
  • Upravit
macicek111
26.11.09 11:23
aartep píše:
ahoj Macicku,IVF stimulaci jsem začala dlouhým protokolem 23.9., kdy ET proběhl po 4denní kultivaci embrya 30.10. Máš taky nějakou takovou zkušenost?

Ne ne, nám se naštěstí zadařilo hned druhý měsíc snažení… Teď už jen, aby bylo vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex