Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
5.4.12 16:18

Což o to, já bych klidně za půl roku do práce šla nebo za rok, ale kam dám dítě? Bude problém ho umístit do školky i když bude starší natož po půl roce.
Hele není divný, když jsem na cukrovce ještě nebyla a ani nikdo neříkal, že bych někam jít měla? Příští týden už jsem 28 tt. Tak mě to asi minulo, podle všeho stejně není o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.4.12 16:26

no podle toho co tady pisou holky tak rozmezi je mezi 24 a 28 tt.pry.se zeptej radsi dr jinak opravdu neni o co stat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
5.4.12 16:29

no tak oni se mě na začátku ptali, jesli máme v rodině někoho s cukrovkou, což nemáme. Na to jak moje doktorka normálně hlídá všechno…
A pak mám taky problém se zubařem - žádnýho nemám a teď ani nikdo nenabírá, začínám z toho být nešťastná a při tom potřebuji jen razítko do Těhoprůkazky. Já ani nepotřebuju, aby se mě ujal na pořád, stejně mi s mýma zubama nemůže nic udělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.4.12 16:34

tak to me mrzi s tim zubarem me vzali nastesti.tak jeste hledej na netu jich je sposta.
a s tim testem fakt nevim fakt se radi zeptat nez byt nesva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.4.12 16:35

tak to ja zubare taky nemela ale nastesti jsem nasla jinak na tehu cukrovku jdu presne ve 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.4.12 16:38

drumy tak vidis treba jeste pujdes:)a zubaka hledej bude se ti hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
5.4.12 16:42

no to by mě právě taky zajímalo kam s mrnětem protože nevím jak ostatní prci ale ty co mám v okolí se ani ve třech letech sami neobléknou sami uplně krásně nenají moje dcerka má 2.5 skoro ještě ani nemluví a takové dítko váím do školky ani nevezmou takže to že jsem ted těhu mě vlasně zachránilo od toho být doma jen tak v domácnosti protože muj pracovní poměr zanikl takže jsem nezaměstnaná a tím ani nárok na školku nemám tady jsou pořadníky a tak na rok do předu a to jesm z centra Ostravy takže to v okolí vypadá tak že práce prostě není nebo pro změnu vám nevezmou dítko do školky a dvouleté už vubec né tady všude nejdřív od 3 let plně soběstačné a spotvrzením HPP. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.4.12 16:44

to sou pomery a ty kdybys nemela chlapa co vydelava tak muzes treba chcipnout hlady:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.4.12 16:59
@La kofola píše:
No ale děti chceš ty, ne stát. Proč by ti to měl sponzorovat. Tak bud na to mám nebo na to nemám. Ale nebudu spoléhat na to, že mi 4 roky bude platit stát sumičku, abych byla doma a měla se dobře. A ještě nadávat, že mi nedají porodné, že mi nedají přídavky, a já nevím co

ALE BEZ PENĚZ TO NEJDE..ČLOVĚK MUSÍ MÍT NĚJAKOU KORUNU PRO TO DÍTĚ…A KDYŽ MÁ STÁT PRACHY NA CIKÁNY A OSTATNÍ PROČ NE PRO MAMINKY S DĚTMA NA MATEŘSKÉ…S TÍM TEDA ZAS JÁ NESOUHLASÍM…PŘEDSTAV SI ŽE NĚKDO TOUŽÍ PO MIMINKU A KVŮLI PENĚZUM SI HO NIKDY NEPOŘÍDÍ..?! TO PŘECE NENÍ ROZMAR KTERÝ SI DEŠ KOUPIT DO KRÁMU A MOHL BYS BEZ NĚJ ŽÍT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
5.4.12 17:01

No, se zubákem mám problém v tom, že se mě všichni bojí. Mám poměrně vzácnou genetickou vadu zubů a jediný, co s tím teď jde udělat je vyškubat a dát umělý :mrgreen: teď se jen modlím, aby to malý neměl po mě, to bych vážně obrečela.
Asi budou muset děcka pracovat s námi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.4.12 17:01
@Nodynka píše:
Souhlasím s La kofola. Mít děti znamená mít zodpovědnost. Za ně i sám za sebe. Jsme jeden z nejvíc sociálních států ve světě vůbec, ženská dostává 220tis. a je jen na ní, jak dlouho s nima bude chtít hospodařit. Já jdu na mateřskou na 2 roky, spočítala jsem si, jaké peníze budu potřebovat…
Další věc je, že ne, náš stát na tom skutečně NENÍ dobře a nemůže si dovolit takový luxus, aby platit každé „nemakačenko“ (a sorry dámy, tam budeme teď všechny nějakou dobu patřit).Však si zjistěte kolik máme ekonomicky aktivních obyvatel (tj. těch co nás všechny budou živit) a kolik je nás (včetně dětí, důchodců, studentů, nezaměstnaných, v invalidním důchodu apod.). Možná budete překvapený kolik nás „nemakavejch“ připadá na jednoho pracujícího…
PS: Četla jsem tu kdysi i stesk na to, jak je to hrozný s nemocenskou, jak je nízká. Opět nechápu proč by měl stát (potažmo zaměstnavatel) živit někoho, kdo nedělá…To mi hlava nebere :?

A PROČ CIKÁN DOSTANE NA DÁVKÁCH 30TIS A DŘEPÍ DOMA NA PRDELI…?! S PROMINUTÍM..NA TO STÁT MÁ JEN PRO TO ŽE JE NĚKDO ČERNEJ TUDÍŽ STÁT NA TOM TAK ŠPATNĚ NENÍ KORD KDYŽ SI MUŽE DOVOLIT PŮJČOVAT MILIARDY KORUN…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.4.12 17:07

ale holky toto sem netahejte toho je dost v tv a ve svete,akorat to zere nervy a ty my potrebujeme mit pro miminka:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.4.12 17:10

MÁŠ PRAVDU…JEN SI MYSLIM ŽE I MY NA MATEŘSKÉ NĚJAKÉ PENÍZE POTŘEBUJEM..... :) JINAK JÁ DNES BYLA NA CUKROVCE…BLÉÉÉ :poblion: ALE VYDRŽELI JSME TO A VÝSLEDKY JSOU V POŘÁDKU… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
5.4.12 17:14
@SKYTULE píše:
MÁŠ PRAVDU…JEN SI MYSLIM ŽE I MY NA MATEŘSKÉ NĚJAKÉ PENÍZE POTŘEBUJEM..... :) JINAK JÁ DNES BYLA NA CUKROVCE…BLÉÉÉ :poblion: ALE VYDRŽELI JSME TO A VÝSLEDKY JSOU V POŘÁDKU… :)

Já dnes taky byla na cukr … Bleeee něco tak fůůůůj jsem ještě nepila .. jsem přešlapovala, sestra přešlapovala a můj taky přešlapoval,kdy to vypiju !!! :lol: :lol: :zed: já budu mít výsledky až v úterý u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.4.12 17:41
@Sidinka píše:
i ten co ma hodne penez,ale deo to chit pracovat coz spousta spoluobcanu at maji barvu jakou chou tak pracovat ne,to maji tuleni nemoc.
me se taky moc pracovat nechce ale husim ze nechcu byt venku .

Noo, ale to není jen o ROmech. Spousta bílých je nemakačenko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex