Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, Maty se minuly vikend krasne rozchodila, tak trenujem na prochazkach.. Vetsinou ale jdeme kazda na jinou stranu.
Co se tyce spani, nestezuju si. Spi celou noc a vetsinou jeste dvakrat denne.
Dneska se ale po odpol. spanku probudila s brekotem, vubec nesla utisit, pak uz mi jen zvadle visela v naruci. Teplota 37,7. Polozila jsem ji na gauc, po peti minutach se zvedla a zacala si hrat a radit, jakoby se nic nedelo. Mysleli jsme si, ze si z nas dela dobry den, ale pred spanim uz mela 38,5. Tak dostala Panadol a spinka. Vubec nechapu, zuby?
Sestou nemoc uz mela…
@Fíková Ach jo. Asi nejaka viroza, snad nic horsiho. Nebo ted stale radi i anginy.
Na zuby bych, bohuzel, nesazela. Tak drzim palce, at je Maty brzy fit! ![]()
@Hana89 Hanicko, to se casem zlepsi, uvidis! Akorat musis vytrvat a prezit.
Max byl uplne to same. Od toho roka se to zacalo nenapadne lepsit a ve 2 to uz zacalo byt super!!! (Teda ve svych mezich - jak vite, spi ve svych skoro 4 letech v nasi posteli a na zachod se mnou chodi oba.)
Ale vsechno ostatni se taaaasak moc zlepsilo, ze to od 2 let proste bylo super!!!
![]()
Zas to ma i sve vyhody, vim, ze me proste zboznuje. Zatimco ten druhy darecek byl cely tyden, co byl manzel pryc naprosto zplihy a jen co se vratil, je zpatky u sveho skandovani „tata, tata, tata…“ a celkem dost na nem visi (myslim i fyzicky).
Zato Max mel vcera hysterak, kdyz jsem sla do kina - takovy ten pravy - byl uplne nepricetny, nevedel o sobe, rval 3/4 hodiny co jsem odchazela - maminko, nechod nikam, pak ze jde se mnou, oblekl se komplet i s botama asi za 10 sekund,
to uz o sobe fakt nevedel, chytl me za svetr a s manzelem jsme mu nemohli vypacit ruce - mel je uplne bile, jak me drzel… Pak se pry uklidnoval pul hodiny u Boba&Bobka…
Ja vybehla do prutrze s rozvazanymi botami, rychle jsem zamykala aby neutekl, kdyby ho manzel moc brzy pustil… A cely vecer jsem z toho byla hotova. Pritom to driv nedelal, je to otazka posledniho roku. Nez se narodil Theo a zacal chodit do skolky, spal klidne u babicek, mohl ho kde kdo hlidat.
Ted ho nasi pres noc nechteji, ze na ten rev pred usnutim nemaji… ![]()
No nic, to je az ta 3. faze. Od 2 do 3 byl zlaticko. Jinak jsme vcera byli v cirkuse - holky, tech penez!!! Vstupne je jen zacatek… Byli jsme na Italskem Medrano. Dite teda na rozdil odeme cirkusy miluje, pro me to byla tortura. Ale co bych pro nej neudelala… Je fakt, ze to maji promakane a hodne cisel spis pro dospele. Stejne to tak vidim, ze dame jeste Berouska, ale to uz posilam jedine manzela. ![]()
Tak M. je dneska už bez teploty, nic jí není. Tak nevim, co si to zas na mě vymejšlí.
Asi už chtěla zpátky domů.
No zuby by to klidne byt mohly; u nas lezou asi 4 naraz
je chudak nevrla, v noci spatne spi, a ma trochu zvysenou teplotu+ do toho chrc
hle
@vevericka12 Tak u vas ty zuby delaji neplechu stale. Co si vzpominam, tak u nich mela i opruzeniny. Chuderka mala. Myslime na Vas!!! ![]()
Jo tedka teda bez opruzenin, ale jak chrchle tak se porad budi, takze spani celou noc se nekona z cehoz bude mit jiste radost Hanka ze neni sama ![]()
U nás se taky nespí
ale dásně mi přijdou klidné… No předevčírem měla slečna průjem a i si blinkla a od té doby nic pořádně nechce jíst, jen prso, banány a flašku s kaší bere namilost… ![]()
Holky, pomoc! Nekdo mi ukradl moje uzasne bezproblemove dite
a podstrcil mi nestvuru, co neusina, nespi, bezduvodne rve a nepricetne se krouti treba 20 minut, sni kdeco co neni k jidlu (dneska se napriklad vysplhal na - do te doby - naprosto nedostupne a bezpecne misto, kam jsme davali vselijake male vecicky, ktere mu nemely prijit do rukou respektive do pusy a ja se modlim, at nic z toho nesnedl). Ovsem doopravdicke jidlo naprosto odmita, je v podstate na mlice, od vseho ostatniho si da 3 lzicky (v lepsim pripade) a konec. Jak jsme rikali sveho casu u Maxika - skodi tady nepretrzite cely den a vyleze v podstate kamkoli. (Mel by tu byt smajlik lezici postavicky s hadrem na hlave!) ![]()
Vlastne jsem rada, ze do toho mam jeste starsiho, kteremu se take musim venovat. To jsou aspon smysluplne veci a neni to tak na „palici“. (Tedy tento vyraz nesnasim, ale v tomto pripade je prilehavy.)
![]()
Kdyz nekdo nekde najdete moje stare uzasne detatko, dejte mi, prosim, neprodlene vedet!!! ![]()
No u nas krome chrchlani a rymy tedka jeste fleky na trupu, co to je nevim, ale plotu nema ![]()
jinak jsme meli dneska cest s prvnim hysterickym zachvatem ![]()
Levandulko
tak to mne je líto, no ja už sem jak chodíci mrtvola my nespíme a rveme porád
![]()
Takže ja své díte daruju
a chci za neho jen jeden den spanku
a pak si ho vezmu sptky
@Hana89 @Levandule121 ahoj kocky u nas to bylo to samy, ale on byl zhlenenej tak proto nejedl.to urcite je nejaky debilni obdobi ktere prejde nebojte a drzte se a nikomu je nedavejte bylo by vam smutno
Ahoj, tak Maty má zřejmě zánět ledvin
Horečka se vrátila, u doktorky měla vysoké CRP. Takže se snažím chytit moč, musím to stihnout do půl druhý a jak na potvoru čůrala jen jednou, když mi zrovna zvonil telefon, takže nic.
Teď spí, jsem teda dost zvědavá, jak to dopadne.