Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
20.9.13 16:16

@balenka :hug: dik. Zdravim z Motola, vezla nas rychla- febrilni krece, cekame na dalsi vysetreni. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
20.9.13 16:49

Držte se! Prošli jsme si tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
20.9.13 20:49

@Fíková Tak jak jste dopadly, holky? Malá mojí ségry měla také zánět ledvin, ještě jí nebyl rok. Ale oni jsou specifičtí, za 1. rok života měla malá snad 10× antibiotika… Tak doufám, že ať je to, co je to, bude Maty brzy dobře!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
20.9.13 20:54

Aha. :-( Teď čtu, že se to nevyvinulo dobře… :-( Předtím jsem to nějak přehlédla. A jak jste tedy na tom? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.9.13 17:51

Levandule: s tím „vyměněným miminkem“ teda pokud už se nevrátilo po nějaké nemoci nebo tak :D. Pochopila jsem dobře, že ještě kojíte? Malý byl dost podobně tak kolem roka. (jen naštěstí nebyl tak vzteklý, ale to možná už ví, že v tu chvíli máma přestává reagovat tak to ani moc nezkouší :lol: ) U nás fungovalo přestat kojit - ze začátku jen přes den. Najednou malý jedl i pil skoro vše, co dostal. Se spinkáním to budou nejspíše zoubky, nebo (pokud ještě nechodí) tak možná není unavený… Přeji pevné nervy a ať hodné miminko někdo vrátí :kytka:

Fíková: doufám, že malá už je lepší - držte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
24.9.13 19:54

Dik, holky. :srdce: Uz je lepsi. Nejpozdeji pozitri jdem domu. Nejhorsi byl prvni den, to byla po lumbalni punkci a musela jsem ji 24 hodin drzet v leze, z toho celou noc na zadech. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
24.9.13 21:21

@Fíková proč ji dělali lumbalku? A co teda zjistili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
25.9.13 07:10

@balenka aby vyloucili herpetickou infekci. Po EEG, rentgenu, mag. rezonanci a lumbalce prisli na to, co uz jsme vedeli- ze ma zanet mocovych cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
25.9.13 11:56
@Fíková píše:
@balenka aby vyloucili herpetickou infekci. Po EEG, rentgenu, mag. rezonanci a lumbalce prisli na to, co uz jsme vedeli- ze ma zanet mocovych cest.

8o Tak to je teda vážně hrůza! Chudák malá, vážně!!! :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.9.13 15:33

Fíková: No tak to teda klobouk dolů, že jste to zvládli :kytka: Já bych asi byla mrtvá strachy co se z toho vyklube (a pak asi vzteky, že to to ubohé dítě absolvovalo zbytečně…) není jednodušší napřed potvrdit/vyvrátit původní diagnózu, než vymýšlet 5 jiných? Tohle mi přijde malinko ala Dr. House :zed: Hlavně, že to máte za sebou… Ať mimi zase brzo běhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
25.9.13 17:19

Tak prece slovutni doktori v Motole nebudou verit obvodni pediatricce. ;) Strasili me meningitidou a herpes virem, tak jsem na ty vysetreni radsi kejvla. Ale bylo to silene. Vsechno to absolvovala hned ten den. Mag. rezonance je v narkoze. Byla z toho cela zubozena. Fakt na ni byl pohled k placi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
26.9.13 19:24

Ahoj holky.
My chodíme :dance: :dance: :dance: :dance: už týden :mrgreen:
ale porád nespíme v noci :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
26.9.13 19:45

@Hana89 gratuluji k chození :mrgreen:

a my jsme konečně dneska doma. Jsem strašně ráda, bylo to už fakt dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
26.9.13 19:51
@Fíková píše:
@Hana89 gratuluji k chození :mrgreen:a my jsme konečně dneska doma. Jsem strašně ráda, bylo to už fakt dlouhý.

Dekuju, a sme radi že už ste doma, snad už bude jenom líp :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
26.9.13 20:18

@Fíková, jsem ráda za Vás, opravdu!!! Nebudeš ty doktory nějak řešit…?

@Hana89, tak gratulace! To my čekáme až na jaro, abych neutrácela za zimní boty. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí