Červený flíček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
12.4.11 16:05

Ahoj, malá ten červený flek taky měla. Pro holčičku na nejblbším místě, přímo nad bradavkou. Jsou jí 3 roky a flíček pomalu ale jistě mizí. No a malý ho má na zádech. Tomu je 6měsíců, tak časem uvidíme.
Navíc je to v rodině manžela dědičné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.4.11 16:11
ibolia píše:

O dědičnosti jsem četla, ale u nás ani u manžela v rodině to všichni viděli poprvé, nikdo to nikde na těle neměl ani v době dětsví, tak nevím kde k tomu malá přišla.

• Citovat
  • Upravit
2787
12.4.11 18:52

Hm, tak koukám na ty fotky, dcera má na hlavě ten hemangion úplně jiný, je to jako takové žilkové, ale na té hlavě to třeba vypadá jinak, v průkazce to má jako hemangiom a synovi to napsali taky jako hemangiom a má to na tom zadečku, takový tmavší červený až dofialova flek, ale není to takhle vystouplé jako tady na fotce…možná to má i více různých podob. Známému synovi se udělal dost velký přes půlku obličeje :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
13.4.11 18:50
petka.konecna píše:
ibolia píše:
O dědičnosti jsem četla, ale u nás ani u manžela v rodině to všichni viděli poprvé, nikdo to nikde na těle neměl ani v době dětsví, tak nevím kde k tomu malá přišla.

U nas to meli snad vsichni, ja, obe moje sestry a i brantanci a jejich deti taky 8-o Ale ted nevim, jestli mluvite o dedicnosti toho hemangiomu nebo o obyc. flicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.4.11 18:56
korana.kora píše:
petka.konecna píše:
ibolia píše:
U nas to meli snad vsichni, ja, obe moje sestry a i brantanci a jejich deti taky 8-o Ale ted nevim, jestli mluvite o dedicnosti toho hemangiomu nebo o obyc. flicku

Já měla na mysli ten hemangiom, ten obyčejný flek na zatýlku je asi normální u všech, zatím jsem neviděla miminko bez něj :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1702
13.4.11 20:51
petka.konecna píše:
korana.kora píše:
petka.konecna píše:
ibolia píše:
U nas to meli snad vsichni, ja, obe moje sestry a i brantanci a jejich deti taky 8-o Ale ted nevim, jestli mluvite o dedicnosti toho hemangiomu nebo o obyc. flicku
Já měla na mysli ten hemangiom, ten obyčejný flek na zatýlku je asi normální u všech, zatím jsem neviděla miminko bez něj :nevim:

To ja prave nevidela miminko s nim, zatim, ale vim ze jich je hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
14.4.11 09:02

K té dědičnosti hemangiomu - první dcerka ho měla (malý, nezvětšující se, co vymizel do roku), druhá nemá. My jako děti jsme ho neměli žádný ze tří sourozenců ani manžel a jeho sestra :nevim:
Já mám třeba zas lupenku a ta by měla být taky dědičná, no a nikdo širokodaleko v rodině ji neměl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.4.11 13:19

Dnes mi doktorka radila fleky pravidelně fotit vedle metru, aby bylo vidět jestli nemění barvu či velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.5.18 21:54

Ahoj
malému je 6 měsíců a objevili jsme mu na hlavičce tenhle flíček nevíte co by to mohlo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 22:05

Červené flíčky na těle

Mé dceři ( rok a půl) se dnes ráno objevily červené flíčky na podbřišku a večer to vypadá takto viz. foto…Nevíte prosím co by to mohlo být? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.19 13:43

Můžu se zeptat co je tady toto? Mám to řešit nebo to zmizí? (bílé flíčky jsou mastička na potnicky toho si nevsimejte) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
2.8.19 14:02

@Malinkam110 tak to by me take zajimalo, nase Juli ma neco hodne podobného, presne na stejnem miste. Vypada to jako cervene materske znamenko.. Vzdy se na to u dr. zapomenu zeptat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
2.8.19 14:23

Je to hemangion, nic to není. Časem to malinko zesvetla. V rodině to mame všichni. Nejčastěji je to na zatylku a na cele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.19 14:47

@janoma děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat