Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
2.11.05 11:54

Marketa182 - my jsme se nějak s manželem dohodli, že jestli to půjde tak jak jsme na tom teď tak budu doma tři roky, a pokud se podaří i druhé a budemem na něj mít vůbec sílu, tak i dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.11.05 12:52

Michello - já chci taky na mateřské zůstat co nejdéle a když tak to spojit i s dalším dítkem. Akorát jsem dost neposedná, lépe řečeno workoholik :D takže počítám, že už tak po půl roce začnu aspoň trochu pracovat, můžu si práci přetáhnout i domů, takže to je v klidu. Nechci úplně profesně zakrnět, ale určitě se chci o dítě starat co nejdýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.11.05 13:37

Ahojky,
klidně bych chodila na 1/2 úvazku, ale stále je tu ten problém s hlídáním miminka - kdo by mi ho hlídal?
Poslední dobou nepřemýšlím o ničem jiném, jen o tom, jak nejlépe a nejschůdněji to celé vyřešit, ale stále jsem ještě nedospěla k závěrečnému rozhodnutí… taky bych si klidně práci vzala domů, ale v naší firmě to prostě bohužel není možné :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.11.05 14:01

A nemáš třeba v okolí nějakou nezaměstnanou kamarádku? Nebo kamarádku na mateřské? Pokud ne, tak určitě nic nezkazíš manželem na mateřské, jen myslím, že pro něho bude tato role trochu nezvyklá a kdo ví, jak se s ní vyrovná. Ale to musíš vědět sama. Mimochodem, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.11.05 14:42

Ahoj holky,
dívala jsem se na seznam,který udělala Markéta a zjišťuji,že budu ráda,jestli bude v červnu v porodnici vůbec nějaké místo.Chtěla bych rodit v Brně na Obilňáku..Aby nebyl náhodou vyhlášen STOP stav.Je nás teda požehnaně.

MARKÉTA - děkuji za seznam,už jsem v tom měla trochu zmatek

PETA28 - vítám tě mezi námi.

MARKÉTA , MICHELLO - taky jako vy plánuji potom druhé dítě.Já se totiž nemám kam vrátit do práce.Mám podepsanou smlouvu na dobu určitou do července 2006 a pochybuji,že mě někdo za 3 roky bude držet místo.Tak bych byla nejradši,kdyby to vyšlo hezky po sobě.

PETULA - myslím,že v tvé situaci bych to řešila stejně.Pokud vyděláváš více peněz než manžel a splácíte,tak je to jasné.Pokud by tato situace nastala u nás,tak bych taky manžela nechala na mateřské a já šla do práce.

KARLA - já jsem taky v 6tt,na utrazvuku jsem byla v pondělí 5+3tt a bylo to už vidět.Máme 6 mm a na další kontrolu jdeme za 14 dní.To už by mělo být slyšet srdíčko.Moc se těším.Špatně mě zatím nebývá,jen mě bolí v podbřišku a prsa.Když si na ně sáhnu,tak mám pocit,že tam mám modráky.

Opatrujte se.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
2.11.05 14:44

lenkap - nás se bát nemusíš, my budeme rodit ve Frýdku-Místku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.11.05 14:51

MICHELLO - to jsem ráda.Vyhlídla jsem si totiž Obilňák z toho důvodu,že jsem se tam před 29 lety narodila a kamarádka tam rodila letos a byla moc spokojená.Moc by mě mrzelo,kdybych tam nemohla rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.11.05 14:57

Michello - tak to se v porodnici určitě sejdem! Máš termín den po mně a já chci taky rodit ve Frýdku Místku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.11.05 15:01

Holky,
navrhuji udělat seznam termínu porodu i s místem porodnice.Co vy na to?Možná o tom ani nevíme a některé se sejdeme v porodnici,třeba jako Markéta a Michello.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
2.11.05 15:03

ahojky

Holky,
tak to já budu rodit ve Vsetíně. A doma chci taky zůstat co nejdýl a spojit to i s druhým dítětem, páč v práci pak budu (jak to tak vypadá) do konce života:-DD A sladkého důchodu se ani nedočkám. Holky držte mi palečky na zítřejší UTZ ať je mimis v pořádku a hlavně a taky ať je vidět. Dám vám pak vědět po obídku. Dneska pádím domů, páč na mě leze nějaká nemoc. Tak se jdu léčit.
Pa Karla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.11.05 15:04

KATI - jak jsi dopadla u doktora?Moc na tebe myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
2.11.05 15:25

Kati

Holky,
já Vám to napíšu ať nemusíte čekat na Kati, i když ona Vám to pak řekne i sama. Ale my jsme spolu kamarádky, známe se i osobně, takže se na mě nebude zlobit. Bohužel to nedopadlo dobře, embryjko se přestalo vyvíjet už skoro na začátku. Kati je dneska v nemocnici, má to už za sebou, teď odpočívá a večer pojede domů. Ale je moc statečná a snaží se to zvládnout. Tak jí moc držme palečky a všechno možné ať je zase brzo těhotná.

Karla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.11.05 15:27

TP

ahojky, zdravím všechny těhulky, dnes jsem byla poprvé u doktora potvrdil mi těhotenství, kartičku mi ještě nedal až na příští návštěvě 25.11.05, Jsem v 5tt, je mi fajn. :lol:

Michaela 182 - TP mi vypočítal na 30.6.2006, tak mi to oprav. Díky moc. Jsem ráda, že můžu s vámi těhulkami povídat.

Rennote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.11.05 15:31

TP

Marketa182 - napsala jsem špatně vzkaz místo Marketa182 jsem napsala Michaela182, omlovám se.

Marketa 182- TP mi doktor spočítal na 30.6.2006, prosím oprav mi toto datu mna sezanmu. díky

Lenkap - ahoj Leni máme stejný datum TP na 30.6.06, já budu rodit v Ml. Boleslavi a ty? ahoj Rennote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.11.05 15:50

Ahoj holky,
první se musím vyjádřit ke Kati - je mi to moc líto, sama jsem si zažila něco podobného a nikomu bych to nepřála. Moc držím palečky, aby se jim miminko povedlo co nejdříve znovu :)

lenkap - díky za tu souhlasnou podporu, stále o tom přemýšlím, kdy přesně bych se vrátila do práce, snad to vyřeším dobře :roll:

marketka - nechci se nijak litovat, každý to má, jak si to sám udělá, ale já to mam fakt trochu komplikovaný. Původně pocházím z jižních Čech, ale po škole jsem odešla do Prahy kvůli práci a pak jsem si koupila byt v Berouně, protože na byt v Praze bych prostě neměla (respektive by mi nedali hypotéku, neměla jsem ani na ten byt v Berouně), takže teď je to tak, že bydlíme s manželem v bytě na hypotéku v Berouně (1+1) a dojíždíme každý den do práce v Praze. Navíc tím, že v Berouně bydlíme teprve 2 roky, tam skoro nikoho neznám, takže nevím, koho bych poprosila a hlavně, komu bych natolik důvěřovala, že bych mu svěřila svoje miminko :?:
Prostě mi z toho stále vychází jediné řešení a to je manžel na mateřské, to už mám jisté, teď jen potřebuji rozhodnout, kdy půjde a já se vrátím do práce..... On sám mi to navrhl, že by klidně šel na mateřskou, že by mu to nevadilo, jen si nejsem jistá, jestli si to dovede představit v reálu :?:
No nevím, uvidíme časem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital