Poradna duly
Jana Čurdová
KATI -je mi to moc líto,brzo se uzdrav,načerpej hodně sil,budeš je teď určitě potřebovat.A neboj,brzo určitě budeš zase těhulka.
RENNOTE - já budu rodit v Brně.Asi jsi se spletla,když máme stejný termín porodu,tak to musíš být dneska 5+5,tzn.konec 6 týdne a ne 5tt.A co příznaky,bývá ti už špatně?Mě ještě ne.Jen mě bolí podbřišek a prsa.Jinak nic.
lenkap píše:
KATI -je mi to moc líto,brzo se uzdrav,načerpej hodně sil,budeš je teď určitě potřebovat.A neboj,brzo určitě budeš zase těhulka.RENNOTE - já budu rodit v Brně.Asi jsi se spletla,když máme stejný termín porodu,tak to musíš být dneska 5+5,tzn.konec 6 týdne a ne 5tt.A co příznaky,bývá ti už špatně?Mě ještě ne.Jen mě bolí podbřišek a prsa.Jinak nic.
LenkaP - ahojky, počítala jsem to podle posledních měsíšků a ty jsem měla 22.9.05, a doktor mi samozřějmě hned řekl že to spíš vypadá na 5tt a kousek, takže na ultrazvu jdu až to 25.11.05. Špatně mi není, nezvracím, jen mě bolí prsa a bříško. Jsem víc unavená večer.
tak ahojky Rennote
LenkaP - souhlasím s tebou a přidávám aktualizovaný seznámek i s porodnicemi, tak se postupně přidávejte, kdo ví, kdo z nás se společně sejde v porodnici!
Kati je mi moc líto. Budeme jí držet palce, ať je co nejdřív zase těhulka. Když je potrat v tak rané fázi, tak se ani nemusí příliš čekat. Já jsem v lednu potratila hned na začátku těhu, asi v 4+4tt a dr.mi řekl, ať se další měsíc klidně už snažíme. V těch pozdějších týdnech už je to problém. Takže Kati - hodně sil a optimismu!
Petula - tak snad to v pohodě ty i manžel zvládnete. Nebude to první ani poslední muž na mateřské a jestli v práci nebýváš dlouho, tak si miminka užiješ v pohodě.
Máte ještě nějaký nápad, co přidat do seznámku?
Jméno/ TP / porodnice
Petula - TP 1.6.2006
Zulka - TP 1.6.2006
Lendulin - TP 4.6.2006
Gabik - TP 5.6.2006
Marketa182 - TP 5.6.2006 / Frýdek-Místek
Michello - TP 6.6.2006 / Frýdek-Místek
Monika - TP 6.6.2006
Janina - TP 8.6.2006
pfaaja - TP 11.6.2006
Faninka - TP 12.6.2006
Diny - TP 15.6.2006
EvaK - TP 15.6.2006
LenkaKa - TP 17.6.2006
Didisek - TP 20.6.2006
Venduska - TP 20.6.2006
Tulipan - TP 27.6.2006
Renotte - TP 30.6.2006 / Mladá Boleslav
Lenkap - TP 30.6.2006 / Brno
Gio - TP ?.červen 2006
Narcisek - TP ?.červen 2006
Karla - TP ?.červen 2006 / Vsetín
Peta28 - TP ?.červen 2006
RENNOTE - já jsem měla poslední měsíčky 23.9.05.Ale hodně záleží na tom,kdy u tebe proběhla ovulace.Tím se asi lišíme.Stejně termín porodu málokdy vyjde přesně na den.
MARKÉTKO - co takhle ještě věk?Mě je 29.
Lenkap - dobrý nápad. Tak seznámek dneska do třetice ![]()
Jméno/ TP / porodnice / věk
Petula - TP 1.6.2006
Zulka - TP 1.6.2006
Lendulin - TP 4.6.2006
Gabik - TP 5.6.2006
Marketa182 - TP 5.6.2006 / Frýdek-Místek / 21
Michello - TP 6.6.2006 / Frýdek-Místek
Monika - TP 6.6.2006
Janina - TP 8.6.2006
pfaaja - TP 11.6.2006
Faninka - TP 12.6.2006
Diny - TP 15.6.2006 / Mulačova - Plzeň
EvaK - TP 15.6.2006
LenkaKa - TP 17.6.2006
Didisek - TP 20.6.2006
Venduska - TP 20.6.2006
Tulipan - TP 27.6.2006
Renotte - TP 30.6.2006 / Mladá Boleslav
Lenkap - TP 30.6.2006 / Brno / 29
Gio - TP ?.červen 2006
Narcisek - TP ?.červen 2006 / Praha / 28
Karla - TP ?.červen 2006 / Vsetín / 28
Peta28 - TP ?.červen 2006
Tak holky a pište, ať to můžu doplnit! ![]()
MARKÉTKO - zasloužíš velikááááááánskou pochvalu za vedení seznamu.
Tak já také o sobě zase něco prozradím.
Já budu určitě rodit v Praze, protože jsem z Prahy a je mi 28let.
Ale přesný termín porodu ještě nevím. Myslím, že se to dozvím na dalším ultrazvuku na který mám přijít 15.11.
Narcisek
Tak se ozývám a doplňuji k sobě porodnici Mulačovu v Plzni:)
Kati - posílám pofoukání na bolavou dušičku a přání, aby se miminko zadařilo hned jak to půjde a zabydlelo se v bříšku celých 9 měsíců…
Zítra jdu na ultrazvuk, tak snad bude vidět srdíčko…
Určitě se pak ozvu víc. Bojuju dost s nevolnostma…už je mám od rána do večera, fakt chuťovka. Naštěstí bez zvracení, ale někdy bych byla radši, kdyby to šlo ven a byla pak pohoda…no snad ten 1. trimestr uteče:)
Diny
Ahoj,
tak přidávám svůj věk - 28 a rodit budu v Brně, znovu v Bohunicích, případně na Obilňáku. To se ještě uvidí.
Kati - to je mi moooc líto
Určitě se vám brzoučko podaří další miminko ![]()
Ahojky holky,
moc se omlouvám, že jsem tady dlouho nebyla, ale pořád mi nevycházel čas, dostat se na net. Máme jen doma, takže přes den si s váma nemůžu dopisovat.
Jinak musím pochváli Markétku za seznámek a doplňuji věk - už 28 let, čas je neúprosný a porodnice, zatím přesně nevím jaká, ale bude to v Plzni. Já jsem z Tachova, není tady někdo z holek z okolí? Diny ty jsi z Plzně?
K doktorovi jdu 11.11., tak jsem hrozně zvědavá, sice už mám jednu fotečku, kde je taková pidi tečka, ale doufám, že teď už by mohlo být mimi větší.
Nestihla jsem přečíst všechny komentáře, takže jdu do toho.
Mě zatím nevolnosti nepostihly, mám jen občas bolesti podbřišku a bolí mě prsa, jinak nic víc.
papa Lenča
Lenčo:)
Já jsem v Plzni žila a teď bydlím kousek od ní. Vloni jsem rodila v Mulačově porodnici (oblezla jsem všechny a volila jsem skvěle), je to perfektní malá porodnice s veškerým vybavením, profesionálním a lidských přístupem, do Vysvědčení pro porodnice jsem toho napsala víc, je to tady na emimi:) Takže doporučuju:) Já jsem změnila i gynekologa , chodím přímo k porodníkovi dr. Kunešovi právě do porodnice a jsem moc spokojená:)
Diny
Anonymní píše:
Ahoj holky,Rennote - já jsem včera byla také na prvním ultrazvuku a také jsem v 5 tt.
Narcisek
Doktor ještě přesně nevěděl, jestli to budou dovjčátka nebo ne, ale našel tam 2 dutinky, jedna měřila 6 mm a ta druhá 12mm. A jak jsi na tom Ty? Už jsi viděla alespoň trošku toho svého drobečka?
Narcisek - ahojky, ještě jsem drobečka neviděla, na ultrazvuk jdu 25.11.05, a to dostanu i kartičku. Kdyby to byla dvojčátka byla bych moc ráda, ale jsem z dvojčat takže nemám šanci. Je mi 31 let a manželovi 26 let, bude to naše první miminko, otěhotněla jsem hned, takže ještě se z toho nemůžu vzpamatovat. Chodím na břišní tance, je to prý strašně dobrý pro mimčo - to houpání. ![]()
zatim ahojky a zas napiš. Rennote
Ahoj holky,
Rennote - já jsem včera byla také na prvním ultrazvuku a také jsem v 5 tt.
Doktor ještě přesně nevěděl, jestli to budou dovjčátka nebo ne, ale našel tam 2 dutinky, jedna měřila 6 mm a ta druhá 12mm. A jak jsi na tom Ty? Už jsi viděla alespoň trošku toho svého drobečka?
Narcisek