Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10766
7.11.05 14:33

Ještě je další adresa www.tveret.cz a www.litex.cz

Mě tedy je 23 a vybrala jsem si všude. neříkám že všechno je hezké, ale něco se mi tam líbí. jeden dva kousky a hlavně těch obchodů je spousta. s nákupen na internetu se tolik nebojím, dá se to vrátit nebo vyměnit a pak kolikrát to mají v obchodě dražší než to samé na internetu. holky od nás by vám to potvrdili.ideální je si ot jít vyzkoušet a pak objednat. Chtěla jsem vám je npomoc t aporadit tak pardon. už se vám sem míchat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
7.11.05 14:34

GABIK: v práci a v rodině to chceme sdělit až po kontrole, která bude příští pondělí (v 11+1). Doufám, že budeme mít jen dobré zprávy. Jinak můj šéf to už ví, bohužel jsem mu to shodou okolností musela říct, ale je v pohodě a mlčí, takže ostatní neví nic.
S oblečením budu mít taky asi problém, jsou mi u všeho krátké rukávy a nohavice. Dokonce mám kostým v prodloužené velikosti a rukávy jsou opravdu jen tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
7.11.05 14:40

MisaN - možná to tak vypadalo, ale rozhodně jsem se nenaštvala. Dík za odkazy, ale asi jsem moc náročná. Už tak jsem měla problém na sebe něco dostat, protože jsem malá. V mé velikosti mi 40% věcí sedí a 60% věcí na sebe prostě nenatáhnu a mluvím hlavně o kalhotech. Takže to u mě přes E-shop nepřipadá v úvahu, jinak přes internet s manželem nakupujeme hodně. Tohle bych prostě chtěla koupit po vyzkoušení, jenže nejsou obchody. Obchodníci by se měli zamyslet…
A nezlob se a klidně sem choď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.11.05 14:54

Gabik - jak si psala, že se bojíš to říct, protože se Vám na konci roku zvedají platy, tak to byl i můj problém, ale kdybych čekala do konce roku, tak se obávám, že už by to možná bylo stejně poznat, nevím…
A protože jsem se potřebovala dohodnout na návratu, řekla jsem to už v 10tt+1, aby byl případně dostatek času :) A s tím platem se holt uvidí, :wink:
Michello - jsem ráda, že má někdo stejný názor na ty oblečky pro těhule…
já si ale nemyslím, že bych byla nějak náročná… jen mi ty věci připadají fakt neforemné a nevkusné (chodím oblékaná pokud možno „sportovně“, do práce můžeme nosit co chceme, klidně i džíny…) V týdnu se pojedeme s manželem podívat po obchodech, tak bych všem kdyžtak dala vědět tip, kdybych na něco narazila :)

Míša N - v mém příspěvku jsem psala, že „nechci být zlá, ale že jsou ty věci hnusný“ tím jsem ale v žádném případě nechtěla urazit Tvůj vkus nebo cokoli jiného. Taky s manželem spoustu věcí kupujeme přes internet a jsme s tím spokojeni a samozřejmě i vím, že je to tu levnější než v kamenných obchodech, protože nemusí platit nájem prodejny…
Jen jsem vyjádřila svůj názor, ale to Ty taky, takže není důvod, proč by ses měla omlouvat a přestat navštěvovat tuhle diskusi. Myslím, že budu mluvit za všechny, že jsme rádi za každou inspiraci a tip :)

Lendulin - mám velmi podobné problémy s oblečením, krátké nohavice, takže bych Tě poprosila, kdybys narazila na nějaký příhodný obchod s oblečením pro „přerostlé“ (měřím 180 cm), tak mi prosím dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
7.11.05 16:03

PETULA: měřím taky 180 a vážím 56 (původně), takže mi běžné oblečení opravdu „skvěle“ padne :roll: Jestli nám dopadne dobře kontrola příští týden, tak se chystám si za odměnu už nějaké kalhoty koupit, tak dám kdyžtak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.11.05 16:50

Ahoj Lendulin,
já vážim původně a zatím i nadále 59 kg (takže o 3 kilča víc), takže vlastně skoro stejná velikost, taky bych dala vědět, kdybych na něco narazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
7.11.05 17:08

Holky to jste tedy tyčky. :) Já měřím 176cm a když jsem aktivně sportovala (3. fázové tréninky) a byla jsem téměř vychrtlá, tak jsem vážila 64kg. A to mi bylo 17 let. To se mě v okolí ptali, jestli už nehci přestat hubnout ať nezmizím. Tak si vás ani nedovedu představit. Ale je fakt, že já mám postavu mohutnou. Kámoška je taky jak tyčka. Malý zadeček, malá prsa a celkově hodně úzká na šířku, také je hodně drobné kostry. Tak se ji musím zeptat kolik váží. Ona je menší jak já, má myslím kolem 170cm, jestli ne ještě míň (teď má 6 měsíčního chlapečka), takže asi nemá s oblečením problém. Ale věřím, že při vaši výšce to musí problém být. Úzké oblečení většinou bývá i kratší. Nikdy mě toto nenapadlo, protože mě padne skoro vše. Tak vám přeji, ať najdete oblečení, které vám padne a cítíte se v něm dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.11.05 17:12

Ahoj Evičko,
dík za přání ať něco seženeme, snad se to podaří :)
Zas tak vychrtlá si nepřipadám, tlustá teda nejsem to je jasný :wink:
Ale třeba během těhotenství pěkně naberu a pak bude možná problém to dát zas dolu :roll:
No tak uvidíme. Každopáně silným i tenkým, vysokým i malým přeji též hodně úspěchů při shánění těhu oblečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
7.11.05 17:27

Ahoj Peťulko, já jsem to nemyslela špatně, že jste nějaké vychrtlé nebo tak něco (jak píšeš). Jen mě opravdu ta váha překvapila. Ale je fakt, že každý máme jinou stavbu těla.
Hlavně že se nám a našim mimišáčkům daří. :)
Jinak ta kámoška o které jsem psala skoro hned po porodu shodila a je zase štíhla. (akorát se jí tedy zvětšily prsa, protože kojí, tak to ji možná přidalo trochu na váze) Je fakt, že její mimišek ji asi 2 měsíce zlobil a ona byla celkem hyn, takže se ani nedivím, že váha šla rychle dolů. I moje další kámoška shodila celkem rychle po porodu. Takže snad se nám to taky podaří v pohodě shodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.11.05 08:17

Ahoj Evičko, vůbec jsem to špatně nebrala, moje mamka mi to říká taky, nic si z toho nedělám :)
Na to přibírání i následné hubnutí jsem taky moc zvědavá :)
Pokud mi zůstane do 5i kil, myslím, že se z toho hroutit nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.11.05 10:05

Ahoj těhulinky,
omlouvám se za vpád, mrkla jsem pouze z nostalgie, moje červenčátko už tady spinká (no za rok to poznáte :wink: ), koukám, že řešíte oblečení.
Snad se vám hodí to, jak jsem to vyřešila já :wink:
1. Je spíš pravděpodobné, že přes zimu moc velké bříško mít nebudete, takže já jsem zimu proběhala v bokovkách (skoro až do porodu, ale to už mi byly hodně těsný) a různých elastických svetřících a elegantních tričkách. S těmi jsem vystačila do jara…
2. Pokud těhu kalhoty, doporučuju takový ty vpředu na šněrování. Já si ale špatně vybrala, chytají se na ně chlupy, takže jsem je moc nenosila, ale ke konci (kdy už nebylo do čeho)jsem do nich nalezla…
3. Opravdu problém s oblečením budete mít až zjara. Opravdu velké břicho jsem schovala do volnější košilové halenky, které jsem měla ve skříni „na lepší příležitost“, takže našli využití… Svislé proužky doporučuju :twisted:
A většinou jsem to odchodila v sukních. Takových těch za pár kaček, které mají v pase takovou tu gumičku, jako na některých kalhotkách, která se hnedle vytáhne - vytahovací jsou fakt hodně.
4. Jo a za těhotenské silonky nemusíte vyhazovat peníze, neboť mi stačili normální „jen o číslo větší než mám normálně“ Nechala jsem si je pod pupíkem a bylo to… Pohoda klídek......

Snad jsem vás nezahltila, co vyhovovalo mě, nemusí vám - to chápu.
JInak plně souhlasím, že z většiny těhu oblečení se mi chtělo blejt /snad jen ty nějaký manšestráky s povolovací gumou nebo džíny - ty bych příště brala/ a ty ceny jsou hříšný.
Těhotenství je relativně krátká doba, takže spíš si kupte pár hezkých elastických svetříků a užijete je rády i potom.....

Přeju moc štěstíčka vašim bříškům a v červnu krásná miminka
NiKina a Myšák z deníčku červenčátek 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.05 11:57

Ahoj holky,
já jsem to v práci již řekla, ale zatím jenom šéfové a bylo to v pohodě, jinak už to ví skoro celá rodina (10+4), tak doufám, že to nezakřiknu.
Po oblečení jsem se už taky dívala, ale raději bych si oblečení nejdříve vyzkoušela, než objednávat na internetu. :?
V tom seznámku by mohla být i předběžná jména našich mimi a věk maminek.
Zatím ahoj zase se ozvu :roll:

• Citovat
  • Upravit
9
8.11.05 12:02

anonym

Omlouvám se ten anonym jsem já, zapoměla jsem se přihlásit.
 Hanča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
8.11.05 12:33

Tak před chvílí mi PPLka přivezla autosedačku a kočárek. Takže zatím velmi dobrá zkušenost s www.babyexpert.cz. Od prvního položení dotazu k doručení 8 pracovních dnů a rozdíl proti kamenému obchodu 3700,– korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.11.05 13:22

Ahoj těhulky,
máte taky někdo problém se zácpou? Poraďte mi jak proti ní bojujete, máte někdo nějaký vyzkoušený recept? :oops:
Předem díky za odpověď Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital