Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
8.11.05 13:26

Hanča - nech si předepsat Magnosolv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.05 13:40

S tou zácpou maj problémy snad všechny těhulky.
Já se snažím jíst jogurty, ovoce s vlákninou (hlavně jablka) a víc pít, ale ne vždy to má svůj účinek. Taky jsem slyšela rady o zákysu po ránu, ale to bych fakt nevypila… A ještě jednu radu jsem slyšela, ale zatím nevyzkoušela - sušené švestky (maj se před jídlem umýt, i když jsou sušené) :)
Ale každopádně je to hrůza, když člověk 5 dní nejde - to se mi právě taky stalo minulý týden, ale pak jsem měla „úspěch“ díky tomu ovoci, jogurtům a pití. Ale stejně, i přesto, mám strašně nafouklý břicho a mám pocit neustálé plnosti :( i

• Citovat
  • Upravit
308
8.11.05 13:43

Ten anonym je ode mě, zapomněla jsem se přihlásit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.11.05 13:56

Taky se snažím jíst mléčné výrobky jogurty, jogurtové nápoje, ovoce, ale když kolikrát člověk nemá na nic chuť. O těch švestkách jsem to taky slyšela, ale zatím nevyzkoušela, taky se cítím plná a mám nafouklé břicho, no pokud bych na něco zaručeného přišla napíšu, ale zatím nic moc nefunguje.
Nějaké léky se mi zatím moc brát nechce, raději bych to chtěla vyřešit najakou přirozenou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
8.11.05 14:01

Hanca - magnosolv je hořčík. Je to balené jak cukr ke kafi a rozpustíš to ve vodě. Chutná to jako jsou rozpustné viamíny a v příbalovém letáku je dokonce napsáno že je to na zácpu i v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.11.05 14:07

Ahoj holky,

BER - vítám novou těhulku

GABIK - Já jsem to v práci ještě neřekla,ale řeknu to až po kontrole na kterou jdu po 8tt.Musím to říct,protože dělám v obchodě a taháme v práci těžké věci a už se tomu dlouho vyhýbat nebudu moct.Stejně je to už nápadný.Zatím to svádím na záda,abych nic netahala.Chci to ale říct,až mi doktorka potvrdí,že je všechno OK,srdíčko bije…Řeknu to ale jenom holkám na prodejně,svému šéfovi to řeknu až po vánocích.Jeho kancelář je od nás vzdálená asi 100 km a tak se s ním vídám tak 4× do roka,jinak si neustále telefonujeme.

EVA K - já mám taky mohutnou postavu,i když jsem odmalička hrála závodně volejbal.Teď už ho nehraji a k mé už tak dost vysoké váze naskočilo dalších 10 kilo.Hrůza!!!Jako těhulka možná přeskočím i metrák.

MICHELLO - dívala jsem na ty stránky a ceny jsou opravdu super.Co sis koupila za autosedačku a kočárek?

A co ostatní?Máte už vybraný nějaký druh kočárku?Pochlubte se a napište,v čem je ten váš kočárek super.Ať ostatní získáme nějaký přehled,jaký kočárek si máme koupit.

Ahoj Lenča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
8.11.05 14:11

http://www.chiccocz.cz/…763.0698.jpg /> http://www.chiccocz.cz/…511.0000.jpg

Ke kočárku je ještě korbička, kterou na:,–(íš do kočáru a máš z něj hluboký. A kočár i autosedačka mají systém Click-it, takže i tu můžeš zacvaknout do kočáru. Všechny tři věci 8500,–..v krámě 12200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.11.05 14:19

MICHELLO- díky,ta autosedačka se mi moc líbí.Něco takového jsem si představovala.Kočárek se mě ale líbí na 4 kolách.Ale o té autosedačce uvažuji.Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
8.11.05 15:16

Ahoj těhulky,

padl u vás dotaz ohledně problémů se zácpou. Já jsem je po začátku řešila dost akutně - chodila jsem tak jednou za 4 dny. Moc se mi osvědčily sušené švestky, hodně pít a především kysané zelí - to je úplný zázrak. Večer si dám mističku a ráno v pohodě usedám :D

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
8.11.05 22:11

zácpa

kefír, kompoty, zeleninu, ovoce, sušené švetsky, celozrné pečivo, dost pít a také důležitý je pohyb - to pomáhá mě a hodně úspěšně. Nemusí to být všechno najednou. :D Ale to pití a pohyb ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
9.11.05 08:52

Ještě k www.babyexpert.cz. Zboží došlo v pořádku a dokonce mi poslali i dárek (silikonovou lžičku Chicco v hodnotě 90,–) a katalogy chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.11.05 11:11

Ahoj,
to Ti Michello vážně závidím, kočárek už máte vyřešený. Já se vůbec nemůžu rozhodnout, který bysme vlastně chtěli a který by byl vhodný.
Včera jsme se byli s manželem podívat na Zličíně v Baby parku a ty ceny tam byly fakt dost tragické. A co se týká kočárků, přišlo mi, že je můžeš použít tak max. do 1/2 roku dítěte, protože pak už se tam prostě nevejdou. Zvlášť, když mi budeme rodit v červnu, tak na zimu už bude mimčo třeba celkem cvalík a představa, jak ho tam ve fusaku dávám, je prostě nemožná - myslím, že se tam prostě nemůže vejít. Navíc cena obyčejného kočárku nešla pod 15.000,– s tím, že je to pouze hluboký nebo jen golfky, takže si ostatní korbičky, autosedačku atd… musíš ještě dokoupit. Jsem z toho fakt rozhozená ještě dnes :? a vůbec nevím, kde teda nakonec a co vlastně koupíme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
9.11.05 11:24

K tomu kočárku jede dokoupit i korbička, která se po:,–(í do toho kočáru. Já jsem o ní nemluvila, ale koupili jsme ji taky. Tzn. ta cena 8500 je i s ní. No a když si vezmeš jak je ta autosedačka malá a mimi je tam ještě v jednom roce, tak do kočárku se musí vejít taky.

http://www.chiccocz.cz/…490.0486.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.11.05 11:42

Ahoj Michello,
tak do toho kočárku, co sis vybrala Ty se asi mimčo vejde, ale ty na které jsme včera koukali s manželem byly fakt prťavoučký. Musím ty stránky ještě prozkoumat. Každopádně moc díky za inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.05 15:02

Kde všichni jste, dneska je tady úplně mrtvo :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat