Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
9.11.05 15:04

Ten anonym jsem zas já :( Ozvěte se někdo, jestli tu vůbec jste?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.11.05 15:15

Ahoj Petulo,dívám se,že dneska tady nikdo není.Tak mě napiš,co je u tebe nového a jak se ti vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.11.05 15:35

Ahoj Leni,
dneska jsem v práci téměř nic neudělala, brouzdala jsem celý den po internetu a okukovala kočárky, protože jsme včera s manželem byli na Zličíně v Baby parku a byla jsem z těch cen a velikosti kočárků tak rozhozená, že jsem si říkala, že není možné, aby se vyráběly jen pidi kočárky a ještě za tak hrozný ceny :(
Tak už skoro uvažuju i o bazaru, říkám si, že po jednom miminku ten kočárek snad zas tak zničený být nemůže a dá se vyprat, vyčistit…
Vím, že je to brzy, ale jsem strašný plašan :P
Jinak už mi skoro vůbec není špatně, jen ráno, ale jen než se něčeho najim, pak je to dobrý a sem tam mě pálí žáha, ale jinak už je to fakt pohoda. Zítra jdu na UTZ, tak jsem zvědavá, jestli vše bude ok.
A co Ty, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.11.05 15:45

Ahoj Peti,
taky brouzdám po internetu a vypisuji si ceny kočárků,postýlek a autosedaček.Mám taky takový pocit,že ty kočárky jsou hrozně malý.Jestli mimčo bude po mě nebo manželovi,tak to bude pěknej cvalík a v zimě ve fusaku ho do toho kočárku asi nedostanu.Možná se mi to jen zdá,ono to mimčo bude asi menší,než si představuji.To jsem moc ráda,že už ti nebývá špatně.Mě bolí jenom prsa,trochu podbřišek a špatně mě zatím nebylo,ani jsem nezvracela.Jenom sním strašně málo a mám pocit,že jsem přejezená.Aspoň tolik nejím.Zhubla jsem už 2 kila,ale v pase mě přibyly 4 cm.Pomalu mě začínají být kalhoty těsný.Budu se muset porozhlídnout po nějakých těhotenských.A co ty,máš už vybraný nějaký oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.11.05 15:55

Ahoj Leni,
s tím těhu oblečením je to se mnou tak, že jsem se zatím dívala jen na internetu a zatím jsem nenarazila na nic, co by mě zaujalo, třeba kalhoty mi připadají skoro všechny tak nějak „teplákoidní“ a když už něco vypadá dobře, tak za to chtějí takovou dardu, že mi to připadá úplně neskutečný na to, že to budu nosit 1/2 roku :roll:
Jedna kolegyně od nás z práce, co je taky těhotná, ale dýl než já si koupila moc pěkný kalhoty, ale zatím se jí nechci ptát, kde, protože o mě to v práci ví zatím jen náš finanční ředitel. Ale za čas se jí zeptám :)
Taky už o oblečení přemýšlím, ne že by mi byly kalhoty malé, ale už mě pěkně začínají tlačit, takže si v autě povoluji knoflíky :P
S těma kočárkama a jejich malým vnitřkem se nám to nezdá, moje sestra už má lehce odrostlé mimčo (5 let), ale ona ten kočár tak malý rozhodně neměla a říkala mi, že si mám na to dát pozor, protože jsme oba s manželem docela vysocí, takže můžeme očekávat i dlouhé miminko, tak aby se nám na zimu do toho kočárku vešlo i s fusakem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.11.05 16:02

Peti,taky se mi ty ceny zdají hodně vysoký.Přemýšlím,jak to vymyslet.Až to bude akutní,tak si půjčím kalhoty od sestry,ta má o něco větší velikost než já.Pak si ale nějaký stejně budu muset koupit.Nejhorší je to,že se mě žádný nelíbí.Přesně jak říkáš,vypadá to jak tepláky.Asi jsme náročné.Navíc já půjdu v květnu kamarádce na svatbu a to už vůbec nevím,co si vzít na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.11.05 16:14

Ahoj Leni,
tak s tou svatbou Ti to nezávidím, ale Ty to určitě dobře vymyslíš :P
Teď jsem se dívala na www.tehulky.cz, tak bych si vybrala pouze 1 kalhoty - džíny bokovky, ale zas nevím, jestli by mi byly dost dlouhý :(
Prostě hrůza. Každopádně už asi půjdu domů, takže tohle je poslední mailík ode mě (aspoň pro dnešek).
Leni moc děkuji za společnost a přeji Ti krásný a pohodový večer 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.11.05 16:15

Ahoj těhulky, dlouho jsem tu nebyla. Musím říct, že téměř každodenní celodenní nevolnosti a péče o batole i někdy dávají zabrat. :( No , ale snad to zase za pár týdnů přejde.

Pročítala jsem vaše příspěvky, a některé mě velmi pobavily. Já teda nevím, jestli Michella nebo Petula dělají ještě něco jinýho než schánějí už teď v 10.-11. tt kočárky a výbavičky. Podle mě je to hrozně brzy, já jsem si věci na mimčo kupovala cca od konce 6. měsíce a myslím, že to bylo akorát. Co budete holky dělat za dva tři měsíce? :lol: Vždyť se budete nudit :D
A ta debata o tom stihnu nestihnu do porodnice, při prvním mimču bych to moc neřešila, myslím si, že pokud nepojede až při pravidelných kontrakcích po 3 min, tak tam budete ještě pár hodin chodit po pokoji. :) Ovšem něco jiného když vám praskne voda nebo překotný porod, ale já bych nemalovala čerta na zeď.
Já nevím, já jsem to tak neřešila a nepřemýšlela o všech možných bludech on si to kolikrát člověk pak sám přivolá nebo vsugeruje. :roll:
No přeju vám všem pohodová těhotenství a zkuste se taky zabývat něčím jiným než těmi mimísky :D
Jinak pěkný oblečky na maminy mají na www.bebetto.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.11.05 16:17

Já jsem teď taky koukala na www.těhulky,to snad ani není možný.Já jsem si ale nevybrala,bokovky neumím nosit.Měj se krásně a brzo se zase ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
9.11.05 21:38

Teda holky, vy mě šokujete s tím sháněním kočárků :D já teď myslím jenom na to, aby bylo v pondělí na kontrole vše v pořádku a pak se případně podívám po nějakých těch kalhotách, protože už mě ty normální fakt dost tlačej. A možná koupím třeba i nějaký první mimiobleček, jen tak pro radost. Kočárkem se hodlám zabývat nejdřív po vánocích :wink:
Jinak se mám dobře, špatně mi není, jím jak zjednaná a pořád zívám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
10.11.05 06:37

Didisek - to víš že dělám i něco jiného než sháním kočárek. Dívám se po kalhotách, chodím do práce a odpoledne jsem vyplivnutá, tak odpočívám.
A ten kočár jsme koupili z důvodu toho že jsme se po nich dívali a vybrali jsme si jeden. Ptali jsme se po barvách atd. a jestli budou i v únoru březnu. No prodavačka nám neřekla vůbec nic, tak nevím na co tam je, aspoň nám ukázala jak se skládá atd. Složený je za 10 sekund, proti jednomu polskému. Ten než ta prodavačka složila, tak jí to trvalo asi 5 minut, tak jsme jí potom řekli že děkujeme ale ten nechceme. No a přišli jsme domů a když manžel zjistil že je levnější 3600,– tak jsme ho prostě objednali. Jsou to ušetřené peníze a kdoví jak by to bylo v březnu. A prostě ty velké a drahé věci chceme koupit než půjdu na mateřskou, nebo nemocenskou. To už peněz bude míň. A nebojím se že nebudu mít před porodem co vybírat..:o)) Těch věcí pro mimi je tolik, že si to užiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.11.05 10:11

Ahoj holky,zrovna jsem si rikala,jestli se najde nekdo,komu vubec neni spatne,tak jako mne,ja jsem z toho docela hotova,bojim se,aby bylo vsechno v poradku,jim uplne vsechno,nic se mi nevraci,rikam si,ze pomalu neprojdu za chvili dverma:) nejak mi to rychle jde nahoru,tim jak mam na kde co chut:) musim zvolnit,asi spise zeleninku a ovoce,dneska jdu na ultrazvuk,tak jsem zvedava,co mi MUDr.rekne, jsem zitra 10 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
10.11.05 10:38

PETO, tak to jsme dvě, kdo je nervózní, že mu není špatně a to tláská pátý přes devátý :wink: držím palečky na kontrolu, my jdeme v pondělí a nějak se čím dál víc bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
10.11.05 11:20

Ahojky. Tak mojí kámošce nebylo vůbec špatně od žaludku po celé těhotenství a má zdravého krásného klučinu. Teď je mu 6 měsíců. Mojí mamce také nebylo špatně ani se mnou ani se ségrou jen někdy na dlouhé cestě v autobuse měla žaludek malinko jak na vodě. To mi sdělila. Mě bylo špatně jen asi 3× a to jsem měla i střevní problémy, tak si myslím, že to ani nebylo z těhotenství. A taky jsem vůbec nezvracela , jen jsem měla žaludek lehce jak na vodě. I jsem přemýšlela jestli to nebylo ze stresu a únavy, měla jsem hodně moc práce a nejen v zaměstnání. Furt mám hlad, ale je fakt, že se rychle malým množstvím zasytím. Snažím se hodně jíst zeleninu a ovoce, abych moc nepřibrala, protože potom nechci být takový ten gestózní typ, jak je furt oteklý a má cukrovku a selhávání ledvin apod. Takže se nestresujte. Někomu je asi špatně a někomu ne. Kámoška, která je těhotná stejnou dobu jak já se mě ptala, že ji vůbec není špatně, že má strach. tak jsem ji řekla, to co jsem napsala a už je v pohodě. Takže si myslím, že když někomu není špatně, tak prostě těhotenství a změny hormonů líp snáší. Také jsem četla, že proti nevolnostem zabírá Pyridoxin, takže jestli třeba jíte multvivtamíny … Jiná kámoška je teď v 30 týdny a chudera zvracela až do 16 týdne. byla z toho úplně zničená. Teď už je jí naštěstí dobře. Takže buďme rády, že nám špatně není. Není to nic příjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.11.05 13:20

Ahoj holky,
dnes jsem byla na UTZ, máme konečně fotečku, mimčo je už 37 mm, což prý přesně odpovídá délce těhot. Mám obrovskou radost, že je vše v pořádku 8)

didisek - hledání kočárku skutečně není mou jedinou a celodenní náplní.
Myslím, že je každého věc, kdy se po kočárku začne koukat a kdy ho koupí. Někdo třeba nechává věci na poslední chvíli a pak šílí. Já mám ráda přehled o nabídce na trhu než si něco koupím, zvlášť, když je to pro mimčo a nerada nechávám věci na poslední chvíli. Právě proto, že nevím jak mi bude později, využívám toho, že teď jsem v pohodě a hlavně mám sem tam čas se podívat. Každopádně jsem ráda, že ses pobavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí