Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
7.11.05 10:53

No tak to co jsem včera zkoušela v C&A rozhodně pro můj měsíc nebylo. Všechno bylo na mě jako pytel na brambory. A kalhoty co mám už mě tlačí…:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
7.11.05 10:57

Samozřejmě se dělají i nepoužitelné kusy. ale dobré jsou kalhoty, které mají všitý elastický pas. to si přispůsobíš podle sebe. lacláče se mi nelíbí takže po těch ani nekoukám a ty s těma knoflíkama nevím ja kdělají velikostně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
7.11.05 10:59

NO právě že v obchodech co jsou v obchodních centrech nenajdeš kalhoty na gumu. Všechno je na knoflíky. To co je na gumu vypadá jako tepláky. Mateřskou jsem našla ještě v benettonu, ale byly to taky hadry a navíc za 2000.
Prostě na miminka toho prodávají kamiony ale na nás ne.
S dvouma kalhotama co mám počítám že ještě tak 3 týdny vydržím, tak zatím mám trochu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
7.11.05 11:02

Nejlepší jsou opravdu ty internetové obchody a jestli chceš ušetřit tak mrkni na netu na nějaký bazárek. neboj, skoro ve všem budeš v těhu vypadat divně a objemně. já ještě taky nosím svoje kalhoty ale už mám objednané právě z těch obchodů jak jsem vkládala adresy kalhoty s pružným pasem. uvidíš že to nebude zas takový problém něco sehnat a většinou můžeš zboží i vrátit pokud ti nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
7.11.05 11:10

A ještě jedna adresa, www.yourbody.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.11.05 13:01

Ahoj holky,
dívala jsem se na všechny stránky oblečení pro těhotné, které nám tu Míša doporučila a musím konstatovat, že jsem si nic nevybrala! Nechci být zlá, ale všechny ty věci mi připadají fakt hnusný - aspoň ty na zimu!!
Jsem zvědavá v čem teda budu chodit já :(
Navíc mi připadá koupit po internetu oblečení fakt risk, protože mám problémy i s normálním oblečením v kamenném obchodě. Většina kalhot má totiž na mě krátké nohavice. No nevím, jak to budu řešit, snad na něco normálního, co mi bude narazím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.11.05 13:39

Ahoj holčinky, taky jsem koukala na ty netové obchody s oblečením a nezaujalo mě taky vůbec nic. V čem budu chodit to teda nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.11.05 13:44

Já bych si teda na www.bosman.cz vybrala, ale neriskovala bych to kupovat přes internet. Ale každý máme jiný vkus :-) Třeba si vystačím s jedněma gaťama, ve kterých jsem odchodila první těhotenství :-) Ty jsem koupila v CaA.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
7.11.05 13:47

Petula - Moje řeč.....a v teplákách opravdu do práce chodit nechci. tak mi připadá že ty modely jsou tak pro ženy 35-45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.11.05 13:56

Pozor, pozor, mě 35 už bylo a taky bych v tom nešla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.11.05 14:00

Ahoj Těhulky,
dlouho jsem tu nebyla a více méně jsem byla pasivní pozorovatelkou 8O a to z nedostatku času.

Oblečení jsem přemyšlela, nehodlám chodit v nějakejch „pytlich“, dopřeju si i ráda obepnuté tričko. Divala jsem se i v obchodech a idelní je střih, který se pod prsama rozšiřuje (tunika). Nosím dost ráda kalhoty, ale pracuji v bance a tak nepripadaji v uvahu dziny (i když ty právě v obchodě vypadají střihově nejlepe). Vidím to na nějaké černé. Na zimu jsem si koupila kabat, který mi „snad“ bude i v březnu a potažmo ho budu moct nosit i příští zimu.

I těhulka může být sexy. :D

Ješte mám dotaz, který se tady moc neřešel. Jde o to, kdy to říct v práci. Asi dřív než to bude na mě vidět, tak si myslím po dokončení 3 měsíce plus tak 2-3 týdny?? Mám jen strach ze situace tady v prací, že by se všem měli zvyšovat platy po novém roce (oznamení by tak mělo proběhnout v prosinci) a pokud řeknu, že jsem těhotná, každý se na mě „vyprdne“ :cry: . Vy už jste to řekli? Zaznamela jsem že některé ano. Jsem 10 + 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.11.05 14:06

Ahoj holky. Tak jsem se vrátila ze služebky, ale mám v práci takový fofr, že nemám čas si přečíst všechny vaše příspěvky. Tak až večer. Dneska jsem byla na kontrole u Dr. Mimís se krásně hýbal na UTZ a už mámi fotku. Je to krásné. Asi se ale posunu v seznámku více nahoru, podle UTZ jsem v 10+4tt a TP 1.6. Tak až budu mít čas, tak ten seznámek zase zaktualizuju, zatím ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ber
875
7.11.05 14:14

Ahoje těhulinky :wink:

hlásím se s dalším červňátkem. Ve středu jdu na UTZ, tak potom písnu podrobnosti. JInak stručně o mě - 33 let, 10ti letá dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
7.11.05 14:18

ber Tak to už jsi zkušená mamina…vítej
Markéta - a nechceš do toho tvého seznámku udělat kolonku i na zamýšlená jména pro mimíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ber
875
7.11.05 14:26

Michello: joo zkušená… všechno jsem už zapomněla :D , ale moc ráda si to zopakuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí