Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
31.10.05 10:53

Narcisek,
můj doktor mi řekl, že jíst a pít můžu cokoli, co mi nevadí, protože těhotenství není nemoc a že časem si tělo samo řekne co jíst a pít, protože z některých věcí mi prostě bude špatně.....
Vůbec se neboj, vše bude určitě v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
31.10.05 11:14

Ultrazvuk

Michello , nádherná fotečka! Už se také těším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
31.10.05 11:19

EvaK a ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.10.05 11:35

Narcisku, 4 dny čaje takhle v počátku podle mě nemůžou nijak vadit, tak se neboj. Zítra určitě uvidíš krásnou fazolku! :wink: Jinak s bylinkama v těhotenství spíš opatrně a předem si zjisti, jestli jsou opravdu pro těhulky vhodné, protože některé nejsou.

Petulo, já fotku taky nemám, hlavně že tam mimi je a že srdíčko tiká jako hodinky! :)

Už trošku míň se motající Lendulín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.10.05 11:52

Červen 29.6.05

Tulipan píše:
Ahojky holky,

hlásí se další červnová těhulka, TP 27.6., po ročním snažení se nám to konečně povedlo, jsem hrozně šťastná, i když mi to asi ještě nedochází. Musím říct, že zatím mě pořád pobolívá v podbřišku, tak doufám, že to brzo přestane. Už jste tady měly diskuzi, co se má jíst a co ne v těhu? A jaký vitamíny berete.

Mějte se papa Lenča

ahojky tak gratuluju, já mám termín 29.6.05, tak to je skoro stejně. Jak ti je? mě je fajn, jen jsem trošku unavená a mám hrozný hlad.
 Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.10.05 11:58

Těhulka Renča - termín PP 29.6.05

ahojky, hlásím jako další těhulka, termín mám 29.6.05, na stránkách mi to ještě nejde, neví mjak se vkládá mezřík apod. tak strpení, jinak je mi dobře, jen trochu více spím a jím.

Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
31.10.05 13:58

Ahojte všechny!

Moc vám díky, že budete na mě ve středu myslet! Sice nevěřím dobrým výsledkům, ale i tak si říkám, že by malý zázrak neuškodil, myslím, že po dvou letech snažení, by jsme si to s manžou zasloužili!

Pfaaja - držím palce na zítřejší utz! Určitě bude vše O.K.

Narcisek - neboj, určitě bylinky mimi neuškodily. Taky jsem četla, že do 5.měsíce těhu se bylinky vůbec nesmí, ale taky jsem si koupila čaj pro těhotné a ten je samozřejmě jen bylinkový, tak nevím, možná by jses mohla zeptat Dr.

Holky, snad to ještě ty dva dny vydržím, mám docela strach jak tu kretáž zvládnu, to bude slzavé údolí :cry:

Tak zatím pa! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
31.10.05 14:10

Kati , MOC MOC MOC držím pěsti, ať je mimišek v pořádku!!! Známou poslal doktor na kyretáž se zamlklým těhotenstvím do nemocnice. Tam ji udělali ultrazvuk a srdíčko bilo jak o život. Doktor byl prostě asi slepý.
Držím pěsti, ať je to u tebe v pořádku a máš jen slepého doktora. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
31.10.05 14:36

Ahoj holky,
hlásí se další těhulka s termínem v červnu..Právě jsem přišla od doktora,kde mi potvrdily,že jsem v 6 tt.Termín mám 30.6.2006.Jsem strašně šťastná,ale pořád si to nějak nedokážu uvědomit.Snažili jsme se o mimčo rok a půl.Zatím je mi celkem fajn,trochu mě bolí břicho a prsa,ale jinak nic.

RENNOTE - ten termín porodu u tebe souhlasí,nebo je správně 29.6.2006?Jestli je to 2006,tak jsme o 1 den od sebe.

LENČA TULIPAN - máme skoro stejný termín

MICHELLO - nádherná fotka,už se těším,až budu mít taky takovou

KATI - moc na tebe myslím a držím palce,ať ti to dobře dopadne

Mějte se krásně,ať nám ta naše bříška dělají jenom radost.

Lenča P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
31.10.05 14:37

Ahojky holky,
moc děkuji za Vaše odpovědi. Zítra jdu na první ultrazvuk, ještě nevím termín porodu, ale možná to bude také v červnu. Nebo začátkem července. Tak bych se k Vám také pak přidala.
Narcisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
31.10.05 15:10

Ahoj Kati,
nemysli hned na nejhorší, i když sama vím, že to je těžké a nejhorší je to čekání v nejistotě. Já jsem měla koncem minulého roku zamlklý potrat a šla jsem na vyčištění do Motola, kde mi při tom protrhli dělohu, takže mi museli udělat laparoskopii a skončila jsem na JIPce, bylo to fakt strašný, navíc jsme pak půl roku nesměli nic zkoušet a teď, když jsem byla na UTZ koncem 9tt mi doktor řekl, že takhle brzo po té operaci nemůže říct, jestli bude vše OK, i když to zatím vypadá dobře. Beru teď všechny možný vitamíny a navíc mi napsal Duphaston na udržení, už se mi z toho samého polykání prášků zvedá žaludek, ale věřím, že to pomůže a vše dobře dopadne. Tím jsem Tě vůbec nechtěla vystrašit, jen napsat, že v nejistotě nejsi sama. Věřím, že Ti vše dobře dopadne a oboum se nám narodí zdravá miminka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
31.10.05 17:09

EvaK - díky za příběh se šťastným koncem! Už jsem jich slyšela více, ale nějak mám strach, že nám se ty zázraky vyhýbají!

Petula - muselo to být vše hodně těžké, zvlášť ty komplikace po kyretáži! Vždyť už je to téměř rok, ne, co jsi na tom byla. Já četla, že doporučují se nesnažit 6 měsíců, je to děsivá představa! Toho čekání už bylo myslím docela hodně! Držím pěstičky, určitě se mimi tentokrát nedá a v červnu už budeš vozit kočárek! :D
 Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
31.10.05 19:38

Zkouška metříku,ale nevím,jestli se mi to povede.Neumím totiž vůbec anglicky.Lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
31.10.05 19:39

Holky,dělala jsem to podle vašeho návodu a metřík je hotový.To je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.11.05 08:49

Ahoj Kati,
díky za podporu, ale vím, že jí teď potřebuješ hlavně Ty, věřím, že Ti zítra vše dobře dopadne :)
To je pravda, že se doporučuje 1/2 roku se nesnažit, to jsme dodrželi, a proto mě trochu vylekal doktor, když mi řekl, že je to teď 10 měsíců od operace a že není jisté, jak to s tou dělohou bude a na:,–(il mi pro jistotu ten Duphaston na udržení, tak nevim… Jdu na kontrolu zase 10.11.,to budu 11tt+1, tak doufám, že mi řekne něco povzbudivějšího než minule…
Ještě jednou Ti děkuji a moc držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí