Poradna duly
Jana Čurdová
EvaK - někde jsem slyšela, že když miminku v těhotenství pouštíš nějakou uklidňující hudbu, tak ho pak prý uklidní i po narození, protože ji dobře zná. Tak jsem zvědavá. Já totiž hudbu poslouchám jenom v autě, protože jinak na to nemám čas, no a poslouchat v autě uklidňující hudbu nechci, protože to bych taky za tím volantem mohla usnout! Takže se náš mimís musí spokojit s Anetou Langerovou
![]()
Jinak ještě k tomu povídání s miminkem - já už jsem s ním vlastně mluvila tak rok před tím, než jsme ho počali
Vždycky jsem mu říkala, ať už přijde, že se na něho moc těšíme a budeme super rodiče, tak ať už neotálí ![]()
Ahoj holky,
taky se hlasím mám termín 6.6.2006, coz je hezke datum, ale nevim jestli to vyjde. Jinak jedno mimi uz doma mame, takze cekame na sourozence, no uz se tesim , jak to budu zvladat, pa a at vam je dobre,me je teda dost hrozne, furt jen zvracim a k tomu starost o niki, no parada, tak snad bude lepe
ahoj monca a niki a sklebounek
Já taky s mimčem mluvím. Zpívání u nás zatím není. Ale hladíme ho, hlavně taťka. A ten si s ním taky povídá. A už mu říká jak budou rabušit až se narodí. A nejvíc se těší na takovou tu kostku s otvory různých tvarů, jak bude mimíkovi ukazovat že kolečko musí strčit do čtverečku atd.. ![]()
Moniko - vítám tě do klubu červňátek ![]()
Michello -
tvůj muž má podobný smysl pro humor jako ten můj
On se taky těší na to, až bude s mimčem dělat podobné blbosti, a jak třeba půjde s mimčem na procházku a když to bude kluk, tak ho obleče do růžového a bude poslouchat, jak budou kamarádi říkat, „jé, ty máš ale hezkou holčičku“, a pak se třeba za týden dozví, že to je kluk
A spousta takových podobných blbostí. Je pravda, že se často taky přidávám, takže je u nás veselo a mimís se má na co těšit. Nejoblíbenějším plánem je, až pubertální cca 14leta dcera přijde poprvé se svým klukem domů, tak si k nim můj muž sedne a zcela vážně se jí bude ptát, např. proč nepřišla s tím stejným klukem jako včera
nebo tomu klukovi třeba začne vysvětlovat, jak naše dcera strašně smrděla, když byla malá a pokakala se… no však víte, jak puberťáci takové historky berou
Možná vám to přijde jako padlé na hlavu, ale v naší domácnosti je veselo, takže takové vtípky vymýšlíme i na sebe navzájem…
A podotýkám, že jsme normální ![]()
Jinak nám tu přibylo pár těhulek, tak přidávám seznámek:
Petula - TP 1.6.2006
Zulka - TP 1.6.2006
Lendulin - TP 4.6.2006
Marketa182 - TP 5.6.2006
Michello - TP 6.6.2006
Monika - TP 6.6.2006
Janina - TP 8.6.2006
pfaaja - TP 11.6.2006
Kati - TP 12.6.2006
Faninka - TP 12.6.2006
Diny - TP 15.6.2006
EvaK - TP 15.6.2006
LenkaKa - TP 17.6.2006
Didisek - TP 20.6.2006
Venduska - TP 20.6.2006
Gio - TP červen 2006
To bude v červnu úroda… ![]()
Ahojte,
já si s Opičátkem taky povídám, teda já si teď doma pokecám jinak akorát s kočkama, protože jsem na 3 týdny slaměná vdova
(ale už máme týden za sebou). A tak k němu promlouvám, hlavně ať se pěkně drží, ať se vyvíjí ve zdraví a ať pěkně počká na tatínka, až se vrátí, a pak se na něj půjdeme podívat k paní dr. a zamává na nás pacičkou
A taky když jdu spát, tak popřeju dobrou noc kočkám a pak oběma miláčkům, i když ani jednoho nemůžu vidět… ![]()
Tak jsem po vyšetření a hádejte jak? Vše je v naprostém pořádku. Jsem v 8+4 tt. Mám i první fotečku a miminkovy doklady. Fotku mi manžel naskenuje a ukážu Vám ji. Jinak mám přijet za měsíc i s manželem a půjdeme na velký ultrazvuk, kde můžeme i slyšet srdíčko. Úplně se mi ulevilo. ![]()
Ahojky, gratuluji, jsem v 5tt, a čekáme taky v červnu. už se moc těšíme.
Renča
]Ahoj holky,
Sice existuje deníček Květňátka+červňátka 2006, ale já se v něm bohužel trochu ztrácím. Tak zakládám diskuzi pro všechny, které očekávají přírustek do rodiny v červnu 2006
Já mám zatím TP 5.6. Tak doufám, že se tady brzy objeví další těhulky s podobným datem ![]()
Ahojky:)
Gratuluju moc k tlukoucím srdíčkům, vítám nové těhulky:) Nás čeká ten hlavní utz za týden, to budu začínat 9 týden, tak si moc přeju, aby bylo všechno v pořádku!!!
Holky, mě je vám tak zle…u obou dětí mi bylo špatně hlavně večer, ale teď mi nevolnosti začínají už tak kolem jedné hodiny a táhne se to do nočních hodin. Nezvracím, ale je to jako bych jezdila na horské dráze pořád dokola…jediné, co maličko pomáhá, je kakao, stala jsem se závislou…
Jinak se mi podařilo úspěšně odstavit našeho šmudlu, v 17 měsících, myslím, že je to tak akorát, už mu to mlíčko stejně asi moc nedávalo…a spíme celou noc!!! Po téměř roce a půl, to je neskutečný, občas se probudí, jen mi zavolá (tak 1× za noc) a zase hned usne, je to taková pohoda!!! No za 7 měsíců (kéž by) mi to začne nanovo, že:)))
Pohlaďte pupíky a odpočívejte, přeji pěkný prodloužený víkend s taťkama:)
Diny
PS: Markét, díky za seznámek:)
ahojky jsem 5tt a čekáme v červnu, už se moc těšíme. Renča
ahojky, poraďte mi kdy mám říc práci že jsem těhotná. Jsem v 5tt.
Rennote
Michello - tak to je super, že ti to dopadlo dobře! Věřím ti, že se ti ulevilo. Já jdu až za víc jak 10 dní a doufám, že mi Dr. taky řekne jen samé dobré zprávy! Fotečku určitě ukaž, až ji budeš mít naskenovanou, jsem zvědavá!
Rennote - gratuluju k červňátku
To se ale rozrůstáme, že? V červnu budou porodnice praskat ve švech
. S touprací bych počkala až po 12tt, než jim to řekneš.
Michello: bezva zpráva! Závidím, já jdu na utz až za dva týdny…
Diny: to je mi líto, že ti je tak špatně, ale zase je super, že jste zvládli odstavení a vyspíte se, však to potřebuješ jak sůl ![]()
Rennote: vítám tě. Kdy to říct v práci to je těžký, záleží, jak to u vás v práci chodí a taky jestli třeba máš těžkou práci a potřebovala bys úlevu. Já jsem to už musela prozradit šéfovi (blbá shoda okolností), ale je v pohodě a mlčí, ostatním to hodlám sdělit až po kontrole ve 12. tt, aby zbytečně neplašili, protože to bude haló, už to vidím ![]()
Vím i o případu, kdy když prasklo, že je holka těhotná, tak jí hned vyhodili (byla ve zkušebce), takže záleží na lidech… ![]()
Tak holky, já už to dneska v práci balím. Přeju vám hezký a příjemný prodloužený víkend!
Michello gratuluji! Fotečku sem určitě dej, ať se můžeme pokochat. ![]()