Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
26.10.05 14:04

Tohle je 3. a poslední zkouška (víc kódů tam totiž nebylo), jinak už fakt nevim, co jsem udělala špatně?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.10.05 14:06

Petula: ahoj, určitě se Ti to povede, ten kod začína. http://ticket.....je hned u obrázku, když ho pak zkopíruješ, tak před to musíš dát ještě .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
26.10.05 14:07

Ahoj Marketa 182, postupovala jsem s metříkem podle Tvých rad, ale nevím, co jsem udělala špatně, prostě mi to nejde???
Poradí mi někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
26.10.05 14:07

Zkus dát http://tickers.TickerFactory.com/…8db1/age.png /> mezi hranaté závorky

Ale když ten odkaz zkopíruji do adresního řádku tak žádný obrázek nezobrazí, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.10.05 14:08

Ahoj holky,
tak se k vám taky hlásíme :-) Termín porodu mám 17. června 2006.
Máme doma už jednu holčičku. Zítra jí bude 16 měsíců. Narodila se 27. června 2004, tak doufám, že všechno dobře dopadne a k druhým narozeninkám dostane sourozenca :-)
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gio
205
26.10.05 14:08

Taky jsem pro trošku si počkat. Někdy koncem třetího měsíce je asi už v pohodě, řekla bych, že přechod druhý a třetí měsíc je nekrtitičtější. První mimčo se mělo narodit 1.4., tak jsme se těšili jak pošleme SMS jako aprílovou zprávu a všechny kdo nás chvilku neviděli zmateme, ale malá nepočkala a vykoukla o 4 dny dříve. Teď je všude tolik miminek a kočárků. To abychom si už zarezervoavali místo v porodnici jestli to tak půjde dál. V Podolí teď zrovna mají STOP stav. A už máte nějaké zvláštní chutě nebo spíš nechutě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
26.10.05 14:12

Další zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.10.05 14:17

LenkaKA: to víš, že všechno dopadne dobře, třeba slavit narozky současně

Gia: Zatím ještě žádné chutě nemám, ségra je měla až od pátého měsíce, tak uvidim. Zatím mně bylo ve druhém měsíci pěkně blbě, ale už se vše srovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
26.10.05 14:18

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876

Petulo - já to mám nastavené tak, že je http://ticker…

Lenka - vítej mezi červňátkama. Jé, ty už čekáš druhé červňátko, tak to máš fajn :D Aspoň víš, co můžeš který měsíc očekávat :D I když u druhého těhu je to asi jiné…

Gio - Souhlasím, že je teď všude strašně moc miminek (kamarádky kolem), když procházím obchodem, tak vždycky potkám nějakou těhulku, tak doufám, že u nás taky třeba v červnu nevyhlásí stop stav :D Jinak se chci zeptat, proč myslíš, že je přechod mezi 2. a 3. měsícem nejkritičtější? (Já jsem totiž teď v 8tt, takže přesně mezi 2 a 3m). Já spíš mám pocit, že nekritičtější je to na začátku, tak 4 a 5tt (mě to poprvé nedopadlo dobře v 4+2tt - tři dny po tom, co jsem objevila //, takže to ještě nebyla taková rána). Myslím, že čím je těhotenství pokročilejší, tím je větší šance na zdárný průběh… Jinak já žádné zvláštní chutě zatím nemám, jen mám občas nechutě. Nechutnají mí moc mléčné věci a některé jídla, která mi dříve chutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102

Petula : určitě se to povede, ten kod je hned nad měřítkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.10.05 14:31

Díky za přivítání :-) A to ještě manžel má v červnu narozeniny a jeho taťka taky :-)
Já su hlavně taková trochu nervózní z toho, že jsem ještě neviděla prťátko na UTZ. Na kontrolu jedu 16. 11., tak snad mi ho dr. udělá. U Páji jsem měla první fotečku už myslím v 6. týdnu a bylo i vidět tlukoucí srdíčko. No snad to nějak vydržím do toho 16. 11. :-)
Holky, není některá z vás těhotná a zároveň kojící?
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gio
205
26.10.05 14:33

Peťulo najdi si tu starou diskuzi https://www.emimino.cz/modules.php?…, kde je vše podrobně vysvětleno. Jinak to největší riziko v tomto období je pouze můj subjektivní názor, ale beru to vlastně podle zkušeností nebo diskuzí holek co o mimi přišly. pro mě je to taková meta, kterou když zdolam, tak budu juchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gio
205
26.10.05 14:42

Leni myslím že kojící těhule jsem tady já a ještě jedna. Jak to zvládáte? Já chci přestat, myslím, že 18 měsíců je celkem dobrý základ do života a a malá už si jen tak hraje. Vím, že se dá kojit a těhulkovat, ale moje gynekoložka to fakt nedoporučuje, tak jí asi poslechnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
26.10.05 15:15

Trochu bolestínský pohled...

Ahojky maminky , děkuji za milé přivítání (special to Lendulinka a Markét). Právě jsem se vrátila od své gynekoložky a musím vám svěřit s bohužel nepříjemnými zkušenostmi těhotné ženy. Omlouvám se, ale musím se z toho vypsat. Doktorka v nemocnici ordinuje jen ve středu, že tam čekám většinou 1 až 2 hod. by bylo normální, ale dneska jsem trhla rekord 3 a 1/4 hod.! Ráno to začalo hezky, zvracení, bylo mi pod psa (že i náš chundelatý medvěd seděl se mnou u mísy a zoufale do mě žďuchal čumákem a soucítil se mnou), sotva jsem se dopajdala ke gynek. Samo narvaná čekárna. Jsem klidné stvoření, blbosti mě většinou nevytáčejí, ale snad ty hormony, snad to, že mi bylo tak zle…já se tak naštvala až jsem měla v očích slzy. Holky, ještě teď mám žluč až na mandlích. Brala jednu maminu za druhou (bo ještě nemám bříško, tak jsem neměla nárok), pak normální pacientky. Když jsem po 2 hod. přišla na řadu, šla na oběd, protože už to nevydržla. Já to chápu, taky se musí najíst, ale sakra proč brala ženské, které sotva přišly a pak si stěžuje, že nemá kdy se najíst? Po obědě ve čtvrt na dvě mě vzala, ještě předtím stihla bývalou sestřičku, prý zdrav. personál má přednost a to už jsem fakt měla slzy v očích. Naštěstí sestra mi dala napít vody, bo jsem od rána neměla v puse. Vím, že těhotenství není nemoc, ani to tak neberu, ale svou první návštěvu co by těhotná, tu slavnostní chvíli, kdy dostanu těhot. průkaz a poučení co a jak..jsem si představovala jinak. No doktorka mi věnovala 5 minut, stihli jsme ultrazvuk. Já bych tak neprudila, ale dříve jsem měla problémy se zdravím a tak mám o svého mimíška strach, jenže to bych si musela asi platit soukromou lékařku, aby ta péče vypadala jinak. Chjo, co dodat? Nevěřím doktorům i nadále, jak jsem si zatím vystačila s bylinkami, teď ale musím chtě nechtě svou tvrdou baraní hlavu sklonit a důvěřovat jim, bo s miminkovstvím nemám zkušenost a ve hře je příliš cenný pokládek. Jenže jak jim má člověk věřit? Zítra jdu po dvou týdnech do práce,předtím jsem marodila se zánětem nosohrtanu. Šéf se to asi zítra dozví, protože to na mě určitě bude poznat, obzvláště pokud budu blinkat. Je mi to tak líto, že ta prohlídka měla tak hořkou příchuť, holt se musím vzpamatovat, opět si říct, že musím důvěřovat svému tělíčku a být happy, ono to dopadne dobře. Dobrá zpráva na konec…mimíšek je malilinkatý (dle paní doktorky hodně malý), ale je vidět ve žloutkovém váčku a to je hlavní, je tam!!! Také by mne zajímalo, kdy to povíte rodině a nejbližším. Já to nevydržím do vánoc, v pátek jedu za maminkou do Tábora a ona to na mě pozná, je detektiv, který je posedlý mým zdravím. A ani by to nebylo fér tajit, vždyť ona a moje sestra jsou mi nejbližší lidé. Když se to dozví naši, tak to musí vědět i tchýně a švagr. Chtěli jsme počkat do vánoc a našim milým dát nočník s manuálem na ovládání, že ať se s ním naučí zacházet, že ho příští rok budou potřebovat (pro mimi samozřejmě). Člověk je vcelku pověrčivý, říká se, že do 3. měsíce se o tom nemá moc mluvit. Co si o tom myslíte? Je to blbost, že? Vždyť je to zázrak, potkal nás, tak proč nerozzářit i jiné dušičky, ať mají z nového života radost . PS: doktorka mi dala pyridoxin a čípky Torecan, ble, snad to bude co nejdříve OK. Všem přejeme šťastné dny očekávání. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí