Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
21.10.05 15:55

Ahoj holky,
tak jsem si konečně udělala metřík i pro malé červňátko.
Mám takový dotaz na Pražandy, odešla mi doktorka do důchodu, a místo ní nastoupil nějaký doktor. Ordinace nemá ani obyčejný UZ, a já bych si taky ráda dopřála trochu lepší péči alespoň při druhém těhotenství. Už jsem se na to ptala v samostatné diskuzi, ale nikdo mi neodpověděl. Chtěla bych se vás všech zeptat jestli nevíte o nějakém šikovném gyn.-porodníkovi ( lékař nebo lékařka) nejlépe na Praze 4?Díky moc za odpověď. :wink:

• Citovat
  • Upravit
27
21.10.05 15:58

ten anonym jsem já manžel měl rozebraný počítač a já se zapomněla přihlásit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.10.05 16:01

hmmm :oops: tak ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.10.05 16:14

Ahoj holky,
tak právě odcházím z práce a strašně se těším na víkend - konečně budu moct ráno spát a spát :D Taky jste tak unavené?

Kati - to máš svým způsobem fajn, že chodíš na UTZ každý týden. To bych chtěla taky, abych věděla, jestli je vše v pořádku. Já jsem byla minulý týden, to jsem byla 6+1tt a srdíčko už bylo vidět. Ale je to asi hodně individuální. Na další UTZ a kontrolu jdu až 7.11. To už budu v 10tt. Moc se těším.

Diny - vítám tě v červňátkách :D Ty už jsi zkušená těhulka, když už čekáš třetí mimčo :D

Lendulín - tak to jsi o 10 let starší, než já. Mě teď bude 22. Kupodivu odvahu na dítě mám :D a to už víc než rok. Ale to záleží na člověku. Já mám vše kolem sebe zajištěné a nechybí mi ke šťastnému životu momentálně už nic, jen to miminko, které už je na cestě, tak doufám, že v červnu v pohodě a zdravé přijde na svět. Moc se na to s přítelem těšíme.
Didisek - s Pražskými doktory ti bohužel nepomůžu. Jsem z Havířova. Ale myslím, že v tak velkém městě by snad neměl být problém snadno najít jiného doktora, ne? Ten nový metřík musíš asi přidat za ten první…

Mirko - díky za zkušenosti :D Moc se na to všechno těším :D

Tak holky pěkný víkend. Už je nás pět :D

Lendulin - TP 4.6.2006
Marketa182 - TP 5.6.2006
Kati - TP 12.6.2006
Diny - TP 15.6.2006
Didisek - TP 20.6.2006

Tak jsem zvědavá, jak se to do pondělka rozroste. Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
21.10.05 16:27

Ahoj,
taky čekáme červňátko, termín mám 1.6.2005. Je to moje 2. těhotenství (1. bohužel skončilo už v 5tt zamlklým potratem). Teď jsem v 8tt+2 a dopoledne jsem měla růžový výtok, takže mám trošku strach, co se děje.
Svýmu gynekologovi jsem se vůbec nemohla dovolat, v pátek odpoledne neordinuje a navíc je před námi víkend. Nemáte prosím některá podobné zkušenosti, co s tím?
Předem díky a všem těhulkám klidné těhulkovství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
21.10.05 17:00

Petula - já v 6tt dost špinila, dokonce po kontrole u dr. jsem začala krvácet, ale přestalo to! Naštěstí to nic nezanamenalo. Taky jsme si o tom v diskuzi psaly, opravdu se špinění objevuje hodně, dokud je to jen špinění (hnědé) nic to neznamená, jen ti doporučí klidový režim, pokud by jsi začala krvácet a neustávalo to, musela by jsi do nemocnice. Pokud chceš být klidnější, tak zavolej dr., ale já při špinění nevolala, jen jsem odpočívala a nakonec to přestalo. Jsi 8tt, což pokud dobře počítám je období, kdyby jsi měla MS, to se stává, že tělo si myslí, že má krvácet , jako měsíce předtím, ale přestane to! Držím pěstičky, aby to nic neznamenalo, ale moc dobře si vzpomínám, jak to vystrašilo mě!

Markétka - opravdu je to s velikostí mimča individuální, byla jsem sice trošku vystrašená, že se třeba Hurvínek přestane vyvíjet, ale četla jsem, že nemají maminky v takových situacích panikařit, prostě každé těhu je jiné a každé mimi je jiné! Takže už jsem klidnější!

Holky, chtěla jsem se zeptat na metříky, kde a jak si můžu svůj vytvořit? Díky!

Přeji vám krásný víkend, budete tu něktrá nebo nemáte o víkendu přístup na net? Kati + Hurvínek 6+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
21.10.05 17:12

Kati, moc děkuji za pozitivní zprávu, potěšila si mě, že v tom nejsem sama a zároveň jsem klidnější. Přes víkend budu odpočívat a doufat, že bude vše v poho, kdyby jo, tak taky volat nebudu a počkám do čtvrtka, to jdu na UTZ.
O víkendu tu bohužel nebudu, zatím jsme se nedokopali k tomu zařídit si doma internet, ale doufám, že do Vánoc to snad stihneme.
Přeji Ti i ostatním těhulkám pěkný víkend 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
21.10.05 18:24

Ahoj Markét..

Fakt super datum a moc gratuluji tobě a samozřejmě všem k bříškům. Nám se malý narodil 4.6.2005 a teď mu bude skoro 5 měsíců. Fakt takhle na zimu je nejlepší mít bříško, člověk nemusí funět kvůli vedru s pupíčkem a taky, když se mimi narodí není už taková zima, už začíná být pěkné teplíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
22.10.05 11:39

Kati - jak vytvořit metřík se probíralo v několika diskuzích, hledala jsem vyhledávačem „metřík“. Podařilo se mi ho podle tam popsaných pokynů udělat i vložit bez problémů. Jen vybrat pro Hurvínka ten nejhezčí… :-)
Lendulín a Opičátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
22.10.05 14:14

Ahoj, tak se taky hlásím do klubu. TP 6.6.2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
22.10.05 18:53

Lendulin - díky za radu, určitě to vyzkouším!

Michello - vítám tě mezi námi!

Přeji všem krásný zbytek víkendu!!! Kati + Hurvínek 6+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.10.05 09:44

Ahoj holky,
tak vás zdravím po víkendu, jak jste se měly? Vítám nové těhulky s červňátkama!

Kati - metřík si vytvoříš na stránkách www.TickerFactory.com. Je to sice anglicky, ale docela jednoduché. Až ho budeš mít vytvořený, tak ti to vygeneruje tři kódy, jeden z nich (teď nevím přesně který) si vložíš ve svém nastavení do kolonky Podpis a zadáš Vždy připojit podpis, nebo něco takového. Pak už se ti to bude vždycky zobrazovat.

Přidám obnovený seznámek - budu ho aktualizovat vždy, když se objeví někdo nový, abych na to pak nezapomněla :D

Petula - TP 1.6.2006
Lendulin - TP 4.6.2006
Marketa182 - TP 5.6.2006
Michello - TP 6.6.2006
Kati - TP 12.6.2006
Diny - TP 15.6.2006
Didisek - TP 20.6.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
24.10.05 10:46

Marketka - metřík jsem si sice vytvořila, ale teď nevím jestli ten kód mám nakopírovat a vkládat nebo jestli je to úplně jinak, asi jsem v tomto trošku pomalejší!
Zkusím to, ale myslím, že mi to nevyjde!

Kati + Hurvínek 7+0tt

http://tickers.TickerFactory.com/…97e/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
24.10.05 10:47

Tak se nepovedlo, mrknu na to heště jednou! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263