Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2263
24.10.05 10:50

Už by to mělo vyjít! Zvyšuju příspěvky a omlouvám se, ale snad je to naposled! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
24.10.05 10:55

Holky, omlouvám se, ale vložila jsem ten kód do osobního nastavení jako podpis, potom ke komntáři jsem dala připojit podpis a stejně nic. Tak nevím co dělám špatně??? Možná to ještě někdy zkusím!

Přeji vám krásný den! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
24.10.05 10:58

Kati> před ten odkaz vlož

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.05 11:07

Didísek- na toho doktora se zkus zeptat holek z diskuze Narození v květnu2006, nějako holky z Prahy tam jsou tak Ti určitě poradí.
Jinak Tobě a ostatním přeji krásné a spokojené těhu
Zdraví Vás Charli+broskvička 11tt+2 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.10.05 11:08

taky jsem nějaká mimo jsem samozřejmě 10tt+2 tady 11tt.
Omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.10.05 12:57

Kati - zkus některý jiný kód - myslím, že to jde s tím prostředním. Měly by se ti tam totiž vygenerovat tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
24.10.05 13:37

Makét - zkouším to s tím druhým, tak uvidíme!

Holky, dneska mi kamarádka řekla, že je v jiném stavu, jsem tak šťastná, protože si to moc přála a taky na ty // moc dlouho čekala! Takže snad nám oběma to vyjde a dotáhnem to až dokonce!!!

Kati + Hurvínek 7+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
24.10.05 13:40

Kati, vlož tam tohle http://tickers.TickerFactory.com/…97e/preg.png

BTW:může k Vám i budoucí taťka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
24.10.05 13:41

Kati> jsem ti chtěl ukázat jak to tam vložit a ono se to rovnou zobrazilo

tenhle odkaz http://tickers.TickerFactory.com/…97e/preg.png /> vlož mezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
24.10.05 13:46

Michaello - díky, ale už jsem na to přišla, našla jsem strou diskuzi, kde byl i návod! Takže už mi to jde!!!!!! To je krása!!!!

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.10.05 14:06

Kati gratuluju k metříku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.10.05 14:47

Ahoj holky,

tak se taky hlásím mezi vás. Dnes jsem byla už na třetí kontrole a vše vypadá v pořádku. Jsem 7tt+5. Mám za sebou už jednu špatnou zkušenost, tak jsem zatím jen nakukovala - ale tentokrát to doufám vyjde, tak se držte! Termín zatím vypadá na 8.6.

janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
24.10.05 15:57

Janina - vítám tě mezi námi, určitě vše zlé spolu zaženeme!!! Přeji bříšku aby rostlo!!!

Holky, tak nikdo tu nemá žádné otázky, tak se toho chopím já!

Máte všechny příznaky těhu? Já mám takový pocit, že u mě nic moc a mám strach, že to není v pořádku, i když vím, že prostě nemusím mít nevolnosti. U mě se zatím projevuje jen strašná spavost, taky mám větší hlad a chuť na všechno (ale ne žádné zvláštní chutě), trošinku se mi zvětšily prsa, ale jinak nic! Uvidím ve středu na utz, mělo by být už vidět srdíčko, tak jsem zvědavá, mám strach, aby nenastaly komplikace :(
Tak pište vaše příznaky, jsem zvědavá! :o

Kati + Hurvínek 7+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
24.10.05 16:03

Já jsem také v podstatě bez příznaků a jsem z toho taky trochu nervózní… akorát jsem možná ospalejší a občas nemám na nic chuť nebo trošku žaludek na vodě, občas mě píchne v břiše a odpoledne a večer jsem taková nafouklejší, ale jinak nic. Tak jen doufám, že se Opičátko má dobře. Srdíčko jsme viděli v 7+2.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
24.10.05 16:04

Kati a to sa ti zda byt malo??? :lol: :wink: Ved mas vsetky priznaky okrem nevolnosti…a to mozes byt len rada, ze ich nemas 8) Neboj, ten vyrok, ze ked sa ma mamina zle, mimco sa ma dobre, nie je celkom opodstatneny, kazda z nas ma uplne iny priebeh tehu. Ja napr. som mala nevolnosti len v 2.mesiaci a niektore holky od nas dubnacek ich maju este stale. :roll: Takze bud rada, a nekric hop, nevolnosti ta este stale mozu kedykolvek prekvapit :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí