Poradna duly
Jana Čurdová
Už by to mělo vyjít! Zvyšuju příspěvky a omlouvám se, ale snad je to naposled! Kati
Holky, omlouvám se, ale vložila jsem ten kód do osobního nastavení jako podpis, potom ke komntáři jsem dala připojit podpis a stejně nic. Tak nevím co dělám špatně??? Možná to ještě někdy zkusím!
Přeji vám krásný den! Kati
Didísek- na toho doktora se zkus zeptat holek z diskuze Narození v květnu2006, nějako holky z Prahy tam jsou tak Ti určitě poradí.
Jinak Tobě a ostatním přeji krásné a spokojené těhu
Zdraví Vás Charli+broskvička 11tt+2
![]()
taky jsem nějaká mimo jsem samozřejmě 10tt+2 tady 11tt.
Omlouvám se
Kati - zkus některý jiný kód - myslím, že to jde s tím prostředním. Měly by se ti tam totiž vygenerovat tři.
Makét - zkouším to s tím druhým, tak uvidíme!
Holky, dneska mi kamarádka řekla, že je v jiném stavu, jsem tak šťastná, protože si to moc přála a taky na ty // moc dlouho čekala! Takže snad nám oběma to vyjde a dotáhnem to až dokonce!!!
Kati + Hurvínek 7+0tt
Kati, vlož tam tohle http://tickers.TickerFactory.com/…97e/preg.png
BTW:může k Vám i budoucí taťka?
Kati> jsem ti chtěl ukázat jak to tam vložit a ono se to rovnou zobrazilo
tenhle odkaz http://tickers.TickerFactory.com/…97e/preg.png /> vlož mezi
Michaello - díky, ale už jsem na to přišla, našla jsem strou diskuzi, kde byl i návod! Takže už mi to jde!!!!!! To je krása!!!!
Kati
Ahoj holky,
tak se taky hlásím mezi vás. Dnes jsem byla už na třetí kontrole a vše vypadá v pořádku. Jsem 7tt+5. Mám za sebou už jednu špatnou zkušenost, tak jsem zatím jen nakukovala - ale tentokrát to doufám vyjde, tak se držte! Termín zatím vypadá na 8.6.
janina
Janina - vítám tě mezi námi, určitě vše zlé spolu zaženeme!!! Přeji bříšku aby rostlo!!!
Holky, tak nikdo tu nemá žádné otázky, tak se toho chopím já!
Máte všechny příznaky těhu? Já mám takový pocit, že u mě nic moc a mám strach, že to není v pořádku, i když vím, že prostě nemusím mít nevolnosti. U mě se zatím projevuje jen strašná spavost, taky mám větší hlad a chuť na všechno (ale ne žádné zvláštní chutě), trošinku se mi zvětšily prsa, ale jinak nic! Uvidím ve středu na utz, mělo by být už vidět srdíčko, tak jsem zvědavá, mám strach, aby nenastaly komplikace ![]()
Tak pište vaše příznaky, jsem zvědavá! ![]()
Kati + Hurvínek 7+0tt
Já jsem také v podstatě bez příznaků a jsem z toho taky trochu nervózní… akorát jsem možná ospalejší a občas nemám na nic chuť nebo trošku žaludek na vodě, občas mě píchne v břiše a odpoledne a večer jsem taková nafouklejší, ale jinak nic. Tak jen doufám, že se Opičátko má dobře. Srdíčko jsme viděli v 7+2.
L.
Kati a to sa ti zda byt malo???
Ved mas vsetky priznaky okrem nevolnosti…a to mozes byt len rada, ze ich nemas
Neboj, ten vyrok, ze ked sa ma mamina zle, mimco sa ma dobre, nie je celkom opodstatneny, kazda z nas ma uplne iny priebeh tehu. Ja napr. som mala nevolnosti len v 2.mesiaci a niektore holky od nas dubnacek ich maju este stale.
Takze bud rada, a nekric hop, nevolnosti ta este stale mozu kedykolvek prekvapit
![]()