Česká Ambasáda v Londýně, pas na cestu do Čech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85472
6.7.14 14:50

@lubos86 no snad na neco prijdete a dobre to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.7.14 17:42

Jo taky doufam :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.7.14 16:50

Jak dlouho trva vystaveni ceskeho RL na ambasade v Londyne?

Dobry den, v srpnu mam schuzku na ambasade kvuli ceskemu rodnemu listu pro dceru. Vsechy dokumenty mam pripravene, ale bylo mi receno, ze vydani ceskeho rodneho listu trva 3-4 mesice. Udelali to nekomu drive? Ja si nejdriv myslela, ze ji vystavi rovnou i cesky pas, ale dozvedela jsem se, ze se ceka celkem dlouho i na vystaveni ceskeho RL. Dcera ma anglicky pas, ale chtela jsem, aby mela i cesky. A na jak dlouho se cesky pas miminkum vystavuje?(male je 8 mesicu)
Jinak ja jsem si nechala soudne prelozit jeji anglicky RL v CR, i se statnim razitkem a i s doporucenou postou do CR a zpet me to vyslo cca na 1000Kc a trvalo to ani ne 14 dni :)Ja jen, ze jsem tu cetla, ze za to dal nekdo £100 liber, to je dost velka palka, s ohledem na to, ze platite jeste za apostilu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.10.14 14:24

Dobri den prosim o radu syn se mi narodil v uk bydlim v leedsu kde tady viridim apostylu a preklad roneho listu dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
6.10.14 16:54

@kaca.8 ahoj, no tak ja vyridila apostilu pres net a az sem ji mela tak jsem si nasla na netu prekladatelku tady v anglii a rodny list i s apostilou jsem ji poslala a ona mi to prelozila a poslala zpet. apostila stala asi 40 liber a preklad taky tak nejak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.10.14 10:14

Dekuji za odepsani a muzu poprosit o tel. cislo nedo adresu na toho kdo dela tu apostylu nejak se mi nedari to najit na vebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.4.15 16:32

Ahoj mela bych dotaz chci udelat mali pas muzete mi napsar co vse potrebuju a jak dlouhi se na ten pas ceka dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.4.15 16:35

@Emil Mina dobry den cetla sem vas dotaz taky byvh chtels udelat pas diteti jak dlouho se ceka na ten pas dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.4.15 20:21

??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
1.5.15 17:35

@Sabana ze zakona je na pas cekaci doba na zastupitelstvi tri mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.15 13:15

Cau mate někdo číslo na ambasádu ale číslo který zvedaj volám tam uz asi 14 dni a nebere to nikdo :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
29.5.15 12:11

@Patricia007 nejlepsi je jim napsat na ten mail co tam maji. taku sem se nemohla dovolat tak sem napsala a d 2 dnu mi odepsali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 23:47

@Emmicka2012 děkuji konečně sem se do volala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.16 18:43

Prosim o radu

Dobry den prosim o radu stratil sem doklady a z vážných rodinych důvodu musim do CZ jak to mam udelat za jak dlouho se da prosim udelat doložka a mohu cestovat s doložkou i autem? Prosim o radu dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.17 16:12

Dobry den chtela bych se zeptat stratila sem obcansky prukaz v anglii a potrebovala bych se zeptat kdyz si to pujdu viridit do londyna na ambasadu dolozku jak dlouho se ceka potrebovala bych co nejrichleji nodletet sem totiz v tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí