Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte maminky z Anglie, mám takový dotaz. Zítra jedeme na ambasádu do Londýna vyřídit „pas“ pro malou jen na cestu tam. Máte s tím někdo zkušenost? Potřebuju vědět jak dlouho se tam na to čeká. Moc děkuji za co nejrychlejší odpověď ![]()
To jako fakt??? Tak to sem nečekala
máme totiž koupenou jízdenku i nazpět na určitý cas a to teda nestihneme :/ ani nevím jestli se dá ta jízdenka přesunout :/ sakraaaaa
@Emmicka2012
Nechci tě strašit někdo, ale někdo čeká i dýl, jízdenky by se měli xát přesunout akorad si třeba připlatíš
Kamarádce pro to udelali pro syna za 3 hodiny, já měla větší štěstí, rok předtím mi to pro mého synka udělali na počkání.
Téda tak teď nevím
přesunout ty lístky nebo ne? Zas kdyby nám to dali dřív tak at tam nečekáme zbytečně dlouho na ten vlak ale asi lepší nez aby nám ujel ![]()
Presunte lístky a když bude čas, udělejte si pak výlet do zoo nebo někam do muzea či něco takoveho. Já mám totiž štěstí, že zrovna není takový nápor, jako je obvykle, když něco řeším. Neplatí pro rezervace. Dovolat se tam, to je úkol na týden.
Tak jsme nic nepresouvali protože po nas chtěli £120. Přijeli sme na king's cross nádraží pak sme jeli taxíkem za £15 az na ambasádu. Tam jsme přišli vypsali 4 papíry, zaplatili £13 a za 15 minut jsme byli venku
jeste sme na nádraží 2 hodiny čekali
![]()
@Emmicka2012 jsem rada, ze vam to dobre dopadlo.. ovsem mala poznamka. Bacha na zverejnovani dokladu. Je to sice doklad dcerky a navic s platnosti na tyden a na jednu cestu, tak snad nic nehrozi, ale prece jen, nikdy nevis, kdo si to okopiruje ci opise nejake udaje a jak to kdo zneuzije.
Jinak gratuluju k rychlemu vyrizeni a preju prijemnou cestu ![]()
Jak dlouho se čeká když už mám pas hotovi za jak dlouho mi přijde domu moc děkuji