Česká pošta - nedoručuje zásilky, pomůže stížnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
25.10.19 09:27
@Ip man píše:
Tady se nejspíš sešla většina masochistu:) Proč tu poštu pořád využíváte, když je tak problematická? Konkurence funguje o dost líp.Já také dost využívám doručení na pobočku např. Tsbohemia, dále Uloženka, Zasilkovna apod. Poštu neřeším:)

To ale není zrovna moc dobrá rada pro ty, kteří chtějí balíček doručit domů :think:
A někteří prodejci (neříkám, že jich je kdovíjak hodně) třeba nic jiného než ČP nenabízejí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 09:52
@Ip man píše:
Tady se nejspíš sešla většina masochistu:) Proč tu poštu pořád využíváte, když je tak problematická? Konkurence funguje o dost líp. Já také dost využívám doručení na pobočku např. Tsbohemia, dále Uloženka, Zasilkovna apod. Poštu neřeším:)

Pokud to obchod umožňuje, tak samozřejmě upřednostňuji zaslání do zásilkovny, avšak některé e-shopy tuto možnost bohužel nenabízí.

• Citovat
  • Upravit
101602
25.10.19 11:00
@KaroliS píše:
Ne to je blbost. Je email ceske posty info@ceskaposta nebo tak neco. Tam napsat. Oni maji povinnost pokusit se dorucit ze zakona a musi to plnit, takze urcite to zaridi.

Neni to blbost, vyprudit nadrizeneho na depu funguje taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.12.21 14:24

Máte někdo zkušenost z poslední doby? Ráno jsem mluvila s řidičem, udal mi dobu, kdy ho mám čekat. A pak už mi jen pípla SMS, že nebylo možno zásilku doručit a mám si ji vyzvednout na poště. :cert: A tam se mi fakt nechce. Pomůže někoho vyprudit? Volala jsem znova řidiči, číslo bylo přesměrované na informační linku pošty, kde mi to na několik pokusů nikdo nezvedl. Ani na poště, kde si mám zásilku vyzvednout, nikdo telefon nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
1.12.21 14:50
@divine woman píše:
Máte někdo zkušenost z poslední doby? Ráno jsem mluvila s řidičem, udal mi dobu, kdy ho mám čekat. A pak už mi jen pípla SMS, že nebylo možno zásilku doručit a mám si ji vyzvednout na poště. :cert: A tam se mi fakt nechce. Pomůže někoho vyprudit? Volala jsem znova řidiči, číslo bylo přesměrované na informační linku pošty, kde mi to na několik pokusů nikdo nezvedl. Ani na poště, kde si mám zásilku vyzvednout, nikdo telefon nebere.

Normálně volat na depo. Říct, že balík očekávaný doma, že sis to zaplatila. Někdy brblali, ale vždy mi to další den dovezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.12.21 14:54

@KimL Dík, už jsem se dovolala na poštu, kde to leží. Poradili mi to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
1.12.21 15:13

@divine woman z poslední doby mám zkušenosti jen hrozné, naposled mi volali z depa jestli budu ten den doma, tak říkám že jo, o 2 hodiny později přišla SMS že budou doručovat, nikdo neprijel a druhy den mi došla zprava že je balík na poště :roll: Tak tam jdu a meli tam takovy bordel, že tam ten balík ani nemohli najít, všech ženská tam běhaly ve skladu a balík nikde, nakonec si na mě brali telefon a že až se najde, tak se ozvou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.12.21 16:48

@Kriss Tina Kdyby byla jiná možnost doručení, tak bych si poštu nikdy nevybrala. Balíček vyzvedl muž a zítra si bude stěžovat v depu. Já na to nemám náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.12.21 08:53

Me se to stalo tento tyden…bydlim ve velkem meste a posta je otevrena 8-16 nebo 10-18 v pondeli. Coz se mi zrovna nehodi pro vyzvedvani…byva tam hodne lidi…opruz. Takze maximalne vyuzivam zasilkovnu, ulozenku, ppl ulozenku. Mam je naproti baraku a ty obchody maji dlouhou otviracku. Poste uz neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.12.21 08:56

@silona Taky volím radši zasilkovnu, ale bohužel ne všude máš možnost volby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101602
4.12.21 09:20

Tak to ja klidně volim postu, u nas si nedovoli nedorucovat. To je vyhoda vesnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
4.12.21 10:29

Je možnost objednat si znovudoruceni, to dovezou vždycky, aspoň mne ano.
Asi před rokem mi nedorucili balík, klasicky pak přišel jen mail, že mě nezastihli, byl to balík do ruky. Stěžovala jsem si a dostala vyjádření, že v podmínkách služby je, že nedorucuji domu, pokud nemají kapacitu. To jsem se nasmala :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.22 05:24

Dobrý den, ve středu jsem okolo 16h poslala zásilku prioritně (dnes podáte, zítra dodáme). Pán za přepážkou mě ubezpečil že to ve čtvrtek dorazí ale mě to furt hlásí že je zásilka v přepravě. Co to znamená? Vůbec nevidím že by to šlo na depo atd.

• Citovat
  • Upravit
72725
5.8.22 06:20
@Anonymní píše:
Dobrý den, ve středu jsem okolo 16h poslala zásilku prioritně (dnes podáte, zítra dodáme). Pán za přepážkou mě ubezpečil že to ve čtvrtek dorazí ale mě to furt hlásí že je zásilka v přepravě. Co to znamená? Vůbec nevidím že by to šlo na depo atd.

Nemusí být aktualizovaná data. Zásilka se mi hlásila z depa, přitom byla už dávno u majitele :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová