Česká pošta - nedoručuje zásilky, pomůže stížnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
9.8.18 09:46
@Halamka píše:
Prý to má být lepší. Hamáček teď chce nalít do pošty jednu miliardu :mrgreen:
Ne, pošta by se měla zrušit a založit úplně nový podnik, kde manazeri nebudou pobírat „odměny“ jen tak za nic a budou platit lidí, kteří tu práci opravdu dělají. Kdy se najde schopné vedení, které své práci rozumí a neplete si poštu s papírnictvím a dokazováním klientů k ČSOB.

Se zrušením souhlasím. Pošta mele z posledního, bez ohledu na to, kolik se tam leje. Prostě to nefunguje.

• Citovat
  • Upravit
2586
9.8.18 09:56

Tak u nás to pošta vyladila do dokonalosti. Do sídla naší firmy poštu spíše nedorucovala než doručovala. Že tím pádem chodily předplacené noviny max. třikrát do týdne, to bychom prekousli. Ale že nám nechodily dopisy s fakturama, to už byl problém. Opakované stížnosti na poště nepomohly. Nakonec to tchyně nevydržela a výsledek je ten, že si firemní poštu necháváme ukládat na poště v místě bydliště. Takže ve výsledku má pošta od nás klid. Jen nechápu, za co té poště vlastně platit.
Edit. Překlepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
9.8.18 10:08
@Hasinka píše:
Tak u nás to pošta vyladila do dokonalosti. Do sídla naší firmy poštu spíše nedorucovala než doručovala. Že tím pádem chodily předplacené noviny max. třikrát do týdne, to bychom prekousli. Ale že nám nechodily dopisy s fakturama, to už byl problém. Opakované stížnosti na poště nepomohly. Nakonec to tchyně nevydržela a výsledek je ten, že si firemní poštu necháváme ukládat na poště v místě bydliště. Takže ve výsledku má pošta od nás klid. Jen nechápu, za co té poště vlastně platit.
Edit. Překlepy

To si říkám pokaždý, když mě namíchnou. :)

• Citovat
  • Upravit
19.9.18 23:56
@ka2ka píše:
tak rozhodně bych to neřešila tak že bych šla vyřvát na poštu a na dotyčnou paní ono to jde řešit v klidu a stěžovat si, a né hned dělat zle jak někdo psal dotyčná s může jmenovat stejně nebo podobně a nebo bylo špatně i jméno :nevim:

Jako mi pošta několikrát nedoručila ani lístek o zásilce…Jednou mi doručovali, když jsem ještě neměla jméno na zvonku a schránce…To jsem hned napravila…Pak se to ale několikrát opakovalo…Ani se neobtěžovali se na ty zvonky znova podívat…Automaticky to posílali zpět…Teď je tu možnost, že mi takto nedoručili dost důležitý dopis a jestli se mi to potvrdí, vážně nevím, co si pak počnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.18 00:01
@Anonymní píše:
můžu říct, že z vnějšku si nikdo ani vzdáleně nedovede představit, co tato práce obnáší. Stálý nedostatek lidí znamená, že si ostatní musí mezi sebe danou práci rozdělit. Ta agenda je opravdu rozsáhlá.

Ale to neznamená, že se ani nedozvím o tom, že mi někdo doporučeně posílal dopis…Jen proto, že jsem hned po nastěhování jednou neměla jméno na zvonku a schránce, už to pak automaticky posílali zpět…Ani se neobtěžovali se podívat, jestli tam někdo mého jména není…A teď mi nejspíš nedoručili hoodně důležité psaní…A je-li to tak, nevím, jak to budu řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27636
20.9.18 07:58
@horakova.verunka píše:
Jako mi pošta několikrát nedoručila ani lístek o zásilce…Jednou mi doručovali, když jsem ještě neměla jméno na zvonku a schránce…To jsem hned napravila…Pak se to ale několikrát opakovalo…Ani se neobtěžovali se na ty zvonky znova podívat…Automaticky to posílali zpět…Teď je tu možnost, že mi takto nedoručili dost důležitý dopis a jestli se mi to potvrdí, vážně nevím, co si pak počnu…

tak pokud je ten dopis důležitý tak ti ho měl odesílatel poslat doporučeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.18 09:16

To také udělali…Buhužel, když se mu vrátil s tím, že adresát nebyl nalezen, už to dál neřešili…Už se mi to hned po nastěhování stalo, to jsem neměla na zvonku jméno…Po první zkušenosti jsem to ihned napravila, ale balíčky se vracely dál…Očividně se nikdo neobtěžoval se přesvědčit znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.19 15:09

nedoručení balíků domů

Dobrý den jsem velice neštastná už jsem si několikrát stěžovala a je to k ničemu. Včera byl syn doma- a měla jsem ve schránce lístek že mám na poště balík- balíkářka se neobtěžovala ani zazvonit a to máme ještě psa tak vím když je někdo u nás zvoní nebo když k nám přijíždí auto nic pes neštěkal. 3× jsem byla na poště než mi balíček dali pani balíkařka ještě nedorazila na poštu atd. Mám to na poštu dost daleko je to do kopce je to dost náročné jsem v invalidním důchodu je to opravdu náročné. A co mě ještě více naštvalo dneska jsem čekala balíček celý den opět nikdo nezvonil a opět ve schránce lístek nevím jak donutit balíkářku aby zvonila jsem z toho už vážně vytočená ale co s tím? Na poště mi řekla, vedoucí, že není její nadřízená, že jí nic nařídit nemůže. Tak kde si mám stěžovat? Jsem z Kosmonos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
24.10.19 15:13

@Karolina.1940 Stěžovat si na depu, pod které patříte.

• Citovat
  • Upravit
2990
24.10.19 15:15

@Karolina.1940 Mně už se dvakrát stalo, že jsem neměla ve schránce ani ten lístek. Vždy se tam pak objevila až druhá výzva k vyzvednutí balíčku. Taky mi bylo na poště řečeno, že s tím v podstatě nic neudělají. Pokud se to stane znovu, nechám si zavolat vedoucí pobočky a budu chtít jméno pošťačky, která u nás roznáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.19 15:18

A nám dokonce jednou balík nechali před domem jen tak ležet.

• Citovat
  • Upravit
3023
24.10.19 15:24

Existuje zasilkovna, ppl, dhl, geis… vzdycky predem volaj. S postou to bylo na prd od zacatku, to vi kazdej. Ostatni maji i levnejsi dorucovani, tak proc postu porad vyuzivate? Neudelate s tim nic. Stezujte si na balikarku, dostane pojeb, sahnou ji na prachy, ta se nastve, odejde a akorat budou mit zas o cloveka min = baliky vam uz vubec nikdo nerozveze :lol: takze uskodite opet sobe+ostatnim… on se do ty prace jen tak nekdo nepohrne.

Příspěvek upraven 24.10.19 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28764
24.10.19 15:25

Nám balíky nedoručují běžně, ani ty na dobírku. Většinou se nedočkám ani první výzvy, nemít zpětnou vazbu od odesilatele, tak mi většina balíků uteče. Stěžovala jsem si několikrát, v jednom případě to posílala až k ombudsmanovi a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.10.19 15:31
@Karolina.1940 píše:
Dobrý den jsem velice neštastná už jsem si několikrát stěžovala a je to k ničemu. Včera byl syn doma- a měla jsem ve schránce lístek že mám na poště balík- balíkářka se neobtěžovala ani zazvonit a to máme ještě psa tak vím když je někdo u nás zvoní nebo když k nám přijíždí auto nic pes neštěkal. 3× jsem byla na poště než mi balíček dali pani balíkařka ještě nedorazila na poštu atd. Mám to na poštu dost daleko je to do kopce je to dost náročné jsem v invalidním důchodu je to opravdu náročné. A co mě ještě více naštvalo dneska jsem čekala balíček celý den opět nikdo nezvonil a opět ve schránce lístek nevím jak donutit balíkářku aby zvonila jsem z toho už vážně vytočená ale co s tím? Na poště mi řekla, vedoucí, že není její nadřízená, že jí nic nařídit nemůže. Tak kde si mám stěžovat? Jsem z Kosmonos.

Musis napsat na oficialni email ceske posty. Nedavno jsem resila neco pdopbneho. Sice pani postacka me od te doby nesnasi a pomlouva, ale tak ona pravda se vzdy ujaze, takze to me netrapi. Napis tam, do 30ti dnu ti odepisou a zacne dorucovat, jinak ji vyrazi. Muzes si byt jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.10.19 15:32
@jezzz píše:
@Karolina.1940 Stěžovat si na depu, pod které patříte.

Ne to je blbost. Je email ceske posty info@ceskaposta nebo tak neco. Tam napsat. Oni maji povinnost pokusit se dorucit ze zakona a musi to plnit, takze urcite to zaridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová