Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem dnes opět vytočená na maximum. Opět a zase čekám celý den u okna, kdy přijede pošta a v 7 večer sms, že jsem nebyla zastižena
Je to už po několikáté, vždycky jsem naběhla na poštu, kde mi tvrdili, že vedoucí tam není a tak jsem to nechala být. Naposledy to byl 15 kg balík granulí, dnes 11kg balík plen a dalších věcí pro syna. Bydlíme na vesnici, na poštu to mám půl hodiny pěšky a pak půl hodiny po poli do kopce zpátky nahoru, takže se tam fakt nedostanu sama a chlap je teď na týden pracovně mimo i s autem
Tak jsem na stránkách české pošty ohodnotila zásilku a vyjádřila stížnost. Zítra budu volat hned ráno na poštu a tak by mě zajímalo, jestli nemáte někdo zkušenost se stížností a jestli to vůbec k něčemu pomohlo? Myslíte, že mi zásilku přivezou zítra, když tam budu volat? Díky, za přečtení, aspoň jsem si postěžovala
![]()
@Deninina stěžuju si na tohle pravidelně, vždy mi ji do 5 minut zase dovezli ![]()
Si tam zavolej a nech dorucit znova, nechapu, proc bys tam mela chodit pro balik.
Právě fikaně poslali sms až v 7 večer, to už tam nikdo nebyl samozřejmě, ale hned ráno jim tam budu volat ![]()
@Tímeaaa A platila jsi něco za to opětovné doručení?
Já si stěžovala, jak tu jezdí jako blázni a oni mi odpověděli, že to není možný, že pošťačky mají školení profesionálního řidiče..asi ale dostaly vynadáno, páč nám papk dělaly naschvály. a já když si něco objednávám, volím všechno jiný než poštu
nemám na ně nervy ani chuť ![]()
@Tímeaaa A platila jsi něco za to opětovné doručení?
neeee a vždy se omlouvají
Taky jsem dneska čekala balíček…přišla smska a email, že ho dnes budou doručovat, tak celej den čekám a čekám a balík nikde. Tak volám chvíli před zavíračkou na poštu a prý balíkář tam vůbec nebyl
. Tak se ptám, kdy mám jako ten balíček čekat a odpověď: no já nevim
. Přitom na sledování zásilek jsem tam měla celej dnešek, že balíček doručujou a teď, když se na to kouknu, tak to zmizelo a je tam jenom páteční datum a že je balíček doručovanej k přepravní poště nebo něco takovýho, takže už jsem taky vytočená, protože to není prvně, ale volat jim tam budu dokud mi ho nedoručí domu
. Když už jsem si musela zaplatit to nehorázný poštovný, tak si ještě pro něj nepoletim na poštu ![]()
@barca93 píše:
Taky jsem dneska čekala balíček…přišla smska a email, že ho dnes budou doručovat, tak celej den čekám a čekám a balík nikde. Tak volám chvíli před zavíračkou na poštu a prý balíkář tam vůbec nebyl. Tak se ptám, kdy mám jako ten balíček čekat a odpověď: no já nevim
. Přitom na sledování zásilek jsem tam měla celej dnešek, že balíček doručujou a teď, když se na to kouknu, tak to zmizelo a je tam jenom páteční datum a že je balíček doručovanej k přepravní poště nebo něco takovýho, takže už jsem taky vytočená, protože to není prvně, ale volat jim tam budu dokud mi ho nedoručí domu
. Když už jsem si musela zaplatit to nehorázný poštovný, tak si ještě pro něj nepoletim na poštu
Moje řeč
Nikam nepůjdu a budu otravovat po telefonu ![]()
@Deninina píše:
Právě fikaně poslali sms až v 7 večer, to už tam nikdo nebyl samozřejmě, ale hned ráno jim tam budu volat@Tímeaaa A platila jsi něco za to opětovné doručení?
Jeste to tak a neco platit. Bych je hnala ![]()
No to já zase když můžu, tak si volím variantu doručení na poštu, abych nemusela celý den čekat doma. Nicméně zítra si to vyberu, dopoledne přijde listonoška s doporučeným balíčkem a odpoledne tzn mezi 13-19h pošťák s balíkem do ruky. Jojo, u nás se balík do ruky doručuje jen a pouze odpoledne.
Na nedoručování balíčků si stěžujte na dodávací poště, odkud balíčky doručují, ne u vaší pošty, kde je chodíte vyzvedávat, tam to nemá smysl.
@Deninina No se stížností je to těžké, balíkáři mají svoje vlastní Depo a svého vedoucího…nevím jak u Vás ale když jsem psala stížnost v Praze, taky kvůli 15kg balíku, výsledek byl že se „zeptali“ doručovatele, ten to samozřejmě popřel, řekl že zvonil a nikdo neotevřel a tudíž je to pro ně vyřízená záležitost…samozřejmě nezapomněli vyjádřit politování za nedorozumění. Konec tečka ![]()
Mě zase ztratila česká pošta doporučený dopis. sbírám eany jak kráva, abych je mohla poslat do soutěže a proto to pošlu doporučeně abych měla jistotu že dojdou… jooo a ono už tři týdny nic!!!
S pošťačkou je to v pohodě, ale ty co vozí balíky hrůza, nikdy nedovezli, přesně jsem taky byla celý den doma a čekala až přijede autem pošta a nikdy nikdo a vecer email nebo sms, že jsem nebyla k zastižení tak jsem vždy poslala stížnost, museli jich tam mít ode mě asi spousty protože fakt po každým nedoručení jsem jim to napsala a kupodivu za poslední měsíc jezdí a zvoní, takže to možná i k něčemu je ![]()
@Katschuska Tak uvidím no, ono to šlo z depa z Ostravy, takže je mi jasné, že ti na naší poště za to nemůžou, ale tak sakra člověk něco platí a ve finále nemá nikde zastání ![]()
@-Evka- Tak já tady u nás na konci světa ani nemám kam jít, takže jsem doma tak či tak
Stížnost jsem zadávala přímo na stránce české pošty, tak uvidím co udělají ![]()