Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stalo se mi to stejné a ne jednou, a na moji stížnost mi na poště jen řekli: No, víte, on to ho má moc
Naposledy mi ležel balík skoro 14 dní na poště, aniž by se mi uráčili dát jakkoliv vědět.
@roniaasek že bych je taky začala bombardovat stížnostmi ![]()
@-Evka- Tak to ja prave postu taky až naposled, protože u Dpd nebo ppl prijde SMS s 2 hodinovym oknem, kdy prijedou, kdežto pošta muze přijet kdykoliv.Driv kdyz jsem chodila do prace, naopak jsem volila vždycky postu a jela si pro to tam.
Já jsem si stěžovala několikrát, dokonce jsem jim posílala mapu, kde najdou schránku a kde najdou zvonek
pač mi tvrdili, že zvonili.
zvonek a schránka jsou vedle sebe, a lístek vždy dali mezi dveře a futra u dveří u garáže ![]()
většinou o vánocích to toleruji, ale mimo to ne.
když zavolám o opětovné dodání, dodají mi to vždy až další den.
@Lussye No to já nemám ani ten lístek
Oni sem prostě nejezdí vůbec, asi z principu ![]()
@Deninina píše:
@Lussye No to já nemám ani ten lístekOni sem prostě nejezdí vůbec, asi z principu
k nám jezdili, ale lístek ulítl. poslední dobou ani nepřijedou a dají lístek až druhý den.
Já to mám na poštu 1,5km a zpět do kopce
už jen z principu je otravuji, pač si zaplatím balík do ruky a pak tam musím.
@Lussye Já právě taky a ještě po poli a v bahně. Jako dolů je to v pohodě, ale nahoru to je sebevražda, navíc teď v tomhle počasí s kočárem a ještě velký balík. Ani nevím, jak bych to naložila ![]()
Taky jsem čekala na doporučenej balík a pak našla lístek, že mě nezastihli. Volala jsem tam a ještě to odpoledne ke mně zajeli a dovezli
Takže dobrý.
Ale čím mě fakt dostal jeden „ochotnej“ řidič: Přivezl balík. Předal mi ho na shodech u bytovky (bydlím v druhým patře bez výtahu). Balík přes 20 kilo. Já v osmým měsíci… Břicho jak den před porodem. Normálně jsem oněměla. S klidem odjel. Dělal slepýho.
@MeloryNox To jsem zažila taky, balík teda větší než já, fakt bych si v něm v klidu ustlala. Pošťák dojel a dal auto před bránu venku pršelo, on to naložil na ten vozíček a v tom vylezl domovník ( bydleli jsme v paneláku ) a začal po něm řvát že nám blokuje vjezd - to že nikoho neomezoval nemusím zmiňovat- no pošťák mi to hodil do chodby a nas. aně chtěl odejít, tak jsem ho začala přemlouvat, že chlap dojde domů až za 4 hodiny a že to nemám šanci dotáhnout až domů. No nakonec za 100 mi to hodil až do obýváku ![]()
Taky jsem si stěžovala na balíkáře, jednou doručovatel zastavil před hospodou a došel hodit lístek do schránky (balík 25kg), podruhé se ani neobtěžovali dojít ke schránce a s lístek mi donesl pes skoro rozcupovaný, protože ho nechali zastrčený v plotě (balík 10kg). To už mě vytočilo a volala jsem přímo vedoucí depa, pod které „patříme“ a odkud rozváží balíky a najednou už doručovatelé ví, kde máme zvonek a dokonce při příjezdu zatroubí abychom věděli že dorazili ![]()
@Deninina píše:
@MeloryNox To jsem zažila taky, balík teda větší než já, fakt bych si v něm v klidu ustlala. Pošťák dojel a dal auto před bránu venku pršelo, on to naložil na ten vozíček a v tom vylezl domovník ( bydleli jsme v paneláku ) a začal po něm řvát že nám blokuje vjezd - to že nikoho neomezoval nemusím zmiňovat- no pošťák mi to hodil do chodby a nas. aně chtěl odejít, tak jsem ho začala přemlouvat, že chlap dojde domů až za 4 hodiny a že to nemám šanci dotáhnout až domů. No nakonec za 100 mi to hodil až do obýváku
Bych ho hnala svinským krokem!
Já snad někde zjistím, jak je to s doručováním k domovním dveřím. No, nicméně toho dotyčnýho jsem pak 2× prohnala k nám ke dveřím s tím, že tu mám malý děti a čekal by 10 min. než je oblíknu a spakuju dolů ![]()
Zrovna dneska mi přišel balíček jinou přepravní společností. Říkám: „Moment, hned jsem dole.“
„Přinesu vám to. Jaký patro?“ Přiběhl a říká: „Slyšel jsem, že tu máte malý dítě, tak jsem vám to vzal.“
Jasně, není to o společnosti, ale o lidech. ![]()
@MeloryNox Máš pravdu, všimla jsem si, že se tu střídají 2 řidiči, jeden mladý a jeden starší. No a právě bych řekla, že ten starší tu bývá častěji, tak možná na to ten mladý peče ![]()
A ještě v té Ostravě mě taky jednou jeden překvapil, když mi přivezli granule pro psa ( 15kg) tak jak mě viděl s pupkem, tak mi nedovolil to nést a zanesl mi to až do výtahu ![]()
A mně zase kdykoli nejsou schopní doručit zásilku až domů, i když to mám zaplacené..a ještě drze napíšou, že mě doma nezastihli!
No tak holky, ráno jsem volala na poštu, ženská byla téměř otrávená, proč ji otravuju, nakonec mi řekla, že to teda přivezou zítra
No a když jsem byla venčit psa, tak jsem odchytla pošťačku, jak mi háže do schránky lístek o nezastižení. Tak jsem s ní hodia řeč a ta mi potvrdila to, co jsem si myslela. Prý jsou dva řidiči a ten šikovný je na nemocenské a ten druhý tohle dělá běžně. Taky je prý na nervy, protože ty lístky rozváží na kole a říkala, že toho mají každý týden štosy. Tak jsem ji politovala, že musí k nám po té louce, pokecaly jsme a tím to haslo. Zítra to doufám přivezou ![]()
@Deninina Až Ti to ten chlápek doveze, tak mu řekni, ať ty balíky vozí, nebo si budeš objednávat opakované doručení a stejně bude muset dojet. A jako bonus můžeš konkrétně na něj napsat stížnost, ale asi až - co by ti řekl na to opakované doručení.
To že ten balík dovezou až zítra je logické, neb většinou nakládají balíky na centrální poště a pak ty nerozvezené ukládají na konkrétní pošty, takže si pro něj musí extra dojet.
Já tohle zažila v původním bydlišti před 15-ti lety, ale to balíkáři přijeli, hodili lístek do schránky a ani nezazvonili. Celý den jezdili s těmi balíky v autě, takže jsem si ho ani vyzvednout nemohla a musela čekat do druhého dne.