Česká pošta - nedoručuje zásilky, pomůže stížnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
19.1.15 21:25

@fifinkaa Tak ovšem to už je docela průser :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
19.1.15 21:31

Stalo se mi to stejné a ne jednou, a na moji stížnost mi na poště jen řekli: No, víte, on to ho má moc :zed: :zed: Naposledy mi ležel balík skoro 14 dní na poště, aniž by se mi uráčili dát jakkoliv vědět.

@roniaasek že bych je taky začala bombardovat stížnostmi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11179
19.1.15 21:34

@-Evka- Tak to ja prave postu taky až naposled, protože u Dpd nebo ppl prijde SMS s 2 hodinovym oknem, kdy prijedou, kdežto pošta muze přijet kdykoliv.Driv kdyz jsem chodila do prace, naopak jsem volila vždycky postu a jela si pro to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
19.1.15 21:36

Já jsem si stěžovala několikrát, dokonce jsem jim posílala mapu, kde najdou schránku a kde najdou zvonek :mrgreen: pač mi tvrdili, že zvonili.

zvonek a schránka jsou vedle sebe, a lístek vždy dali mezi dveře a futra u dveří u garáže :palec:

většinou o vánocích to toleruji, ale mimo to ne.

když zavolám o opětovné dodání, dodají mi to vždy až další den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.15 21:39

@Lussye No to já nemám ani ten lístek :mrgreen: Oni sem prostě nejezdí vůbec, asi z principu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
19.1.15 21:44
@Deninina píše:
@Lussye No to já nemám ani ten lístek :mrgreen: Oni sem prostě nejezdí vůbec, asi z principu :zed:

k nám jezdili, ale lístek ulítl. poslední dobou ani nepřijedou a dají lístek až druhý den.

Já to mám na poštu 1,5km a zpět do kopce :cert: už jen z principu je otravuji, pač si zaplatím balík do ruky a pak tam musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.15 21:48

@Lussye Já právě taky a ještě po poli a v bahně. Jako dolů je to v pohodě, ale nahoru to je sebevražda, navíc teď v tomhle počasí s kočárem a ještě velký balík. Ani nevím, jak bych to naložila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
19.1.15 21:49

Taky jsem čekala na doporučenej balík a pak našla lístek, že mě nezastihli. Volala jsem tam a ještě to odpoledne ke mně zajeli a dovezli :-) Takže dobrý.

Ale čím mě fakt dostal jeden „ochotnej“ řidič: Přivezl balík. Předal mi ho na shodech u bytovky (bydlím v druhým patře bez výtahu). Balík přes 20 kilo. Já v osmým měsíci… Břicho jak den před porodem. Normálně jsem oněměla. S klidem odjel. Dělal slepýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.15 21:53

@MeloryNox To jsem zažila taky, balík teda větší než já, fakt bych si v něm v klidu ustlala. Pošťák dojel a dal auto před bránu venku pršelo, on to naložil na ten vozíček a v tom vylezl domovník ( bydleli jsme v paneláku ) a začal po něm řvát že nám blokuje vjezd - to že nikoho neomezoval nemusím zmiňovat- no pošťák mi to hodil do chodby a nas. aně chtěl odejít, tak jsem ho začala přemlouvat, že chlap dojde domů až za 4 hodiny a že to nemám šanci dotáhnout až domů. No nakonec za 100 mi to hodil až do obýváku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
19.1.15 22:01

Taky jsem si stěžovala na balíkáře, jednou doručovatel zastavil před hospodou a došel hodit lístek do schránky (balík 25kg), podruhé se ani neobtěžovali dojít ke schránce a s lístek mi donesl pes skoro rozcupovaný, protože ho nechali zastrčený v plotě (balík 10kg). To už mě vytočilo a volala jsem přímo vedoucí depa, pod které „patříme“ a odkud rozváží balíky a najednou už doručovatelé ví, kde máme zvonek a dokonce při příjezdu zatroubí abychom věděli že dorazili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
19.1.15 22:03
@Deninina píše:
@MeloryNox To jsem zažila taky, balík teda větší než já, fakt bych si v něm v klidu ustlala. Pošťák dojel a dal auto před bránu venku pršelo, on to naložil na ten vozíček a v tom vylezl domovník ( bydleli jsme v paneláku ) a začal po něm řvát že nám blokuje vjezd - to že nikoho neomezoval nemusím zmiňovat- no pošťák mi to hodil do chodby a nas. aně chtěl odejít, tak jsem ho začala přemlouvat, že chlap dojde domů až za 4 hodiny a že to nemám šanci dotáhnout až domů. No nakonec za 100 mi to hodil až do obýváku :mrgreen:

Bych ho hnala svinským krokem! :cert: Já snad někde zjistím, jak je to s doručováním k domovním dveřím. No, nicméně toho dotyčnýho jsem pak 2× prohnala k nám ke dveřím s tím, že tu mám malý děti a čekal by 10 min. než je oblíknu a spakuju dolů :D

Zrovna dneska mi přišel balíček jinou přepravní společností. Říkám: „Moment, hned jsem dole.“
„Přinesu vám to. Jaký patro?“ Přiběhl a říká: „Slyšel jsem, že tu máte malý dítě, tak jsem vám to vzal.“
Jasně, není to o společnosti, ale o lidech. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.15 22:08

@MeloryNox Máš pravdu, všimla jsem si, že se tu střídají 2 řidiči, jeden mladý a jeden starší. No a právě bych řekla, že ten starší tu bývá častěji, tak možná na to ten mladý peče :nevim:

A ještě v té Ostravě mě taky jednou jeden překvapil, když mi přivezli granule pro psa ( 15kg) tak jak mě viděl s pupkem, tak mi nedovolil to nést a zanesl mi to až do výtahu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.15 09:35

A mně zase kdykoli nejsou schopní doručit zásilku až domů, i když to mám zaplacené..a ještě drze napíšou, že mě doma nezastihli!

• Citovat
  • Upravit
4515
20.1.15 10:01

No tak holky, ráno jsem volala na poštu, ženská byla téměř otrávená, proč ji otravuju, nakonec mi řekla, že to teda přivezou zítra :cert: No a když jsem byla venčit psa, tak jsem odchytla pošťačku, jak mi háže do schránky lístek o nezastižení. Tak jsem s ní hodia řeč a ta mi potvrdila to, co jsem si myslela. Prý jsou dva řidiči a ten šikovný je na nemocenské a ten druhý tohle dělá běžně. Taky je prý na nervy, protože ty lístky rozváží na kole a říkala, že toho mají každý týden štosy. Tak jsem ji politovala, že musí k nám po té louce, pokecaly jsme a tím to haslo. Zítra to doufám přivezou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
20.1.15 10:26

@Deninina Až Ti to ten chlápek doveze, tak mu řekni, ať ty balíky vozí, nebo si budeš objednávat opakované doručení a stejně bude muset dojet. A jako bonus můžeš konkrétně na něj napsat stížnost, ale asi až - co by ti řekl na to opakované doručení.
To že ten balík dovezou až zítra je logické, neb většinou nakládají balíky na centrální poště a pak ty nerozvezené ukládají na konkrétní pošty, takže si pro něj musí extra dojet.

Já tohle zažila v původním bydlišti před 15-ti lety, ale to balíkáři přijeli, hodili lístek do schránky a ani nezazvonili. Celý den jezdili s těmi balíky v autě, takže jsem si ho ani vyzvednout nemohla a musela čekat do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová