Česká pošta - nedoručuje zásilky, pomůže stížnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
8.8.18 19:01
@Králičice píše:
@rokris - je fajn si s nimi dopisovat :D já už to vzdala.. Ano, mají toho hodně, ale když ti jeden balíček z ali hodí do schránky a pro další ten den musíš na poštu :-D A to mi jedna pošťačka říkala, že na balíčky z číny nemusí dávat ani lístečky :-D Její nadřízení měli jiný názor..
Doručovatel balíků mi zas opakovaně říkal, že mám nechat dvouleté dítě nechat samotné v bytě a sjet si výtahem pro balíček 6 pater..Nechtělo se mu čekat, než dítě obleču :-)

tak to abych já tu naší poštačku asi nějak ocenila, vždycky mi zazvoní a ještě mi jde kolikrát po schodech nahoru naproti :-) i ty lístečky hází, když nejsme doma a věc se do schránky nevejde

ale ti, co jezdí s balíkama…ty nezvoní a ani nedávají papíry do schránek, vždycky ten papír pak donese poštačka, že to mám na poště a byla jsem nezastižena. ikdyž kolikrát vím že v tu dobu jsem byla doma :) ale já to nemám moc daleko na poštu, jen teda mě tam občas štvu ty fronty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.8.18 19:15

Oni nechtějí ani doručovat, ani fronty na poště. Je to fakt trapný. Důchodcům vyplácí důchod před hlavním vchodem, doručení balíku posouvali 14 dnů, aby mi pak sdělili, že si mám pro něj jít. :cert:

• Citovat
  • Upravit
101602
8.8.18 19:16

@Kriss Tina A proc by nemohla, pokud to je klasický balik, muze ho predat komukoliv, kdo otevre na dane adrese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
8.8.18 19:33

je to asi jak kde. U nás pošťačka doručuje všechno, poctivě zvoní a čeká kým vylezu ven. A to občas frčím z podkroví přes celý barák. Ale jsme vesnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 19:37

můžu říct, že z vnějšku si nikdo ani vzdáleně nedovede představit, co tato práce obnáší. Stálý nedostatek lidí znamená, že si ostatní musí mezi sebe danou práci rozdělit. Ta agenda je opravdu rozsáhlá.

• Citovat
  • Upravit
6865
8.8.18 19:44

@rokris u nás stejný problém, já doma a prý že ne jen lístek ve schránce, kolikrát pošta jiných nebo tak narváno že zničeno :zed: , opakovaně jsem vždy volala se stížnosti po nějké době už je klid,vždy si zjistili jméno kdo zrovna doručoval a přímo on(ona) si nesli následky, tak si to asi rozmysleli a teď už klepu je to dobré. Ale dokud jsem se několikrát neozvala bylo to šílené,jednou jsem dokonce seděla venku kukám hle pošta jdu směrem k pošťačce no než jsem došla cca 4m už byla fuč a lístek že nejsem doma :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
8.8.18 19:53
@Anonymní píše:
můžu říct, že z vnějšku si nikdo ani vzdáleně nedovede představit, co tato práce obnáší. Stálý nedostatek lidí znamená, že si ostatní musí mezi sebe danou práci rozdělit. Ta agenda je opravdu rozsáhlá.

ale to je přeci v každém zaměstnání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16988
8.8.18 19:54
@Anonymní píše:

Dobře, ale to není starost zákazníků. V tom případe by se měla pošta alespoň omluvit za komplikace, poskytnout slevu nebo něco podobného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
8.8.18 20:34

Na Kladně je taky musím pochválit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.8.18 20:56
@Anonymní píše:

to si většina lidí nedokáže představit o práci, kterou nikdy nedělali, nicméně pokud se ta práce někomu nelíbí, tak tam přece dělat nemusí (stejně jako v jiných profesích, neplatí to jen pro pošťáky)… jinak u nás visí cedule, že přijmou zaměstnance a nabízí 170 Kč/hod - takže chápu, že se jim pak nechce dělat třeba prodavačku v supermarketu, kde se na tuhle částku asi jen tak nedostanou…
Je spousta jiných povolání, kde je ta agenda taky rozsáhlá, navíc má člověk i nějakou tu zodpovědnost a nechodí domů s čistou hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.8.18 20:57
@Anonymní píše:

Tomu já věřím.

• Citovat
  • Upravit
rokris
8.8.18 20:59
@Taciras píše:
Když budeš opakovaně dostatečně nepříjemná, tak by ses divila, jak se dají vycvičit. Jednou mi dokonce vezli balík v devět večer extra a ještě se omlouvali, protože jejich řidič neuměl jaksi zazvonit ani když jsme ho čekali.A když pak změnili řidiče a ten novej byl fakt super, příjemnej, ochotnej, tak mi říkal, že jsem příjemná ženská, že vůbec nechápe, proč ho přede mnou varovali :lol:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
101602
8.8.18 21:09
@Anonymní píše:

Uprimne, to me ale jako zakaznika nezajima, ja platim za doruceni baliku ci jine zasilky a proto ho chci mit doruceny domu a nehodlam pro nej litat na postu, pro to si sluzbu fakt neplatim. A kdyz nestihaji agendu zakladnich sluzeb, tak bud maji nabrat lidi nebo se vysrat na ty doplnkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.8.18 21:12
@Regina Hero píše:
to si většina lidí nedokáže představit o práci, kterou nikdy nedělali, nicméně pokud se ta práce někomu nelíbí, tak tam přece dělat nemusí (stejně jako v jiných profesích, neplatí to jen pro pošťáky)… jinak u nás visí cedule, že přijmou zaměstnance a nabízí 170 Kč/hod - takže chápu, že se jim pak nechce dělat třeba prodavačku v supermarketu, kde se na tuhle částku asi jen tak nedostanou…
Je spousta jiných povolání, kde je ta agenda taky rozsáhlá, navíc má člověk i nějakou tu zodpovědnost a nechodí domů s čistou hlavou…

To je taky pravda. Nikdo nikoho nenutí, ať dělá zrovna toto. Lehký to nemají. Ale prostě si dělají z lidí blbce a to docela drze. Oznámí zásilku, kterou nedoručí, lístky hážou dřív než zvoní,na lístku mají klidně tel. číslo, které neexistuje nebo které doslova celý den nikdo nezvedne.

• Citovat
  • Upravit
4367
9.8.18 08:32

Prý to má být lepší. Hamáček teď chce nalít do pošty jednu miliardu :mrgreen:
Ne, pošta by se měla zrušit a založit úplně nový podnik, kde manazeri nebudou pobírat „odměny“ jen tak za nic a budou platit lidí, kteří tu práci opravdu dělají. Kdy se najde schopné vedení, které své práci rozumí a neplete si poštu s papírnictvím a dokazováním klientů k ČSOB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová