Česká televize a naše děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.1.16 11:12
@DeTer píše:
takhle jsi to pochopila ty. Já ne :nevim:

My si asi to vymiznutie bielych ludi zasluzime. Sakra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 11:13
@Vlkoška píše:
Hamburg, Berlín, Helsinki, Vídeň, sexuální útoky zpusobene pristehovalci behem silvestrovske noci hlasi i Finsko a Svedsko…

to nikdo nezpochybňuje. To je odsouzeníhodný tak jako tak… Ale kde se v tom najde ta pohádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.1.16 11:14
@Bábi Zlopočasná píše:
Nie, ta pohadka hovori, ze clovek s bielou pletou je vadny, ani si nezozenie pracu, ale moze vsetko vyriesit, ak zariadi, aby jeho deti boli kavove.

Já to v tom tedy neslyšela. Já pochopila, že Sněhurka má možná tak alergii na slunce, nikde jsem z toho nepochopila, že by šlo o všeobecný nedostatek bílé pleti. A že se zamilovala do černocha, no a co, běžně se zamilují do prince a také v tom nikdo nevidí poselství pro děti, aby šly za urozeností a penězmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
@Fjodorka píše:
Jo, lepší bude učit děti, že negři jsou podlidi a navíc smrděj. Pak v první třídě dostanou černého spolužáka a to se teprv uvidí, jak učení o nenormálnosti černochů okolo nás se vyplatí.

A ČT D nějakou takovou pohádku snad ovysílala? Ne?! Zvláštní je, že ale odvysílala pohádku, která vysílá dětem informaci, že bílá pleť je špatná. A to je asi OK! Jestli ti to nedochází, tak rasismus je i to, že někomu vadí bílí lidé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
@DeTer píše:
nefunguje ti to :think:

Co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
@Black Cat píše:
A ČT D nějakou takovou pohádku snad ovysílala? Ne?! Zvláštní je, že ale odvysílala pohádku, která vysílá dětem informaci, že bílá pleť je špatná. A to je asi OK! Jestli ti to nedochází, tak rasismus je i to, že někomu vadí bílí lidé…

Každý tam slyší to, co slyšet chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 11:15
@Bábi Zlopočasná píše:
My si asi to vymiznutie bielych ludi zasluzime. Sakra.

to si nemyslím. Myslím že by svět neměl být jen o běloších :nevim: ale v té pohádce jsem opravdu já osobně neshledala nic tak hroznýho a už vůbec ne spojitost s Kolínem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 11:16
@WaIl píše:
Co? 8o

ten odkaz mi nešel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
@Izzz píše:
Já to neobhajuju. Imigranty tu nechci ani trochu. To, co se stalo, je hrůza…jen se to stalo jednou, v jednom městě. I tak je to hrozný. Přesto bych to nenazvala „imigranti pořádají hony na evropské ženy“ :nevim:A nejvíc mě fascinuje, že největší čočku dostane Donutil.

Nestalo se to jednou a jenom v jednom městě. Psalo se o tom dost, že stejné masové útoky na ženy o silvestrovské noci byly např. i v Helsinkách, Hamburku a ještě v několika dalších. Stockholm teď přiznal takové hromadné napadení které se odehrálo před dvěma lety na nějakém hudebním festivalu. Oběťmi tam byly i jedenáctileté holčičky.
Tohle, co se sem valí a o s sebou přinášejí, je hodně, hodně špatné a ti, kteří nejsou schopni vidět to nebezpečí do budoucna, to tím svým laxním přístupem podporují. Multikulti je fajn, ale v rámci světa. Zajet na dovolenou do jiné země, poznat zvyky, ochutnat jejich jídlo, stejně tak přijímat jako turisty lidi z jiných kultur tady u nás, pohostit je atd. Ale tohleto, co se děje, nemá s multikulti nic společného, to je invaze. Oni tady s námi nechtějí multikulturně žít, oni chtějí přinášet to své. Jistěže že nejsou všichni špatní, násilničtí, teroristi. Ale co z toho? Když ti dám bonboniéru a řeknu, že je výborná, jen se do ní připletl jeden otrávený bonbón…vezmeš si beze strachu? S největší pravděpodobností poletí celá do koše, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439

A ano, kupodivu Decko nevysílá rasistické pohádky, ale snaží se dětem přiblížit toleranci, přijímání odlišností a nenabádá k střílení lidí na hranicích. To je ale překvapení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 11:17
@DeTer píše:
to si nemyslím. Myslím že by svět neměl být jen o běloších :nevim: ale v té pohádce jsem opravdu já osobně neshledala nic tak hroznýho a už vůbec ne spojitost s Kolínem…

A tak pozor. Ja nehovorim, ze svet by mal byt len o belochoch. Iba prognozy ukazuju, ze nasi vnuci uz mozu byt poslednymi bielymi ludmi na planete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.1.16 11:19
@Izzz píše:
Já to neobhajuju. Imigranty tu nechci ani trochu. To, co se stalo, je hrůza…jen se to stalo jednou, v jednom městě. I tak je to hrozný. Přesto bych to nenazvala „imigranti pořádají hony na evropské ženy“ :nevim:A nejvíc mě fascinuje, že největší čočku dostane Donutil.

A jak bys to tedy nazvala? Mně by to opravdu zajímalo, když tě nazvání věci pravým jménem pobuřuje.

„I imigranti mají své potřeby“ nebo „Velké silvestrovské nedorozumění v několika evropských městech“? :think: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 11:21
@Bábi Zlopočasná píše:
A tak pozor. Ja nehovorim, ze svet by mal byt len o belochoch. Iba prognozy ukazuju, ze nasi vnuci uz mozu byt poslednymi bielymi ludmi na planete.

možná ale taky ne :nevim: tohle ale není ( nebo neměla by být) diskuze o imigrantech…
Já jsem taky proti mě to neřikej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
12.1.16 11:23
@Fjodorka píše:
Já to v tom tedy neslyšela. Já pochopila, že Sněhurka má možná tak alergii na slunce, nikde jsem z toho nepochopila, že by šlo o všeobecný nedostatek bílé pleti. A že se zamilovala do černocha, no a co, běžně se zamilují do prince a také v tom nikdo nevidí poselství pro děti, aby šly za urozeností a penězmi.

Lidi jako ty, kteří takhle smýšlejí a „nevidí“, jsou pro vládnoucí elity v současné době ideálními občany. Těm se dá naservírovat skoro všechno, když se to šikovně zaobalí, aby to jakože nevypadalo moc manipulativně, tak ti lidi tam tu manipulaci prostě nevidí, nebo nechtějí vidět, nebo mají potřebu vymezit se proti většině a tím se popasovat na morálně vyšší příčku žebříčku. Ta pohádka by byla nevinná, kdyby ji televize vysílala třeba před deseti, patnácti lety. V kontextu s tím, co se dnes děje, tam ten záměr působit podprahově už na ty nejmenší, sotva začnou trochu chápat, tak ten záměr tam nemůže vidět jenom slepý, nebo zaslepený anebo poněkud jednodušší člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 11:23
@GeromaDaPraga píše:
Mně to fungovalo. Asi bude chyba na Tvém přijímači. :)

už. už mi to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect