Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Vlkoška píše:
To je právě ono, my nemáme problém s multi kulti, nejsme rasisti. Jen aby ho neměli i ti příchozí, co pořádají hony na bile ženyAby v rámci multi kulti dokázali pochopit, že i žena v minisukni je člověk
Vím, že i nasi muži mají problém, ale zatím se nedomlouvaji po stovkách, že půjdou obtěžovat hromadne ženy.
hysterčíš. Ne každý muslim se chová tak jak ty si myslíš. Drtivé většině jsou bílé ženy v minisukních ukradené, hlavně když mají mešitu ![]()
No mě by zajímalo, jestli by prošla multikulti pohádka, že chlapeček je příliš černý a tudíž je jeho pleť „závadná“ a až jeho smíšené děti na tom byly po mnoha stránkách dobře… Protože to by potom byla stejná pohádka, jen v opačném garde a vsadím se, že by to bylo vnímáno silně rasisticky.
Nechápu, jak jsme jako společnost došli tak daleko, když převažující názor je: to je cajk, já sleduju krtka. Jinými slovy je mi jedno kam jdou peníze z mého platu, mě se to netýká. No není jedno čím topí soused, vzduch dýcháme stejný.
@DeTer já ale nikde nepisu o muslimech
Rozhodne si nemyslím, že se tak chovaji všichni muslimové, kdes na to přišla? Jde mi o kulturní rozdíly a ty jsou. Nezávisle na náboženství. Když někdo žije 20 let v kultuře, kde je žena druhořadý tvor, těžko se ze dne na den změní, jen proto, že překročí hranice EU. O těchto lidech píši.
@suricata a kde jsi vzala jistotu, že tvůj názor je ten, který je správný?
tohle je diskuze na hádku, což já nerada, ale nemíním se přít o to kdo má pravdu. To bych mohla zůstat s klukem ve školce
. Každý to vidí díkybohu jinak
tuhle větu jsem tak pochopila. SLovíčaříme, protože většina jsou muslimové, protože většina jsou blá blá blá… Slovíčaříme.
Kulutrní rozdíly jsou, byly a budou a to i bezi těmi, který nikam neputují. Takový gothikové mají taky rozdíly, ale ty nikoho nepobužřují natolik aby jš někdo zmínil. Uvádím příklady prosím…
já zkátka odmítám všechny utečence házet do jednoho pytle i když jsem proti migrantům víc než zaujatá ![]()
@GeromaDaPraga To je tvůj názor. Můj názor je, že pan Donutil se dopouští hanobení rasy. A to rasy bílé. Protože ani Sněhurka nemůže za to, jaká se narodila… svoji rasu, ani pleť si nevybíráme a tlačit dětem do hlavy, že zrovna ta jejich je vlastně špatná… ![]()
@DeTer píše:
hysterčíš. Ne každý muslim se chová tak jak ty si myslíš. Drtivé většině jsou bílé ženy v minisukních ukradené, hlavně když mají mešitu
Opravdu máš v dnešní době, při tom všem, co se v Evropě děje, pocit, že někdo „hysterčí“?
Co říkáš prosimtě na ta přepadení více než 500ti žen v Německu?
O nic nejde? ![]()
No pozor, tady dokonce píší, že mít pleť jako Sněhurka je prokletí ![]()
http://www.studentpoint.cz/…ci-prokletim#…
Sněhurka, se jmenuje Sněhurka, podle toho, že měla zvláštní pleť bílou jako sníh (čili něco jako albínka) a kdyby ji měla i zakladatelka, pochybuju, že by to nevnímala jako jistý handicap
Jestli za to teda nemohou už bratři Grimmové:„Sněhurka celý ten čas spala ve skleněné rakvi, stále svěží a krásná, s pletí bílou jako sníh, rty rudými jako krev, vlasy černými jako eben.“ ![]()
Příspěvek upraven 12.01.16 v 09:17
@Black Cat ježiš vždyt to nikdo neřiká o těch dětech. Ta pohádka je o sněhurce, proč to každý vztahuje div ne na celou planetu i vesmír?
@Black Cat píše:
@GeromaDaPraga To je tvůj názor. Můj názor je, že pan Donutil se dopouští hanobení rasy. A to rasy bílé. Protože ani Sněhurka nemůže za to, jaká se narodila… svoji rasu, ani pleť si nevybíráme a tlačit dětem do hlavy, že zrovna ta jejich je vlastně špatná…
u Sněhurky nejde o rasu, ale o to, že měla nepřirozeně bílou pleť ![]()
@WaIl píše:
Opravdu máš v dnešní době, při tom všem, co se v Evropě děje, pocit, že někdo „hysterčí“?Co říkáš prosimtě na ta přepadení více než 500ti žen v Německu?
O nic nejde?
opět. nevytrhávej z kontextu. Tahle reakce byla na příspěvek nikoliv na situaci ve světě
@DeTer já se s tebou nehodlam hádat, taky nehazim všechny do jednoho pytle. Když napisu, příchozí, co pořádají hon na bílé ženy, myslím tím ty příchozí, co pořádaji hon na bílé ženy. Nic víc, nic min, co si někdo domysli ![]()
@DeTer píše:
@Black Cat ježiš vždyt to nikdo neřiká o těch dětech. Ta pohádka je o sněhurce, proč to každý vztahuje div ne na celou planetu i vesmír?
Neříká, jen je nechají nenápadně pochybovat… o své pleti, rase, možná potom za rok, za dva přitvrdí a i o pohlaví, náboženství… ![]()
@Amalthea píše:
u Sněhurky nejde o rasu, ale o to, že měla nepřirozeně bílou pleť
Jistě, třeba to podat dětem tak, aby to na svůj věk nějak pozřely…